grigoros 15 Απριλίου 2013 #176 Share 15 Απριλίου 2013 Μπραβο φιλαρακι, μια χαρα το βλεπω, δωσε περισσοτερη κυκλοφορια ομως οπως λενε και τα παιδια παραπανω, θα περασουν διαφορες αλγες απο το ενυδρειο σου μεχρι να στρωσει, δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Απριλίου 2013 #177 Share 15 Απριλίου 2013 (edited) Το κινητό μου μέσα, δυο φορές το ίδιο ποστ!! Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2013 - grigoros Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 15 Απριλίου 2013 Author #178 Share 15 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ Γρηγόρη. Είναι στα σχέδια η επιπλέον κυκλοφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Απριλίου 2013 #179 Share 15 Απριλίου 2013 σταθη οταν με το καλο σου ερθει κανε μια ενημερωση ρε συ! μονο καλα λογια ακουω γι'αυτη την αντλια και θα ηθελα να τα δουμε κιολας απο πρωτο χερι αυτη θεωρω πως εχει πολλες πιθανοτητες να σε καλυπτει μονη της. εξαρταται βεβαια και απο τα κοραλακια που θα αρχισεις να βαζεις σιγα σιγα οπως ειπε κ ο παναγιωτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 28 Απριλίου 2013 #180 Share 28 Απριλίου 2013 Kαμια ανανεωσηηη οεοεεεοοοο??? Θελουμε φωτοοο!!! Καλο Πασχα φιλε μου και καλο τσουγκρισμα ευχομαι!!! Αααα οριστε και το αυγο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2013 #181 Share 28 Απριλίου 2013 Απαπαπααααα εισαι...........λερα χαχαχαχαχαααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Απριλίου 2013 Author #182 Share 28 Απριλίου 2013 Αγαπημένε μου Gio, σε ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον σου και σου επιστρέφω τις ευχές σου. Ανανέωση με φωτογραφίες δεν υπάρχει νόημα να γίνει, αφού σαν προσθήκες είχαμε μόνο 2 κλοουνάκια και μια ξένια η οποία εξαφανίσθει. Το που πήγε ένας θεός ξέρει.Το πρότζεκτ προχωράει με πολύ αργά βήματα(άτιμη κρίση) αλλά σταθερά. Τελειώνοντας θέλω να επαναλάβω τα λεγόμενα του φίλου Στράτου και να σου οτι είσαι μια Καλό Πάσχα σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 29 Απριλίου 2013 #183 Share 29 Απριλίου 2013 Πάει να γίνει μόδα το ξεπάστρεμα της ξένιας μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 29 Απριλίου 2013 Author #184 Share 29 Απριλίου 2013 Πάει να γίνει μόδα το ξεπάστρεμα της ξένιας μου φαίνεται χαχαχαχαχααχαχα!!! Μπορούμε να το ονομάσουμε το Σουηδικό σύνδρομο, τιμής ένεκεν στον πρωτομάστορα. χαχαχαχαχαχαχαχαα!! Γρηγόρη η άτιμη ξεκόλλησε απο το βραχάκι που την είχα και ούτε καν φαίνεται που κάθισε. Θα μπήκε σε καμιά τρύπα που σκάβει το νράμσελ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 29 Απριλίου 2013 #185 Share 29 Απριλίου 2013 χαχαχαχαχααχαχα!!! Μπορούμε να το ονομάσουμε το Σουηδικό σύνδρομο, τιμής ένεκεν στον πρωτομάστορα. χαχαχαχαχαχαχαχαα!! Γρηγόρη η άτιμη ξεκόλλησε απο το βραχάκι που την είχα και ούτε καν φαίνεται που κάθισε. Θα μπήκε σε καμιά τρύπα που σκάβει το νράμσελ. Εγώ νόμιζα ότι την ξέκανες! Αν δεν την έχεις ξεκάνει, αλλά ξεκόλλησε, θα την βρεις μετά απο καιρό, αλλά σαν φούντα. Πριν 1,5 μήνα μου ξεκόλησε ένα ποδαράκι της και δεν μπορούσα να το βρω και νόμιζα ότι ψόφησε, και το βρήκα τυχαίως πίσω απο κάτι βράχια κολλημένη και μεγαλωμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 4 Ιανουαρίου 2014 Author #186 Share 4 Ιανουαρίου 2014 (edited) Νομιζω οτι ηρθε η ωρα για μια ανανεωση αφου ειχαμε καποιες εξελιξεις. Προστεθηκαν καποιοι κατοικοι(πλεον ειναι το damsel, 2 κλοουν και 2 πιτζαμα καρντιναλ), μερικα κοραλακια και η μικρη jebao. Η οποια ενω στης αρχες ηταν αψογη, τις τελευταιες 4 μερες τα παιξε και δεν παιρνει τις εντολες για κυματισμο και για λιτρα/ωρα. Μαλλον ο κοντρολερ τα παιξε και την εχω εκτος μεχρι να βρω λυση. Με την νεα χρονια με προδωσε και η αντλια του σκιμμερ και ειμαι σε αναζητηση. Οπως βλεπεται δεν ξεκινησαμε καλα αλλα δεν πτοουμε με τιποτα! Ακολουθουν μερικες σημερινες φωτογραφιες απο το κινητο. Sent from my XT1032 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2014 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 4 Ιανουαρίου 2014 #187 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Και εγω λεω που ειναι αυτο το παιδι. Δεν πηραζει ρε φιλε ολα θα γινουν .ολα μες το προγραμα ειναι. Καλη η εξελιξη παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιανουαρίου 2014 #188 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Πολυ ωραιο το στησιμο του βραχου που αρεσει παρα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Ιανουαρίου 2014 #189 Share 4 Ιανουαρίου 2014 Superman είσαι...ξέρεις!Πολύ όμορφο και με πολύ μέλλον μπροστά του!Την μικρή λες την wp10; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Ιανουαρίου 2014 Author #190 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια. Προχωραμε αργα και ενω ηθελα να παω σε λεντ, αναγκαστικα θα αναβαθμησω το σκιμμερ μου. Την 25αρα εχω, και οπως βλεπετε στις φωτογραφιες ειναι απλα διακοσμητικη διπλα στον παλιο μου κυκλοφοριτη. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Ιανουαρίου 2014 #191 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Σαν το στρουμφοχωριο ειναι με τοσα μανηταρια βρε!!! Βραια παει ομως, αν σκευτης οτι ειναι απ το μηδεν με λιγο ΖΒ.... Ομορφα τα ψαρακια σου παντως..... Καλη χρονια να εχεις και μην χανεσαι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 5 Ιανουαρίου 2014 Author #192 Share 5 Ιανουαρίου 2014 (edited) Βασικα εβαλα 3 μικρα μανηταρακια στην αρχη, το καθενα στα μερη που βλεπεις τις συσταδες, ετσι για να εχω κατι μεσα και τωρα δεν σταματιουνται. Αφου λεω οταν θα θελω να βαλω κατι ακομα θα εχω χωρο; χαχαχαχαχαχα Sent from my XT1032 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2014 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 5 Ιανουαρίου 2014 #193 Share 5 Ιανουαρίου 2014 Εγω εγωωω πασα μμ θα σε ξεφορτωσω....θα μπω σε κοπο....αλλα χαλαλι σσς.....μαρμαροκωλονα μμμ!!!! :-Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 18 Φεβρουαρίου 2014 Author #194 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Και εκει που εκανα αλλαγη, βγαζω ανθρακα/αντιφωσφορο και τσουπ ενας κυριος πετιεται!!! Την ειχε αραξει αναμεσα απο την καλτσα του ανθρακα... Το μεγεθος αυτου γυρω στα 6εκ συν κανα 2εκ που κοπηκαν καταλαθος=8εκ. Δεν ειναι κ ασχημα! Τουλαχιστον επεισα τους δικους μου οτι οντως ζουν και αλλοι κατοικοι περα απο τους φανερους. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Φεβρουαρίου 2014 #195 Share 18 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα εργαλειο.Καλος καθαριστης υπολειματων τροφης,detritus και καλος πτωματοφαγος.Δεν ειναι απο τα σκουλικια που κανουν ζημιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 19 Φεβρουαρίου 2014 Author #196 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 Οντως Στρατο. Εχω αρκετα τετοια και ηταν μια καλη ευκαιρια να το πατατηρησω αφου μεχρι τωρα μονο τις βραδυνες ωρες εκαναν εμφανιση. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 19 Φεβρουαρίου 2014 #197 Share 19 Φεβρουαρίου 2014 φίλε πάμε για ψάρεμα ?????? γιατί να πάρουμε φαραώ ????χαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 1 Μαίου 2014 Author #198 Share 1 Μαίου 2014 Τι ναι πάλι τούτο ρε παίδες; έχει και σαν πλοκάμια! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Μαίου 2014 #199 Share 2 Μαίου 2014 Απο που ξεφυτρωσε αυτο βρε σταθη? Προσωπικα δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι! Τι συμπεριφορα εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 2 Μαίου 2014 #200 Share 2 Μαίου 2014 Μήπως είναι κανένα αλογάκι; Στραααατοο πες μας τι είναι; ;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος