nikoloutso 3 Μαίου 2012 #1 Share 3 Μαίου 2012 Βρήκα το καβουρακι τις παρακατω φωτογραφίας στο ενυδρείο μου..... με δυσκολία το έβγαλα. Ειναι safe να το κρατήσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 3 Μαίου 2012 #2 Share 3 Μαίου 2012 Δεν ειναι για το καφε αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 3 Μαίου 2012 #3 Share 3 Μαίου 2012 Μού χαχαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Μαίου 2012 #4 Share 3 Μαίου 2012 :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 3 Μαίου 2012 #5 Share 3 Μαίου 2012 γιατι οχι, απλα να ξερεις οτι μεγαλωνει πολυ..............!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 3 Μαίου 2012 #6 Share 3 Μαίου 2012 Ειναι πολυ καλο αλγοφαγο! Τρωει και τον βραχο μαζι! χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 4 Μαίου 2012 #7 Share 4 Μαίου 2012 Δεν φαίνεται καλά δεν μπορώ να σου πω, αν τραβήξεις μια καλύτερη φωτογραφία ίσως το δω πιο καθαρά. :bigemo_harabe_net-134: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαίου 2012 #8 Share 4 Μαίου 2012 Μια κατσαρολα ψυχα βγαζει. Μην το πεταξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Μαίου 2012 Author #9 Share 4 Μαίου 2012 Μια κατσαρολα ψυχα βγαζει. Μην το πεταξεις Χμμμμ.... λες?? Πως δεν το σκεφτηκα..... ΕΓΩ!!! Αντε τωρα να τι ξαναβρω εκει μεσα τωρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Μαίου 2012 #10 Share 4 Μαίου 2012 Χμμμμ.... λες?? Πως δεν το σκεφτηκα..... ΕΓΩ!!! Αντε τωρα να τι ξαναβρω εκει μεσα τωρα!!! Υπομονη ρε Νικο και καρτερια το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος