lykawn 26 Δεκεμβρίου 2006 #1 Share 26 Δεκεμβρίου 2006 Κάποιοι από τους κατοίκους του ενυδρείου μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 26 Δεκεμβρίου 2006 #2 Share 26 Δεκεμβρίου 2006 Ωραία ψαράκια! Στην φωτό με το πλέκο Dekeyseria Brachyura (L168) φαίνεται και ένας δεύτερος πίσω από το ξύλο.Είναι το ίδιο γένος ή είναι Peckoltia? Και πάλι μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 27 Δεκεμβρίου 2006 #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2006 Κουκλια Κουκλια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Δεκεμβρίου 2006 #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ ωραία τα ψαράκια σου! Συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 27 Δεκεμβρίου 2006 Author #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2006 Husky_Jim Πλεκοτια υπάρχει μια διαφοροποίηση στην κόρη του ματιού εγώ έτσι το πήρα χαμπάρι (νόμιζα ότι ήταν και οι δυο L 168) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 27 Δεκεμβρίου 2006 Author #6 Share 27 Δεκεμβρίου 2006 (edited) Πρώτη φωτογραφία πλεκοτια δεύτερη φωτογραφία L168 . Αν έχω κάνει λάθος διορθώστε. Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2006 - lykawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 28 Δεκεμβρίου 2006 #7 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 ..όμορφα!! τελικά αυτά τα τερατακια τα πλεκοστομακια είναι ιδιαίτερα και πανέμορφα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisedu 28 Δεκεμβρίου 2006 #8 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 Βράβο όμορφα τα ψαράκια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol 28 Δεκεμβρίου 2006 #9 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 Υπέροχα ψαράκια!!! Μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 28 Δεκεμβρίου 2006 #10 Share 28 Δεκεμβρίου 2006 super fish!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 29 Δεκεμβρίου 2006 #11 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 Ομορφα τα ψαράκια σου. Στις φωτογραφίες εχεις ενα απιστόγραμμα και ενα κριμπένσις που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Θα μπορούσες να αποχωριστείς το ένα απο τα δύο και στην θέση του να βάλεις ενα θυληκό ώστε να εχεις και γέννες που δεν ειναι και τόσο δύσκολο σε αυτά τα είδη. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/a_cacatuoides.htm http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm Και μια δική μου γέννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 29 Δεκεμβρίου 2006 #12 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 Να σας δείξω και εγώ μια επικείμενη γέννα Πως να το κάνουμε χαιρόμαστε για τα πεδία μας (Sorry για την ποιότητα της Φώτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 29 Δεκεμβρίου 2006 Author #13 Share 29 Δεκεμβρίου 2006 (edited) lasal υπάρχει και θηλυκό κριμπ όπως και 3 θηλυκά άπιστο. Όσον αφορά τις γέννες των κριμπ έχω πρόβλημα έχουν γίνει τρεις αλλά το θηλυκό μάλλον τρώει τα αυγά . Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2006 - lykawn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος