Ankyv 21 Δεκεμβρίου 2012 #101 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 Α ρε Στάθη κ τα λέγαμε ποσες μερες κ δεν είχα πάρει χαμπάρι το πόστ σου.μπραβο φίλε πιάνουν τα χέρια σου...πολυ καλη δουλεια κ όλα μόνο σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Δεκεμβρίου 2012 Author #102 Share 21 Δεκεμβρίου 2012 φίλε αν κατέβεις πάντως και ψήνεσαι έλα για καφέ .εγώ θα γυρίσω πιστεύω κατα τις 7 .πάρε τηλ. Α ρε Στάθη κ τα λέγαμε ποσες μερες κ δεν είχα πάρει χαμπάρι το πόστ σου.μπραβο φίλε πιάνουν τα χέρια σου...πολυ καλη δουλεια κ όλα μόνο σου.... γιωργαρα ηρθα φιλε αλλα εφυγα αμεσως!! σε σκεφτηκα γτ εχω και μοςς να σου δωσω...αλλα μαλλον θα ξαναρθω κυριακη οποτε τον καφε δεν τον γλυτωνεις!!! να σαι καλα Αντωνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 22 Δεκεμβρίου 2012 #103 Share 22 Δεκεμβρίου 2012 σε περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #104 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 H συλλογή νερου, απο απλη αγγαρεία μετατράπηκε σε "παιζω και μαθαίνω"!!(οποιος εχει γνωρισει τους κολλητούς μου θα καταλαβει!!) εκμεταλευομενος την παρουσια του φωτογραφου της παρεας (rythor) παραθέτω φωτογραφιες!! εδω σε αναζητηση για το κατάλληλο spot! ένδειξη χαρας επειδη βρικαμε το καταλληλο spot!! εν ωρα γεμισματος υπο το βλεμα του Θεμου!!! στο τελος της ημερας........SUCCESS!!!!!!! 24 τετρακιλα παγουρακια, σχεδον 100 λιτρα NSW, ξεκινησαν τον δρομο της επιστροφης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Δεκεμβρίου 2012 #105 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Εισαστε παλαβοι ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 24 Δεκεμβρίου 2012 #106 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια!Μου αρεσει η στοιχιση στα μπετονακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Δεκεμβρίου 2012 #107 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 (edited) μονο οποιος μαζευει νερο απο τη θαλασσα μπορει να πιασει το παλμο της διαδικασιας. :D . εγω με ενα χρονο που μαζευω νερο απο τη θαλασσα ειμαι ετοιμος για τη διατριβη μου με θεμα.<<χιλιοι τροποι να μαζευεις νερο απο θαλασσα>> B) Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2012 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 24 Δεκεμβρίου 2012 #108 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχαχα! Όλα τα λεφτά! Θα την καθιερώσεις την αλλαγή απο θάλασσα ή απλά για το πρώτο γέμισμα? Ελπίζω να τα μαζέψατε απο καθαρή μεριά! Τι αλατότητα το έβγαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 24 Δεκεμβρίου 2012 #109 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 <<χιλιοι τροποι να μαζευεις νερο απο θαλασσα>> B) Για πές, για πές! :P :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Δεκεμβρίου 2012 #110 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 θα πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα για να τους αναφερω ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #111 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Μονο το πρωτο γεμισμα θα ειναι απο θαλασσα γιατι μενω μακρια! ουτε αυτο θα εκανα αν δεν ειχα δουλεια στην Θεσσαλονικη! το μερος που πηραμε ειναι τσεκαρισμενο απο τους συμφορουμητες οποτε ειναι οκ! Δεν μετρησα τιποτα, αφου ακομα στα μπετονια καθεται, ομως με το που μετρησω θα σου πω! πραγματικα αν εμενα κοντα σε θαλασσα θα την καθιερωνα την διαδικασια αφου ηταν κατι παραπανω απο απολαυστική!!! Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 24 Δεκεμβρίου 2012 #112 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Μονο το πρωτο γεμισμα θα ειναι απο θαλασσα γιατι μενω μακρια! ουτε αυτο θα εκανα αν δεν ειχα δουλεια στην Θεσσαλονικη! το μερος που πηραμε ειναι τσεκαρισμενο απο τους συμφορουμητες οποτε ειναι οκ! Δεν μετρησα τιποτα, αφου ακομα στα μπετονια καθεται, ομως με το που μετρησω θα σου πω! πραγματικα αν εμενα κοντα σε θαλασσα θα την καθιερωνα την διαδικασια αφου ηταν κατι παραπανω απο απολαυστική!!! για μια φορα ετσι ειναι.για συνεχεια πηξιμο.ακου και τον παλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #113 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 (edited) μπορει και να εχεις δικιο Κωστα εγω παντως για πρωτη φορα το απολαυσα και κυριως το καταγελασα!!! αν ξανατυχει, πολυ ευχαριστως θα το επαναλαβω.... φωτογραφιες εχω αρκετες ακομα αλλα μαλλον θα με διώξουν απο το φορουμ αν αρχισω να ανεβάζω, γιατι απο ενα σημειο και μετα μας πηρε η κατηφόρα!! :hysterical: :hysterical: Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2012 - adlib Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Δεκεμβρίου 2012 #114 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 H συλλογή νερου, απο απλη αγγαρεία μετατράπηκε σε "παιζω και μαθαίνω"!!(οποιος εχει γνωρισει τους κολλητούς μου θα καταλαβει!!) εκμεταλευομενος την παρουσια του φωτογραφου της παρεας (rythor) παραθέτω φωτογραφιες!! εδω σε αναζητηση για το κατάλληλο spot! ένδειξη χαρας επειδη βρικαμε το καταλληλο spot!! εν ωρα γεμισματος υπο το βλεμα του Θεμου!!! στο τελος της ημερας........SUCCESS!!!!!!! 24 τετρακιλα παγουρακια, σχεδον 100 λιτρα NSW, ξεκινησαν τον δρομο της επιστροφης.... Είστε όργια… Τέλος….. :busted_cop: Υ.Γ. Σταθηηη… τάξε μου…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #115 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Είστε όργια… Τέλος….. :busted_cop: Υ.Γ. Σταθηηη… τάξε μου…. ωχ... οτι θες...ριχ'το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Δεκεμβρίου 2012 #116 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 ωχ... οτι θες...ριχ'το! Τι… τόσο εύκολα? Όχι ρε δεν σου λέω! :rasp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 25 Δεκεμβρίου 2012 #117 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Να το κουράρεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και να κάνεις την αλλαγή σου.Το νερό αυτό δεν είναι να κάθεται.Άλλο το συνθετικό που είναι ψόφιο και γεμάτο χημεία και άλλο αυτό το ζωντανό.Όσο το αφήνεις το αχρηστεύεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #118 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 θα υποστηριξω το δικαιωμα σου να μετρας μερες!!!! :hysterical: :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #119 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Να το κουράρεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και να κάνεις την αλλαγή σου.Το νερό αυτό δεν είναι να κάθεται.Άλλο το συνθετικό που είναι ψόφιο και γεμάτο χημεία και άλλο αυτό το ζωντανό.Όσο το αφήνεις το αχρηστεύεις. ok! ευχαριστω Αλεξ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Δεκεμβρίου 2012 Author #120 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 και μια απαντηση που χρωσταω για την αλατοτητα: στο καθαρο νερο θαλλασης με υδρομετρο(δεν το εμπιστευομαι και πολυ αλλα δεν ειχα αλλο εκεινη την στιμγη) εδειξε 1032! με ρεφρακτομετρο εγινε μετρηση αλλα αφου ειχαν μπει και 15 κιλα Α/Ο και εδειξε 1028 οποτε ακριβη μετρηση για αλατοτητα του νερου θαλλασης δεν εχω! σιγα σιγα τωρα θα προσθετω Α/Ο για να το φερω την αλατοτητα σε καλα επιπεδα! εν το μεταξυ ακομα ειμαι σε αναζητηση για ΖΒ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 28 Δεκεμβρίου 2012 #121 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 το νερό ριχτο σιγα σιγα για να μην πέσει η αλατότητα κατω απ'ότι την θες. Βράχο πες σε καποιο χομπιστα να σου δωσει. Τοσα παιδιά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Δεκεμβρίου 2012 Author #122 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 ριχνω λιγο λιγο και μετραω συνεχεια!! οσο για τον βραχο ρωτησα αλλα δεν πουλαει κανεις!!! κατι θα βρω μωρε δεν αγχωνομαι και πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 28 Δεκεμβρίου 2012 #123 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 και μια απαντηση που χρωσταω για την αλατοτητα: στο καθαρο νερο θαλλασης με υδρομετρο(δεν το εμπιστευομαι και πολυ αλλα δεν ειχα αλλο εκεινη την στιμγη) εδειξε 1032! με ρεφρακτομετρο εγινε μετρηση αλλα αφου ειχαν μπει και 15 κιλα Α/Ο και εδειξε 1028 οποτε ακριβη μετρηση για αλατοτητα του νερου θαλλασης δεν εχω! σιγα σιγα τωρα θα προσθετω Α/Ο για να το φερω την αλατοτητα σε καλα επιπεδα! εν το μεταξυ ακομα ειμαι σε αναζητηση για ΖΒ.. Σταθικο Ζωντανο Βραχο πουλαει(αν ενδιαφερεσαι) και μπολικο μαλιστα ο teo στειλτου ενα π.μ. να το κανονισετε............................εγω απο αυτον πηρα και ειμαι ευχαριστημενος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Δεκεμβρίου 2012 Author #124 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 νομιζω οτι δεν εχει αλλο..θα του κανω μια ερωτιση ομως!! ευχαριστω φιλαρακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 25 Ιανουαρίου 2013 Author #125 Share 25 Ιανουαρίου 2013 το aquascaping αλλαξε ελλαφρος, το ενυδρειο στρωθηκε και χθες μπηκε ο πρωτος κατοικος! ενα damsel, λιγο ταλαιπωρημένο απο το προηγουμενο σπιτι του, αλλα σημερα εφαγε με πολυ ορεξη flakes μουλιασμενα σε σκοδροζουμο! ειμαστε σε καλο δρομο πιστευω! φωτογραφιες θα βγαλω απο κινητο, προς το απογευμα γιατι ο φωτογραφος της παρεας λειπει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος