Jump to content

Βοήθεια.....βρέθηκα Με Χρυσόψαρο.......

Recommended Posts

:jawdrop:Παιδιά μου έφερε η γιαγιά μου σήμερα δώρο ένα χρυσόψαρο.......

Εγκεφαλικό θα πάθω..Από εκεί που διάβαζα και ενημερωνόμουν για τους αγαπημένους μου μονομάχους βρέθηκα με ένα χρυσόψαρο που είμαι εντελώς άσχετη........ :helpsmilie:

Τι να κάνω????????Μου το έφερε μέσα σε ένα πράγμα πλαστικό που είναι σαν βαλιτσάκι και της είπε ο τύπος άλλαγμα όλο το νερό κάθε τρεις μέρες και τάισμα ένα φυλλαράκι την ημέρα...

Αυτός είναι ο πιτσιρικάς..ή πιτσιρίκα..ούτε που ξέρω!!

IMG_7203.jpg

IMG_7221.jpg

Καλό μήνα κιόλας!!!!!!!!!

Πρόκειται για χρυσόψαρο shubukin!

Αρχικά θα πρέπει να βγάλεις αυτό το χρωματιστό χαλίκι από μέσα γιατί είναι συνθετικό και σε λίγο θα αρχίσει να λιώνει και θα έχεις προβλήματα!

Πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνετε να του βρεις ένα ενυδρείο 30 λίτρων το λιγότερα η 60 αν σκοπεύεις να του φέρεις παρέα στο μέλλον απαραίτητα με φίλτρο και να το μεταφέρεις γιατί όσο το αφήνεις εκεί το εκθέτεις σε μεγάλο κίνδυνο!

Μέχρι τότε θέλει καθημερινά αλλαγή νερού με αντιχλοριο και ελάχιστο τάισμα!

Έγινε επεξεργασία - ebenos

Το νερό που θα αλλάζω κάθε μέρα να το αλλάζω όλο??

Θα πάω αύριο κιόλας να πάρω ενυδρείο, αντιχλώριο και χαλίκι!!!Θα αντέξει το ψαράκι 1 μήνα μέσα σε αυτό το πράγμα μέχρι να στρωθεί το νέο ενυδρείο?

Να αλλάζεις το μισό και παραπάνω κάθε μέρα!

Δεν έχεις χρόνο για να περιμένεις ένα μήνα! Ακόμα και αν αντέξει θα επιβαρύνεις πολύ την υγεία του!

Βαλε μια αγγελία για μπόλι εδώ στο forum η προμηθεύσου siporax mini που θα βάλεις μέσα στο φίλτρο που θα αγοράσεις και βακτήρια sera bionitrivec που σου επιτρέπουν να βάλεις το ψάρι μέσα μετά από 24 ώρες!

Αν κατάλαβα καλά έχεις μονομάχους;;

Πάρε μπόλι από το φίλτρο σου αν είναι στρωμένο.Θα γίνει πολύ πιο γρήγορα η δουλειά.

Να αλλάζεις το μισό και παραπάνω κάθε μέρα!

Δεν έχεις χρόνο για να περιμένεις ένα μήνα! Ακόμα και αν αντέξει θα επιβαρύνεις πολύ την υγεία του!

Βαλε μια αγγελία για μπόλι εδώ στο forum η προμηθεύσου siporax mini που θα βάλεις μέσα στο φίλτρο που θα αγοράσεις και βακτήρια sera bionitrivec που σου επιτρέπουν να βάλεις το ψάρι μέσα μετά από 24 ώρες!

Αγχώθηκα τώρα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα αγοράσω αυτά που μου λες γιατί μέχρι να δουν όλοι εδώ την αγγελία και να πάω να πάρω το μπόλι θα περάσουν σίγουρα κάποιες μέρες οπότε προτιμότερο είναι να πάω κατευθείαν πετ σοπ και να αγοράσω όλα τα πράγματα!!!Ευχαριστώ πολύ!!!Αύριο θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις!!!

Ελπίζω να ζει το ψαράκι μου!!!!!!!! Αμάν κι αυτή η γιαγιά με τις ιδέες της!!! :o

@Master Gee Όχι δεν έχω μονομάχους απλά αυτόν τον καιρό ετοιμαζόμουν να πάρω επειδή είναι απ' τα αγαπημένα μου ψάρια και είμαι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βαλε μια αγγελια,εμενα την επομενη μερα κιολας μου ειχαν απαντησει :)

Αγχώθηκα τώρα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα αγοράσω αυτά που μου λες γιατί μέχρι να δουν όλοι εδώ την αγγελία και να πάω να πάρω το μπόλι θα περάσουν σίγουρα κάποιες μέρες οπότε προτιμότερο είναι να πάω κατευθείαν πετ σοπ και να αγοράσω όλα τα πράγματα!!!Ευχαριστώ πολύ!!!Αύριο θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις!!!

Ελπίζω να ζει το ψαράκι μου!!!!!!!! Αμάν κι αυτή η γιαγιά με τις ιδέες της!!! :o

@Master Gee Όχι δεν έχω μονομάχους απλά αυτόν τον καιρό ετοιμαζόμουν να πάρω επειδή είναι απ' τα αγαπημένα μου ψάρια και είμαι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οκ θα περιμένουμε νέα σου…και μην αγχώνεσαι!!!

• 1 month later...

Μια ομορφια ειναι το ψαρακι σου...να το χαιρεσαι!!!

• 1 month later...

Το χρυσοψαράκι ζει και βασιλεύει με μεγάλη παρέα σε μια λίμνη ενός οικογενειακού φίλου!!!

Λίγες μέρες αφότου μου το έφεραν το έδωσα γιατί δεν είχαν εκείνη την περίοδο την δυνατότητα για καλύτερο και μεγαλύτερο ενυδρείο και το λυπόμουν στην γυάλα..

Ήταν ότι πιο σωστό μπορούσες να κάνεις από την στιγμή που δεν είχες την δυνατότητα να του παρέχεις ένα μεγαλύτερο ενυδρείο. Η τύχη του σε εκείνο το πλαστικό δοχείο δεν θα ήταν και η καλύτερη!

Μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι,μπράβο σου.

Έγινε επεξεργασία - FotisGt
Παρακαλώ να γράφουμε με ελληνικά,έγινε μετάφραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...