nikolaosbouk 5 Μαίου 2012 #1 Share 5 Μαίου 2012 Παιδια πηγα για μπανακι σημερα στην Ποτιδεα (χαλκιδικη 1ο ποδι) και μαζεχα στα βραχακια αυτους τους στρομβους, ειναι reef safe? Θα μου καθαριζουν τα τζαμια? Τι προσαρμογη να τα κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 5 Μαίου 2012 #2 Share 5 Μαίου 2012 Φίλε μου,είχα βάλεικι εγώ παλία πολλόυς.Εκαμαν πολύ καλή δουλείαα και δεν πείραξαν τίποτα,απλά πέθαναν όταν τελείωσε οι άλγη μετα απο κανά δύμηνο και 'οσπυς έζησα τους ξεπαστρεψε ένας μετέ[ειτα εριμήτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Μαίου 2012 #3 Share 6 Μαίου 2012 Τελικά τα έβαλες στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaosbouk 6 Μαίου 2012 Author #4 Share 6 Μαίου 2012 Ναι κανονικα. Οντος κανουν πολυ καλη δουλεια, απο την πρωτη στιγμη προσαρμοστηκαν και επιασαν δουλεια. Τι αλλα "ακακα" ζωακια που θα βρω στα βραχακια μπορω να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος