lykourgos 5 Μαίου 2012 #1 Share 5 Μαίου 2012 απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας έχω πλέον 22 νέα μέλη στο ενυδρειο μου (gyppy) ολα πανε πόλλη καλα χωρις γενηστρα έχουν χωθει στο κέρατοφυλλο! κάνει πολυ καλη δουλεια θα ήθελα και μια συμβουλή τώρα τα ταΐζω με τα φιλαράκια που έχω αφού τα τρυβω πολυ καλα και γίνουν σαν σκόνη! έχετε να μου πρότεινε άλλη τροφή αν ναι ποια; η θερμοκρασία είναι 27,7 α! και πόσο συχνά να τα ταΐζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Μαίου 2012 #2 Share 5 Μαίου 2012 μια χαρα ειναι τα φυλαρακια καλα τριμμενα.υπαρχει βεβαια και τροφη για μωρα σε ολες τις εταιριες.εγω εχω την tetramin baby της tetra.3 φορες την ημερα εναι καλα πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Μαίου 2012 Author #3 Share 5 Μαίου 2012 ok ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 6 Μαίου 2012 #4 Share 6 Μαίου 2012 Λυκούργε να τα χαίρεσαι τα μικρά! Προσπάθησε να διατηρείς καλές παραμέτρους στο νερό σου με συχνότερες αλλαγές αυτό τον καιρό ως ότου ξεπεταχτούν καλά τα μικρά γιατί είναι ακόμα πολύ ευαίσθητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 6 Μαίου 2012 Author #5 Share 6 Μαίου 2012 ευχαριστω πολυ αυτο κάνω εώς τώρα με την Μονή αλλαγή τα έβαλα στην γενηστρα γιατι μου έφαγαν δυο τα αλλα δυο θηλυκά που έχω ποτε πιστεύεις οτι πρέπει να τα βγάλω; ευχαριστω για το χρόνο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 7 Μαίου 2012 #6 Share 7 Μαίου 2012 Λυκούργε καλημέρα! Με το θέμα γενιστρα παίζονται πολλά! Το ιδανικότερο θα ήταν να υπήρχαν ακόμα περισσότερες φυσικές κρυψώνες μέσα στο ενυδρείο σου ώστε να μπορούν να προφυλάσσονται τα μικρά! Από την στιγμή που έχεις αρχίσει να έχεις απώλειες καλά έκανες και τα μετέφερες αλλά μην τα αφήσεις πάρα πολύ! Εγώ προτείνω 15 με 20 ημέρες το πολύ να ξεπεταχτούν καλά και νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 7 Μαίου 2012 #7 Share 7 Μαίου 2012 αμα επιζησουν τα μικρα μεσα στο ενυδρειο τις 2-3 πρωτες μερες μετα δεν εχουν προβλημα και δεν τα ενοχλουν. για μενα βγαλτα απο την γεννηστρα και βαλτα στο ενυδρειο. η φυση θα κανει τη δουκεια της και τα πιο δυνατα θα επιβιωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Μαίου 2012 Author #8 Share 7 Μαίου 2012 και εγω είμαι κατα τις γενηστρας εξάλλου δεν είχα σκοπό να τα βάλω αλλα άμα βλέπεις να τα κυνηγάνε να τα φάνε τι κανεις; τέλος πάντων πανε ολα καλα τρώνε ολα τους θα τα αφήσω 4-5 μέρες ακόμα και θα τα βγάλω ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 7 Μαίου 2012 #9 Share 7 Μαίου 2012 καλημερα και συγχαρητηρια για τα μικρα....επειδη ειναι η πρωτη σ γεννα και ξερω πως αισθανονται ολοι οι αρχαριοι και επιδη θελουν να κρατησουν καποια μικρα και να τα μεγαλωσουν,εγω συμβουλευω να βαλουν καποια μικρα στην γεννηστρα αλλα αυτο που πρπει να προσεξεις ειναι οι τιμες του νερου και προσοχη στην αμμωνια διοτι ειναι ευαισθητα τα μικρα...και οταν περσαουν 20 με 25 μερες να τα αφησεις ελευθερα και να τα ευχαριστηθεις...κι απο εκει και περα θα αφηνεις την φυση να κανει την δουλεια της...αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 10 Μαίου 2012 #10 Share 10 Μαίου 2012 Λυκούργε πως πάνε τα μικρά στην γεννήστρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Μαίου 2012 Author #11 Share 11 Μαίου 2012 πολυ καλα!! τα εχω βγάλει εδω και 3 μέρες και δεν έχω χάσει ούτε ένα!τα κυνηγάνε μεν αλλα δεν έχουν φάει κανένα!εχω αρκετό κέρατοφυλλο και αν τα κυνηγάνε χωνονται εκεί! ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
storki1 12 Μαίου 2012 #12 Share 12 Μαίου 2012 εμενα μου γεννησε για δευτερη φορα και εκανε πανω απο 30 ζωντανα αλλα την ιδια μερα κολλησε ενα ψαρι μου ick και ξεκινησα αμεσως θεραπεια δεν ταισα για τεσσερις μερες εσβησα φωτα και λοιπα και τωρα μετα απο μια εβδομαδα περιπου εχω μεινει με 4. και ειμαι για να σκασω. Να σου ζησουν φιλε μου παντα τετοια και να τα προσεχεις οπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Μαίου 2012 Author #13 Share 12 Μαίου 2012 κριμα ατυχος εισαι ρε γαμωτο! τεσπα να σου ζησουν.....αν και εχουν το καλο να γενανε ασταματητα! ευχαριστω πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 12 Μαίου 2012 #14 Share 12 Μαίου 2012 εμενα μου γεννησε για δευτερη φορα και εκανε πανω απο 30 ζωντανα αλλα την ιδια μερα κολλησε ενα ψαρι μου ick και ξεκινησα αμεσως θεραπεια δεν ταισα για τεσσερις μερες εσβησα φωτα και λοιπα και τωρα μετα απο μια εβδομαδα περιπου εχω μεινει με 4. και ειμαι για να σκασω. Να σου ζησουν φιλε μου παντα τετοια και να τα προσεχεις οπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι. Σε περιπτώσεις ασθενειών μεταφέρουμε το άρρωστο ψάρι σε άλλο ενυδρείο έστω και αυτοσχέδιο (κουβάς-λεκάνη) και δεν κάνουμε την θεραπεία μέσα στο ενυδρείο μας εκτός αν το φαινόμενο είναι εξαπλωμένο και σε άλλα και ποτέ ενώ έχουμε μέσα μικρά! Είναι κρίμα που έχασες τόσα και πιστεύω ότι μπορούσες να το αποφύγεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 12 Μαίου 2012 #15 Share 12 Μαίου 2012 πολυ καλα!! τα εχω βγάλει εδω και 3 μέρες και δεν έχω χάσει ούτε ένα!τα κυνηγάνε μεν αλλα δεν έχουν φάει κανένα!εχω αρκετό κέρατοφυλλο και αν τα κυνηγάνε χωνονται εκεί! ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου..... Καλό τάϊσμα Λυκούργε να ξεπεταχθούν και περιμένουμε και φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Μαίου 2012 Author #16 Share 12 Μαίου 2012 θα άνεβασω φωτο αύριο αλλα ίσα που φαίνονται η σπορη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 12 Μαίου 2012 #17 Share 12 Μαίου 2012 Και απο μενα να τα χαιρεσαι. Οπως σου ειχα υποσχεθει μολις μεγαλωσουν λιγο και παρουν χρωμα τα ξιφοφορακια θα σε ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Μαίου 2012 Author #18 Share 13 Μαίου 2012 ευχαριστω πολυ...να σαι καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΡΙΑ74 13 Μαίου 2012 #19 Share 13 Μαίου 2012 γεννησαμε και εμεις μαλλον σημερα! !!!!!!! μεχρι στιγμης εχω δει 5 ! ποσες ωρες η μερες γεννουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Μαίου 2012 Author #20 Share 13 Μαίου 2012 ολο το βραδυ γεναγε και εκανε 22 μικρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Μαίου 2012 #21 Share 13 Μαίου 2012 γεννησαμε και εμεις μαλλον σημερα! !!!!!!! μεχρι στιγμης εχω δει 5 ! ποσες ωρες η μερες γεννουν; Υπομονή να έχεις να μετράς! Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Μαίου 2012 Author #22 Share 18 Μαίου 2012 σήμερα και την πρώτη γενιά απο ξηφοφορο! μόνο 3 έβγαλε αλλα δεν με χαλάει καθόλου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Μαίου 2012 Author #23 Share 19 Μαίου 2012 ποσά 3 είπα; κάντα 12!! τόσα κατάφερα να τα μέτρησω! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Μαίου 2012 #24 Share 20 Μαίου 2012 Άντε και την επόμενη διπλάσια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Μαίου 2012 Author #25 Share 20 Μαίου 2012 ευχαριστω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος