myrsine 6 Μαίου 2012 #1 Share 6 Μαίου 2012 Γεια σας!Έχω έναν μονομάχο που ως βασική τροφή του δίνω Actigran (σε κόκκους) της Aquael . Μέχρι τώρα τον ταΐζω δυο φορές την ημέρα και του δίνω σύνολο 8 κόκκους.Σκέφτομαι να πάρω και bloodworms ως λιχουδιά. Πόσα πρέπει να του δίνω; Το τάισμα να ναι καθημερινό;. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 6 Μαίου 2012 #2 Share 6 Μαίου 2012 Αν θες να του δωσεις επιδη ερχετε σε blister το bloodworm παρε ενα κοπιδι και οπως ειναι παγωμενο καντο μικρα μικρα κυβακια.Σε φαση μικρα granules και δινε του ενα τετοιο.Γιατι αν του δωσεις ενα κυβακι δεν παιζει να το φαει και θα σου κανει και το νερο χαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrsine 6 Μαίου 2012 Author #3 Share 6 Μαίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά επειδή είμαι αρχάρια κ ό,τι εμαθα, το έμαθα από το site : 1) τι είναι το blister? και 2) όταν λες παγωμένα εννοείς πως η τροφή είναι κατεψυγμένη? Οτι πρέπει να την έχω στο ψυγείο? Συγγνώμη αν είναι αφελής οι ερωτήσεις μου, αλλά πρώτη φορά καταπιάνομαι με κάτι τετοιο. Επίσης αν του δίνω ενα bloodworms να μην τον ταίζω με την βασική τροφή που του έδινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 6 Μαίου 2012 #4 Share 6 Μαίου 2012 Εγώ νόμιζα μιλάς για κατεψυγμένα bloodworm.Φυσικά υπάρχουν και αποξηραμένα αν θες.Το blister είναι το αλουμινένιο περιτύλιγμα που χωρίζει την κατεψυγμένη τροφή σε κυβάκια.Μπορείς να κανονίσεις να του δίνεις 1-2 φορες την εβδομάδα bloodworm αντί για τα φυλλαράκια η ότι άλλο τον ταΐζεις.Μην του δίνεις υπερβολικό φαΐ γιατί και δεν θα το καταναλώσει και θα σου ανεβάζει ammonia το νερό.Μια φορα την μέρα τάισμα πιστεύω είναι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrsine 6 Μαίου 2012 Author #5 Share 6 Μαίου 2012 Για αυτή την τροφή μιλάω : Είναι κατεψυγμένα- αποξηραμένα Red Bloodworms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 6 Μαίου 2012 #6 Share 6 Μαίου 2012 Ισχυει οτι σου ειπα παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrsine 6 Μαίου 2012 Author #7 Share 6 Μαίου 2012 Ωραία!!! Σ ευχαριστώ πολύ Οποτε 5 μέρες την εβδομάδα την τροφή που του δίνω και 2 μέρες bloodworms (ένα την φορά το οποίο κόβω σε κομματάκια). Ετσι; Τον ταίζω σχεδόν στο στόμα, οπότε μέχρι τώρα δεν έχει αφήσει τροφή. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τα σκουληκάκια του :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 6 Μαίου 2012 #8 Share 6 Μαίου 2012 Οχι τα αποξηραμενα δεν τα κοβεις ειναι σχεδον τριμα απο μονα τους απλα ριχτου λιγα.Τα κατεψυγμενα κοβεις γιατι ενας κυβος κατεψυγμενα ειναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ φαι για ενα μονο μονομαχο >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
myrsine 6 Μαίου 2012 Author #9 Share 6 Μαίου 2012 Α μάλιστα! Οκ!! Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 7 Μαίου 2012 #10 Share 7 Μαίου 2012 θα του δωνεις τοση τροφη .... που μπορει να καταναλωσει μεσα σε 5 λεπτα γιατι μετα θα εχει προβληματα με νιτρικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος