cathy93 1 Μαίου 2012 #1 Share 1 Μαίου 2012 Παιδιά μου έφερε η γιαγιά μου σήμερα δώρο ένα χρυσόψαρο....... Εγκεφαλικό θα πάθω..Από εκεί που διάβαζα και ενημερωνόμουν για τους αγαπημένους μου μονομάχους βρέθηκα με ένα χρυσόψαρο που είμαι εντελώς άσχετη........ Τι να κάνω????????Μου το έφερε μέσα σε ένα πράγμα πλαστικό που είναι σαν βαλιτσάκι και της είπε ο τύπος άλλαγμα όλο το νερό κάθε τρεις μέρες και τάισμα ένα φυλλαράκι την ημέρα... Αυτός είναι ο πιτσιρικάς..ή πιτσιρίκα..ούτε που ξέρω!! Καλό μήνα κιόλας!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Μαίου 2012 #2 Share 1 Μαίου 2012 (edited) Πρόκειται για χρυσόψαρο shubukin! Αρχικά θα πρέπει να βγάλεις αυτό το χρωματιστό χαλίκι από μέσα γιατί είναι συνθετικό και σε λίγο θα αρχίσει να λιώνει και θα έχεις προβλήματα! Πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνετε να του βρεις ένα ενυδρείο 30 λίτρων το λιγότερα η 60 αν σκοπεύεις να του φέρεις παρέα στο μέλλον απαραίτητα με φίλτρο και να το μεταφέρεις γιατί όσο το αφήνεις εκεί το εκθέτεις σε μεγάλο κίνδυνο! Μέχρι τότε θέλει καθημερινά αλλαγή νερού με αντιχλοριο και ελάχιστο τάισμα! Έγινε επεξεργασία 1 Μαίου 2012 - ebenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cathy93 1 Μαίου 2012 Author #3 Share 1 Μαίου 2012 Το νερό που θα αλλάζω κάθε μέρα να το αλλάζω όλο?? Θα πάω αύριο κιόλας να πάρω ενυδρείο, αντιχλώριο και χαλίκι!!!Θα αντέξει το ψαράκι 1 μήνα μέσα σε αυτό το πράγμα μέχρι να στρωθεί το νέο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 1 Μαίου 2012 #4 Share 1 Μαίου 2012 Να αλλάζεις το μισό και παραπάνω κάθε μέρα! Δεν έχεις χρόνο για να περιμένεις ένα μήνα! Ακόμα και αν αντέξει θα επιβαρύνεις πολύ την υγεία του! Βαλε μια αγγελία για μπόλι εδώ στο forum η προμηθεύσου siporax mini που θα βάλεις μέσα στο φίλτρο που θα αγοράσεις και βακτήρια sera bionitrivec που σου επιτρέπουν να βάλεις το ψάρι μέσα μετά από 24 ώρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Gee 1 Μαίου 2012 #5 Share 1 Μαίου 2012 Αν κατάλαβα καλά έχεις μονομάχους;; Πάρε μπόλι από το φίλτρο σου αν είναι στρωμένο.Θα γίνει πολύ πιο γρήγορα η δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cathy93 1 Μαίου 2012 Author #6 Share 1 Μαίου 2012 Να αλλάζεις το μισό και παραπάνω κάθε μέρα! Δεν έχεις χρόνο για να περιμένεις ένα μήνα! Ακόμα και αν αντέξει θα επιβαρύνεις πολύ την υγεία του! Βαλε μια αγγελία για μπόλι εδώ στο forum η προμηθεύσου siporax mini που θα βάλεις μέσα στο φίλτρο που θα αγοράσεις και βακτήρια sera bionitrivec που σου επιτρέπουν να βάλεις το ψάρι μέσα μετά από 24 ώρες! Αγχώθηκα τώρα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα αγοράσω αυτά που μου λες γιατί μέχρι να δουν όλοι εδώ την αγγελία και να πάω να πάρω το μπόλι θα περάσουν σίγουρα κάποιες μέρες οπότε προτιμότερο είναι να πάω κατευθείαν πετ σοπ και να αγοράσω όλα τα πράγματα!!!Ευχαριστώ πολύ!!!Αύριο θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις!!! Ελπίζω να ζει το ψαράκι μου!!!!!!!! Αμάν κι αυτή η γιαγιά με τις ιδέες της!!! @Master Gee Όχι δεν έχω μονομάχους απλά αυτόν τον καιρό ετοιμαζόμουν να πάρω επειδή είναι απ' τα αγαπημένα μου ψάρια και είμαι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φενια 2 Μαίου 2012 #7 Share 2 Μαίου 2012 Βαλε μια αγγελια,εμενα την επομενη μερα κιολας μου ειχαν απαντησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 2 Μαίου 2012 #8 Share 2 Μαίου 2012 Αγχώθηκα τώρα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα αγοράσω αυτά που μου λες γιατί μέχρι να δουν όλοι εδώ την αγγελία και να πάω να πάρω το μπόλι θα περάσουν σίγουρα κάποιες μέρες οπότε προτιμότερο είναι να πάω κατευθείαν πετ σοπ και να αγοράσω όλα τα πράγματα!!!Ευχαριστώ πολύ!!!Αύριο θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις!!! Ελπίζω να ζει το ψαράκι μου!!!!!!!! Αμάν κι αυτή η γιαγιά με τις ιδέες της!!! @Master Gee Όχι δεν έχω μονομάχους απλά αυτόν τον καιρό ετοιμαζόμουν να πάρω επειδή είναι απ' τα αγαπημένα μου ψάρια και είμαι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οκ θα περιμένουμε νέα σου…και μην αγχώνεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia 29 Ιουνίου 2012 #9 Share 29 Ιουνίου 2012 Μια ομορφια ειναι το ψαρακι σου...να το χαιρεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cathy93 17 Αυγούστου 2012 Author #10 Share 17 Αυγούστου 2012 Το χρυσοψαράκι ζει και βασιλεύει με μεγάλη παρέα σε μια λίμνη ενός οικογενειακού φίλου!!! Λίγες μέρες αφότου μου το έφεραν το έδωσα γιατί δεν είχαν εκείνη την περίοδο την δυνατότητα για καλύτερο και μεγαλύτερο ενυδρείο και το λυπόμουν στην γυάλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 17 Αυγούστου 2012 #11 Share 17 Αυγούστου 2012 Ήταν ότι πιο σωστό μπορούσες να κάνεις από την στιγμή που δεν είχες την δυνατότητα να του παρέχεις ένα μεγαλύτερο ενυδρείο. Η τύχη του σε εκείνο το πλαστικό δοχείο δεν θα ήταν και η καλύτερη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 18 Αυγούστου 2012 #12 Share 18 Αυγούστου 2012 μπραβο cathy93 επραξες σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqualimit1 18 Αυγούστου 2012 #13 Share 18 Αυγούστου 2012 (edited) Μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι,μπράβο σου. Έγινε επεξεργασία 18 Αυγούστου 2012 - FotisGt Παρακαλώ να γράφουμε με ελληνικά,έγινε μετάφραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis21 25 Αυγούστου 2012 #14 Share 25 Αυγούστου 2012 θα ηταν η πρωτη μου συμβουλη. Αν δεν το ηθελες η δεν μπορουσες να το κρατησεις θα επρεπε να το δωσεις καπου. οποτε μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος