Κωστας Τ 2 Μαίου 2012 #1 Share 2 Μαίου 2012 καλησπερα σε ολους.μπορει να μου θυμισει καποιος πως ρυθμιζουμε τον θερμαντηρα jagger γιατι εχω κολλησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαίου 2012 #2 Share 2 Μαίου 2012 γυρισε την επιθυμητη θερμοκρασια πανω στο μπλε ρυθμιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 2 Μαίου 2012 Author #3 Share 2 Μαίου 2012 ο κοκκινος δεικτης που πρεπει να ειναι μιας και αυτος γυριζει,εστω και λιγο δεξια-αριστερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 2 Μαίου 2012 #4 Share 2 Μαίου 2012 Μήπως έχει ξεκολλήσει το πλαστικό κάλυμμα...το μόνο κόκκινο που έχουν οι δικοί μου έιναι το λαμπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαίου 2012 #5 Share 2 Μαίου 2012 αναζητησε λιγο αγαπητε μου..υπαρχουν σχεδον ολα εδω μεα. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=30708 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 2 Μαίου 2012 Author #6 Share 2 Μαίου 2012 ευχαριστω αγαπητε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 2 Μαίου 2012 #7 Share 2 Μαίου 2012 ευχαριστω αγαπητε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος