sailor247 5 Μαίου 2012 #1 Share 5 Μαίου 2012 Καλησπερα!Εχω το εξης προβλημα και ηθελα την γνωμη σας.ειχα εδω και 15 μερες στο ενυδρειο μου ενα θυληκο pearl gourami.Αποφασισα σημερα να της παρω εναν συντροφο για να μην ειναι μονη με τον φοβο ομως της επιθετικοτητας του αρσενικου.Τελικα εχω ακριβως το αντιθετο προβλημα.Απο την ωρα που εβαλα τον αρσενικο στο ενυδρειο η θυληκια δεν τον αφηνει σε χλωρο κλαρι.Τον κυνηγαει συνεχεια.Μηπως φταιει το οτι ο αρσενικος ειναι λιγο μικροτερος?Εχω λυσσαρα θυληκια που θελει να γινει μανα?Δεν ξερω τι γινεται.ουτε για φαγητο δεν μπορεσε να βγει ο κακομοιρος.μολις τον εβλεπε και εβγαινε απο κρυψωνα τον κυνηγαγε με αποτελεσμα να μην προλαβαινει ουτε να φαει.τι να κανω?υπαρχει περιπτωση να ησυχασουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαίου 2012 #2 Share 5 Μαίου 2012 Πως ξερεις οτι εχεις θυληκο γκουραμι?Μηπως ειναι ολα αρσενικα και πεφτει ξυλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Μαίου 2012 Author #3 Share 5 Μαίου 2012 απο την περιγραφη που γινεται σε ολες τις σελιδες για τα pearl gourami και δεν εχει καθολου κοκκινο στον λαιμο.επισης ο πετσοπας που το πηρα μου ειπε οτι ειναι θυληκο, ειναι γνωστος και δεν μου εχει δωσει ποτε λαθος ψαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Μαίου 2012 #4 Share 5 Μαίου 2012 Μακαρι γιατι αυτα που γραφεις πιο πανω ειναι συμπεριφορες που κανουν 2 αρσενικα,ειχα 2 και το εχω δει.Δεν βαζεις καμια φωτο να τα δουμε κιολας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Μαίου 2012 Author #5 Share 5 Μαίου 2012 (edited) τωρα ειναι κλειστα τα φωτα για να βγαλω φωτο.αλλα στο μεγεθος που ειναι αν ηταν αρσενικο σιγουρα θα ειχε λιγο κοκκινο στο λαιμο.αυτος που πηρα σημερα ειναι μικροτερος και ειναι αρκετα κοκκινος στο λαιμο.Δεν ξερω αν το θυληκο θελει να ζευγαρωσει γιατι παει απο κατω του συνεχεια Έγινε επεξεργασία 5 Μαίου 2012 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
storki1 16 Ιουνίου 2012 #6 Share 16 Ιουνίου 2012 πως καταλαβαινεις ενα αρσενικο και πως ενα θηλυκο γκουραμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 16 Ιουνίου 2012 Author #7 Share 16 Ιουνίου 2012 Οταν ειναι λιγο μεγαλουτσικα το αρσενικο εχει κοκκινο λαιμο ενω το θυληκο οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 23 Ιουνίου 2012 #8 Share 23 Ιουνίου 2012 Μπορεί όντος να είναι αρσενικό και θηλυκό, αλλά επειδή το θηλυκό θεωρεί το ενυδρείο δικό της χώρο, θεώρησε τον αρσενικό εισβολέα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος