george13 25 Ιανουαρίου 2013 #126 Share 25 Ιανουαρίου 2013 έτσι το αγόρι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 25 Ιανουαρίου 2013 #127 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Περιμένουμε και τις φώτο το απόγευμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Ιανουαρίου 2013 #128 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Mπράβο! Αν και στη θέση σου δεν θα δοκίμαζα να βαλω νταμσελ για τον χαρακτηρα που έχουν, αλλά οκ. Γούστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Ιανουαρίου 2013 Author #129 Share 25 Ιανουαρίου 2013 το ξερω αυτο για τον χαρακτηρα τους Παναγιωτη! απλα ηθελα οπωσδηποτε ψαρι και αυτο ηταν διαθεσιμο! θα δειξει στην πορεια αν θα μεινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Ιανουαρίου 2013 #130 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει φτάσει το απόγευμα στο χωρίο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2013 #131 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει φτάσει το απόγευμα στο χωρίο σου? χαχαχαααααα Αιντε ρε Σταθηηηηη Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 25 Ιανουαρίου 2013 #132 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Μη μου τον ζορίζετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Ιανουαρίου 2013 Author #133 Share 25 Ιανουαρίου 2013 αδιαφοροντας για τα ειρωνικα σχολια προχωραω στις φωτογραφιες!! ξαναθυμηζω οτι ειναι τραβηγμενες απο κινητο και δυστυχως δεν αποτυπωθηκαν τα χρωματα του ενυδρειου αλλα ουτε και του ψαριου...παντως μια γευση θα την παρετε! επισης ακουω σχολια για το στήσιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 25 Ιανουαρίου 2013 #134 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Σταθη μπραβο!!!Είναι πολύ ομορφο! Ευχομαι καλή συνέχεια και με υπομονη γεμισει ομορφα κοραλια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2013 #135 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Το νταμσελ πιο ασχημο κι απ'το χρεος Το στησιμο ολα τα λεφτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Ιανουαρίου 2013 #136 Share 25 Ιανουαρίου 2013 (edited) Πολύ καλή προσπάθεια! Έχεις φτιάξει καλούς χώρους για κοράλια. Σαν στήσιμο καλό φαίνεται! Καλύτερα να βάλεις λίγο ακόμα ΖΒ για να επισπεύσεις το να ζωντάνεψεο ο άλλος. Το νταμσελάκι, δεν φαίνεται καλά. Εγώ δεν θα το περναγα για νταμσελ αν δεν μου το έλεγες. Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2013 - ΠαναγιώτηςCR7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 25 Ιανουαρίου 2013 #137 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Μπραβο, φοβερο στησιμο Σταθη.Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιανουαρίου 2013 #138 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλή προσπάθεια! Έχεις φτιάξει καλούς χώρους για κοράλια. Σαν στήσιμο καλό φαίνεται! Καλύτερα να βάλεις λίγο ακόμα ΖΒ για να επισπεύσεις το να ζωντάνεψεο ο άλλος. Το νταμσελάκι, δεν φαίνεται καλά. Εγώ δεν θα το περναγα για νταμσελ αν δεν μου το έλεγες. Τι εχει ρε Παναγιωτη;Διαρροια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 25 Ιανουαρίου 2013 #139 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Τι εχει ρε Παναγιωτη;Διαρροια; :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: όχι ρε. Στην φωτο εννοώ δεν φαίνεται καλά. :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 25 Ιανουαρίου 2013 #140 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Φαίνεται ο βράχος να ακουμπάει στο τζάμι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Ιανουαρίου 2013 Author #141 Share 25 Ιανουαρίου 2013 σας ευχαριστω πολυ!!! μακαρι prince να γεμισει καποια στιγμη!! οσο για το νταμσελ κριμα ειναι βρε παιδια, μην το κακολογείτε! το ενυδρειο ειχε στρωσει μονο με βακτηρια και ο ΖΒ μπηκε την ημερα που μπηκε το ψαρι! σιγουρα θα ηθελα λιγο ακομα ΖΒ αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα! τωρα αν βρω θα τον βαλω στο σαμπ για να μην μου χαλασει το στησιμο! ο βραχος ακουμπαει στο τζαμι αλλα οχι ολος, μονο το πανω πανω κομματι! γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Ιανουαρίου 2013 #142 Share 25 Ιανουαρίου 2013 Αν και αυθαδιάζεις συνεχώς και θα εισηγηθώ να πετροβοληστεις και να σε κουρέψουν γουλί…θα σου πω μπράβο γιατί πραγματικά έχεις κάνει πολύ καλή δουλεία!! Εύγε νέε μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Ιανουαρίου 2013 Author #143 Share 25 Ιανουαρίου 2013 οχι γουλι ρε Νικ!! τι ειμαι κανενας τεντιμποις????? :bigemo_harabe_net-65: να σαι καλα φιλαρακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 26 Ιανουαρίου 2013 #144 Share 26 Ιανουαρίου 2013 (edited) ούτε ζωντανό ούτε τίποτα μην βάλεις μέσα!!!!!!!μόνο λίγη κοράλλινη το στήσιμο αν μπορεί να σηκώσει και το ανάλογο βιολογικό φορτίο θα είναι από τα καλύτερα είμαι υπρικανοποιημένος, οπτικός από το εμφανισιακο κομμάτι Υ.Γ. αν θέλεις να σου δώσω καμιά 5-6 κιλά πεντακάθαρο ΖΒ για το samp πες μου να σου φέρω στη κοπή τι πίτα Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2013 - bababrilios Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Ιανουαρίου 2013 Author #145 Share 26 Ιανουαρίου 2013 ωχ μη με τρομοκρατεις Θοδωρε!!! γιατι να μην βαλω κανα ψαρι ακομα? λες να μην το σηκωσει? για κοράλλι ξερω οτι αργω ακομα! ευχαριστω πολυ για τα λογια σου, οσο για τον ΖΒ....... ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?????? εχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 26 Ιανουαρίου 2013 #146 Share 26 Ιανουαρίου 2013 Μην βάλεις ψάρι ακόμα γιατί με τόσο λίγο βράχο τι να υποστηρίξεις! Εφόσον ακολουθείς αργό στρώσιμο έχεις και τις συνέπειες. Πάντως αν πάρεις βράχο, άστον στο Main για λίγο καιρό. Θα μπολιαστεί καλύτερα ο βράχος σου και θα αποκτήσει και γρηγορότερα κοραλίνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 27 Ιανουαρίου 2013 #147 Share 27 Ιανουαρίου 2013 Αν μπορούσες να κόψεις και το κομμάτι βράχου που έχεις στην κορυφή να δένει με το υπόλοιπο μια χαρά θα είναι... Τα βραχάκια με ροζ κοραλίνη να τα τρίβεις μια φορά στις 2 βδομάδες και να κλείνεις κυκλοφορία για καμιά ωρίτσα να πάει παντού...αλλαγές νερού και μην φοβάσαι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 27 Ιανουαρίου 2013 Author #148 Share 27 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω Αλεξ! Για τον βραχο δεν ξερω αν μπορω να τον σπασω, αλλα για την κοραλινη θα το κανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Φεβρουαρίου 2013 Author #149 Share 7 Φεβρουαρίου 2013 εδω και 2 μερες εκανε την πρωτη εμφανιση της η διατομικη.... bring it on! το ψαρακι παει σφαιρατα και δειχνει να ανέκαμψε.. αλλα παίχτηκε και πολυ σκοδροζουμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Φεβρουαρίου 2013 #150 Share 8 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα δώστου να μασάει καμια τσίχλα γιατί θα βρωμάει η ανάσα του Ρίχνε καμια φωτό. Πόσο καιρό τρέχει συνολικά? Μου φαίνεται παράξενο που είδες τώρα διατομική. Συνήθως τις πρώτες μέρες εμφανίζεται. Εκτός και αν δεν φωτίζεις καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος