Jump to content

Τι Ανεμιστηρακι???

Recommended Posts

τι ανεμιστηρακι να βαλω στο 30λιτρο??? 8cm η 6cm?//????

zalman να ειναι σαν μαρκα.σκυλια και αθορυβα εντελως.αυτο που ρωτας ειναι πολυ κοντα το ενα στο αλλο.και με το 6αρακι θα γινει η δουλεια.

θελω να ειναι αρκετο για το καλοκαιρι αλλα να μην ειναι και κουμουτσα γιατι ειναι μικρο το ενυδρειο

γιάννη αν κάνεις κάποια κίνηση με τα ανεμιστηράκια παρακαλώ ενημέρωσε το topic γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ που έχω μικρό ενυδρείο καθώς και άλλοι σίγουρα.

στο 60αρι και στο 300αρι τα συνδεσα. τωρα ψαχνω πατεντα για το μικρο

πολυ καλο ειναι αλλα δεν εχω περιθωριο στο υψος γιατι πανω απο το ενυδρειο στους 5 ποντους εχω ραφι

Εφόσον έχεις ράφι πάνω από το ενυδρείο και δεν έχεις σκοπό να το μετακινήσεις από εκεί γιατί δεν βιδώνεις στην κάτω πλευρά του ραφιού το ανεμιστήρακι? άσε και λίγα εκατοστά κενό ανάμεσα σε ανεμιστήρακι και ράφι για να αναπνέει και είσαι κύριος.

εφτιαξα πατεντα και εβαλα τα ανεμιστηρακια... θα βαλω φωτο πιο μετα

Βάλε ενδιαφέρει πολλούς :) χαχα

Εγώ έχω βάλει μια 6άδα 6Χ6cm συνδεμένη με κοντρόλερ 150 λίτρα περίπου.Σήμερα άναψε 1 φορά όταν χτύπησε τους 27 και το έριξε στους 26 σε μια ώρα σχεδόν.

Εγώ έχω βάλει μια 6άδα 6Χ6cm συνδεμένη με κοντρόλερ 150 λίτρα περίπου.Σήμερα άναψε 1 φορά όταν χτύπησε τους 27 και το έριξε στους 26 σε μια ώρα σχεδόν.

Me ένα τέτοιο κινέζικο, κράταγα το παλιό 300αρι στους 27 ανετότατα.

Πολύ καλό εργαλείο.

Εγώ το αγόρασα το 2007 απο Γερμανικό σάιτ και του ήπια το αίμα.Κάθε χρόνο δούλευε και ένας ανεμιστήρας λιγότερος αλλά φέτος τους άλλαξα όλους.Τα έχει βγάλει τα λεφτά του.

λοιπον παιδια, πηρα δυο λαμακια γαλβανιζε και βιδωσα πανω τους ανεμιστηρες. αυτα πατανε πανω στις κοντρες που εχω για να παταει το τζαμι.

ασχετο... αυτα τα ανεμιστηρακια εχουν led, αμα τα κοψω θα δουλευουν οι ανεμιστηρες η θα αχριστευτουν???

post-43692-0-37400800-1336211141_thumb.jpg

post-43692-0-45548000-1336211153_thumb.jpg

post-43692-0-08798300-1336211166_thumb.jpg

post-43692-0-73451300-1336211180_thumb.jpg

post-43692-0-47941200-1336211193_thumb.jpg

τι θα έλεγες για κάτι τέτοιο?

http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2183

Τελικά αγόρασα αυτό σήμερα. Θα το βάλω να λειτουργήσει να δούμε τι δουλειά θα κάνει...

Έναν δεν το έχεις συνδεδεμένο με κάποιον controller θερμοκρασίας κάθε ποτέ μπορώ να το αναβω ρε παιδιά;

Όταν ανάβουν κυρίως οι λάμπες ένα μια ώρα; Να υπόθεσω δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα...

χωρις κοντρολερ θελει καλο τσεκαρισμα απο εσενα γιατι με λαθος η θα εχεις ανεβασμενη θερμοκρασια η θα ψυξεις υπερβολικα γρηγορα το ενυδρειο.

δοκιμασε αρχικα με το ενα παντα σε ωρες που αναβουν τα φωτα και σιγα-σιγα βλεπεις και κανεις....

προσωπικα ακομη και αν το βρεις εμπειρικα ισως αυτο παλι αλλαξει εαν ζεστανουν περισσοτερο οι μερες κλπ...

νομιζω οτι ενας κοντρολερ αξιζει το καθε του ευρω....

Το κατάλαβα... Στον controller συνδέεται με την πρίζα του κανονικά η θέλει κάποια πατέντα;

Δεν ασχολήθηκα καθόλου με το θέμα και μπορει να ρωτάω και βλακεία.

ο κοντρολερ ειναι τελειως γυμνος.ακολουθεις το σχεδιο και κανεις τις καλωδιωσεις για ψυξη και ξεχωριστα για θερμανση.χτυπα στην αναζητηση ελιγουελ και θα βρεις πολλα ποστ σχετικα.

Τελικά αγόρασα αυτό σήμερα. Θα το βάλω να λειτουργήσει να δούμε τι δουλειά θα κάνει...

Έναν δεν το έχεις συνδεδεμένο με κάποιον controller θερμοκρασίας κάθε ποτέ μπορώ να το αναβω ρε παιδιά;

Όταν ανάβουν κυρίως οι λάμπες ένα μια ώρα; Να υπόθεσω δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα...

Θα πρέπει να πειραματιστείς με το πόση ώρα θα ανάβει και ποσό θέλεις να σου ρίχνει την θερμοκρασία!

Αρχικά μπορείς να το βάλεις σε ένα χρονοδιακόπτη και να παρατηρείς ποσό στην ρίχνει!

Για παράδειγμα βάλτο να ανάβει για 2 ώρες και στην συνέχεια να σβήνει για 1 ώρα και ούτω καθεξής και βλέπεις!

Βέβαια όπως είπε και ο Κώστας ο controller σίγουρα είναι ότι καλύτερο!

Αφήστε εμπλεξα... Δεν ταιριάζει καλά και στο καπάκι το μανταλακι... Κάτι θα βρω.... Μμμμμμ...

Αυτό θα κάνω προς το παρών με το χρόνο διακόπτη για αρχη.

Πάντως το ανεμηστηρακι περνάει ο αέρας απο ένα ελασματακι και βγάζει δροσερό αεράκι... Καλή πατεντα

Έγινε επεξεργασία - idnik

η οντως καλη πατεντα με ανεμιστηρες,φερνει οσο ζεσταινει ο καιρος και τρελλη εξατμιση νερου.προσεχε τις σκληροτητες σου εαν δουλευεις με νερο βρυσης....

λοιπον παιδια, πηρα δυο λαμακια γαλβανιζε και βιδωσα πανω τους ανεμιστηρες. αυτα πατανε πανω στις κοντρες που εχω για να παταει το τζαμι.

ασχετο... αυτα τα ανεμιστηρακια εχουν led, αμα τα κοψω θα δουλευουν οι ανεμιστηρες η θα αχριστευτουν???

Δεν θα εχεις προβλημα αρκει βεβαια να κοψεις στο σωστο μερος!

Το καλυτερο για εμενα ειναι περιμετρικα του ανεμιστηρα εκει που ειναι τα λαμπακια και κοψε ενα ποδαρακι τους.

ψάξε γι αυτόν http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36932 είναι απο τους καλύτερους..

βέβαια υπάρχουν και άλλοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...