Jump to content

Αγορα Νεκρου Εριμητη!!

Recommended Posts

Αγορασα απο μαγαζι στα ανατολικα προαστια ενα ερημιτη. :thumbdown:

Ηταν ο τελευταιος που ειχε και δεν κινουνταν, τον ρωτησα αν εινια ψοφιος και μου διαβεβαιωσε οτι δεν ειναι και μου τον εδειξε.

Φαινονταν μονο τα ποδαρακια του πολυ στο βαθος του κοχλια και υπεθεσα οτι φοβονταν :excl:. τελικα με κρυα καρδια τον πηρα(10ευρω παρακαλω) και οση ωρα τον ειχα στην σακουλα δεν κοινουνταν ακομη.Τον εκανα προσαρμογη καμια ωρα περιπου και μετα τον εβαλα μεσα. Αυτο ηταν εκει που τον εβαλα καθονταν ι εως και σημερα το πρωι, οπου και τον βρηκα αναποδα ,

Προς γνωση και συμμορφωση.

Εαν κατι δεν μας αρεσει, καλυτερα να μην το παιρνουμε.

φιλε μου οντως τα παθηματα γινονται μαθηματα....

ασχετως του γεγονοτως παντως, πως μπορεσες να δωσεις τοσα πολλα για εναν ερημιτη..?

Ναι αν δεν βλέπεις κάτι ζωντανό να τρώει με όρεξη μην μπείς στην διαδικασία.Αστον όμως μέσα μήπως αλλάζει κουστούμι και τον δείς ζωντανό.Το κάνουν αυτό οι ερημίτες.

Αν κατι δεν σου καθεται καλα οπτικα απο την πρωτη στιγμη... θα επαληθευτεις πολυ συντομα! 2 λαθη απανωτα... το δευτερο ειναι η τιμη που πηγες και εσταξες 10 ευρω για εναν ερημητη...Μιλησε με το καταστημα παντως κι ισως βρεθει ακρη...

Ισως ηταν Gold leg Hermit! χαχαχαχα!

Ισως ηταν Gold leg Hermit! χαχαχαχα!

Τι να πεις!

Άκου 10 ευρώ!

:bigemo_harabe_net-86:

το ηξερα οτι ηταν πολλα, απλα χρειαζομουνα συνεργειο αμεσα!!

το θεμα ειναι οτι μιλησα με το καταστημα και φυσικα αποδειξανε ποσο απαραδεκτοι ειναι, τους ειπα οτι θα μαζεψω ολα τα τιμολογια με τις αγορες μου απο το συγκερκριμενο μαγαζι που ξεπερνανε τα 500 ευρω και τους τα πεταξω στην μαπα.

Το ηξερα οτι με πιανανε τον κο.. για εναν ερημιτη (απλα εμπιστευτικα τον λαλακα τον πωλητη)αλλα και να να μην αναγνωρισουν την μαλακ.. τους παει πολυ!!

Απλα πολυ απο εσας μπορει να το ξερετε αλλα καλο ειναι να αποφευγουμε το συγκερκριμενο μαγαζι.

Πληροφοριακα και για να γελασουμε λιγο το yellow tang 10ποωτων περιπου το εδινε 160ΕΥΡΩ!!!!!! :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Έγινε επεξεργασία - nikolaosbouk

10 ευρώ ο ερημιτης???? :bigemo_harabe_net-166: 5 κιλά ήταν??

:hysterical: :hysterical:

:hysterical: :hysterical:

Στο ξαναλέω πάντως μπορεί να αλλάζει κουστούμι και να τον δείς σε 3-4 μέρες να βολτάρει κανονικά.Πολύ παλιά 2005 την είχα πατήσει και εγώ με ερημίτη που μου έφερε φίλος απο Αθήνα και είχα στεναχωρηθεί όταν είδα το παλιό κουστούμι στον αραγωνίτη.Σε 4-5 μέρες αναστήθηκε.Γενικά έχουν μέσο όρο ζωής 18-24 μήνες.

Μακαρι ρε Αλεξ, απλα για το συγκεκριμενο μαγαζι εχω μονο κακες εμπειριες να πω.

...τους ειπα οτι θα μαζεψω ολα τα τιμολογια με τις αγορες μου απο το συγκερκριμενο μαγαζι που ξεπερνανε τα 500 ευρω και τους τα πεταξω στην μαπα.

...

Πληροφοριακα και για να γελασουμε λιγο το yellow tang 10ποωτων περιπου το εδινε 160ΕΥΡΩ!!!!!!

Μη στεναχωριεσε... Εγω εχω δωσει τα 4πλασια εκει...

Το yellow tang το οποιο ηταν στο reef τους και το βαλαν σε ενυδρειο για πωληση,εκεινη την ημερα ετυχε να παω απο κει... 200β¬ τον ειχαν... Εχω και φωτο.. οριστε...

(Αν παραβαινω καποιο κανονισμο ας διαγραφει αλλα πιστευω πρεπει να ανοιξουμε λιγο τα ματια μας τι γινετε στην πολη μας... )

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2

post-47746-1336163019,0595_thumb.jpg

Παρακαλώ λόγω ότι το κατάστημα δεν έχει βήμα στο ΑΖ να μην αναφερθεί το όνομα του.

Μη στεναχωριεσε... Εγω εχω δωσει τα 4πλασια εκει...

Το yellow tang το οποιο ηταν στο reef τους και το βαλαν σε ενυδρειο για πωληση,εκεινη την ημερα ετυχε να παω απο κει... 200β¬ τον ειχαν... Εχω και φωτο.. οριστε...

(Αν παραβαινω καποιο κανονισμο ας διαγραφει αλλα πιστευω πρεπει να ανοιξουμε λιγο τα ματια μας τι γινετε στην πολη μας... )

:bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64: :bigemo_harabe_net-64:

Εεε ναι ρε φιλε μου... αυτο κ αν ειναι ...Τρατζικ!!!

Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση ενώ είναι τόσο ακριβό σαν κατάστημα όσες φορές έχω πάει σε αυτό και αυτές μετρημένες στο ένα μου χέρι είχε πάντα κόσμο, μήπως τελικά και εμείς τα θέλουμε και τα παθαίνουμε;

Εγώ το επισκέπτομαι συχνά απο τότε που άνοιξε γιατί είναι κοντά μου και είναι σαν σούπερ μάρκετ έχει πάρκινγκ&ψωνίζω και για τα άλλα μου ζωντανά αναλώσιμα και τροφές που οι τιμές είναι λογικές.Στα τροπικά ψάρια είναι φαρμακείο δίσκοι εκτροφής 100 ευρώ....και κοράλλια απλησίαστα.Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάνουν σωστή προσαρμογή και κρατάνε τα ζωντανά τουλάχιστον 1 βδομάδα πριν βάλουν τιμές.Σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά που τα πουλάνε αμέσως χωρίς να υπάρχει έλεγχος για αρρώστιες&παράσιτα(μεγάλο λάθος).Είναι απο τα λίγα ή ίσως το μοναδικό μαγαζί στην πόλη που έχει συνέχεια κτηνίατρο.Απασχολεί και αρκετούς εργαζόμενους.Στα αναλώσιμα οι τιμές είναι μια χαρά και απο νερό χρησιμοποιεί δικιά του γεώτρηση με φίλτρα όσμωσης που συντηρούν σωστά.Έχουν κάποια στάνταρ,καλές εγκαταστάσεις τόσο για ψάρια όσο και για άλλα κατοικίδια αν είχαν και καλύτερες τιμές (πράγμα που το έχω πεί πολλές φορές στους υπεύθυνους) θα ήταν πάρα πολύ καλό μαγαζί.

επειδη γνωριζω τον ιδιοκτητη,απλα να αναφερω οτι μιλαμε για εναν συνολικο χωρο 4500 τμ,το οποιο δεν ειναι καν ιδιοκτητο.απο εκει και μετα αρκετες οικογενειες που εργαζονται σε αυτο,δημιουργουνε πολλα μηνιαια εξοδα.

η πωλητικη των τιμων καλως η κακως(για εμας) ειναι συγκεκριμενη και τηρηται ολα αυτα τα χρονια.

οπως και να το κανουμε παντως,το καθε καταστημα εχει τους δικους του πελατες,το δικο του φαν κλαμπ.στο συγκεκριμενο δεν μπορεις να πεις πως υπαρχουν ιντερνετικοι σταθεροι πελατες.αυτο ομως δεν παυει να ειναι η πολιτικη του και οφειλουμε να την σεβαστουμε.

αυτο απλως το λεω για να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια σχετικα με τις τιμες του κλπ.

Επειδη και εγω γνωριζω τον ιδιοκτητη και ειναι πολυ καλο παιδι, και οπως ειπα και παραπανω οτι εχω δωσει πολλα λεφτα στο συγκεκριμενο μαγαζι(και τα 2 μου ενυδρεια απο κει τα πηρα και πολλα αλλα..) θα συμφωνησω οτι εχει μεγαλη ποικιλια σε εξοπλισμο και αναλωσιμα και σε λογικες τιμες για ενα καταστημα τοσο μεγαλο και με πολυ προσωπικο.Αλλα στα ζωντανα οι τιμες ειναι απλησιαστες και ομολογουμενος εως και τραγικες. Δεν ξερω για αυτο που λεει ο Αλεξ οσων αφορα την προσαρμογη αλλα για να το λες κατι θα ξερεις.

Το θεμα ειναι οτι απλα δεν εχουν καταλαβει οτι ολοι εμεις( και δεν ειμαστε λιγοι...) που ασχολουμαστε με το ιντερνετ και εχουμε ενα μετρο συγκρισης, καταλαβαινουμε πως εχουν τα πραγματα και ισως θα πρεπει να το λαβουν και αυτο υπ'οψιν τους και να συμορφωθουν στις τιμες των ζωντανων τους.

βρε παιδια και εγω τους γνωριζω πολυ καλα (10 χρονια ψωνιζω), δεν λεμε οτι δεν ειναι προσεγμενοι και οτι δεν εχουν καλες τιμες στα αναλωσημα, απλα αφου το πουλας που το πουλας ακριβα το ζωντανο(και εις γνωση μου το αγοραζω) ας ειναι και ζωντανο παναθεμα το. Οχι επειδη εχουμε νοικια και εξοδα ενα σορο πρεπει να ξεπουλαμε τα παντα!!

Παντος αν ακουγα τις συμβουλες τους για το θαλασσινο, αμφιβαλο αν θα ειχα ενυδρειο τωρα....

Ας ειναι καλα το φορουμ :bigemo_harabe_net-145:

• 5 weeks later...

... Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάνουν σωστή προσαρμογή και κρατάνε τα ζωντανά τουλάχιστον 1 βδομάδα πριν βάλουν τιμές.Σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά που τα πουλάνε αμέσως χωρίς να υπάρχει έλεγχος για αρρώστιες&παράσιτα(μεγάλο λάθος).....

Δυστυχώς δεν το τηρεί απόλυτα, αφού αγόρασα τα δυο πρώτα μου ψάρια από εκεί (ocellaris clown fish) την επόμενη της παραλαβής και διαπίστωσα σε 3 μέρες ότι έπασχαν από fungus. Αντ' αυτού αγόρασα 3 φαρμακευτικές αγωγές με δικά μου έξοδα, παρότι αναγνωρίστηκε ότι ήταν από δική τους υπαιτιότητα αφού και τα δικά τους ψάρια ταυτόχρονα πέρασαν την αρρώστια.

Επιπλέον οι τιμές του είναι επιεικά απαράδεκτες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα bicolor dottyback Small στα 30€ και Spotted Cardinal στα 20€ αφού κανένα απ τα τρία καταστήματα Ανατολικά δεν έχει διαθεσιμότητα σε σχεδόν τίποτα αυτή την περίοδο.

Να μην αναφερθώ στο skimmer της haquoss που το αγόρασα απ΄το εν λόγω κατάστημα στα 59€ παρά το ότι στο ebay το ίδιο με της Resun είναι στα 19$ με τα μεταφορικά, αλλά είναι το θέμα της εγγύησης ....

Τέλος πάντων, να μην συνεχίσω καλύτερα. Αποδεδειγμένα έχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην Αν. Θεσσαλονίκη σε τιμές αλλά και έλλειψη επαγγελματισμού.

Αν και ανακάλυψα κατάστημα αξιόλογο σε γνώσεις με λογικές τιμές αναλογικά με την υπόλοιπη αγορά. Και είναι και καλό παιδί.

Αρχίζει από Αζ ...... γιατι θα με ρωτήσετε

Καλή συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...