FotisGt 3 Μαίου 2012 Author #26 Share 3 Μαίου 2012 Άπλωσα Atlacoll ώστε να κολλήσει η άμμος.Είναι κουραστική διαδικασία,καθώς πρέπει να γίνεται σε μικρά τμήματα για να προλάβω το στέγνωμα.Τώρα έχει γίνει πολύ σταθερή και είναι ώρα για το βερνίκι.Αύριο θα κάνω έρευνα... Σήμερα τελείωσε και το μπροστινό μέρος. Ανεβάζω μία φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 3 Μαίου 2012 #27 Share 3 Μαίου 2012 τουμπανο εγινε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 3 Μαίου 2012 #28 Share 3 Μαίου 2012 Πολυ ωραιο το αποτελεσμα φιλε μου, περιμενουμε παντα νεα σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 4 Μαίου 2012 #29 Share 4 Μαίου 2012 πολύ καλή συνέχεια να έχεις.φοβερή θα γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 4 Μαίου 2012 #30 Share 4 Μαίου 2012 Άπλωσα Atlacoll ώστε να κολλήσει η άμμος.Είναι κουραστική διαδικασία,καθώς πρέπει να γίνεται σε μικρά τμήματα για να προλάβω το στέγνωμα.Τώρα έχει γίνει πολύ σταθερή και είναι ώρα για το βερνίκι.Αύριο θα κάνω έρευνα... Σήμερα τελείωσε και το μπροστινό μέρος. Ανεβάζω μία φωτό. Εντάξει οτι και να πω ειναι πολυ λιγο.....αυτο ηταν το μονο κομματι που δεν ειχα δει τελειωμενο....Φωτη εγινε απιστευτο.΄γεια στα χερια σου...Βαλε τωρα και μια δεμενη ολοκληρομενη να δω μεχρι να γυρησω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 4 Μαίου 2012 #31 Share 4 Μαίου 2012 Έγινε πάρα πολύ ωραίο, μπράβο!! Θα σου έλεγα να σκεφτείς ξανά αν θα το κάνεις βερνίκι, πιστεύω ότι θα χάσει την φυσικότητα την οποία πέτυχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Μαίου 2012 Author #32 Share 6 Μαίου 2012 Έτοιμη η νύφη!Σιγά σιγά θα μπουν τα ηλεκτρικά και φυτά. Το βερνίκι δε μπορούσα να το αποφύγω καθώς Atlacoll + νερό = αποτυχία.... Δεν έχει αλλάξει καθόλου όμως η αρχική όψη και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 7 Μαίου 2012 #33 Share 7 Μαίου 2012 Έτοιμη η νύφη!Σιγά σιγά θα μπουν τα ηλεκτρικά και φυτά. Το βερνίκι δε μπορούσα να το αποφύγω καθώς Atlacoll + νερό = αποτυχία.... Δεν έχει αλλάξει καθόλου όμως η αρχική όψη και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. πολύ καλό αποτέλεσμα .μπράβο .περιμένουμε την συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 7 Μαίου 2012 #34 Share 7 Μαίου 2012 απο θεμα σκιασης.... παιζει κατι πανω απο την δημιουργια σου....? γιατι η απευθειας εκθεση στον ηλιο θα εχει ως προβλημα την δημιουργια αλγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Μαίου 2012 #35 Share 7 Μαίου 2012 Γεια σου ρε Φωτη με τα ωραια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 7 Μαίου 2012 #36 Share 7 Μαίου 2012 μπραβο ρε φωτη μερακλη,,,πολυ ομορφη η κατασκευη σου!!!μερακι και φαντασια,,,αντε να τελειωσεις το project να το θαυμασουμε,,,,καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Μαίου 2012 #37 Share 7 Μαίου 2012 φωταρα πολυ ωραια δουλεια! αντε βαλε κανενα φυτο και κανενα ψαρακι τωρα μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Μαίου 2012 Author #38 Share 7 Μαίου 2012 H σκίαση είναι δεδομένη καθώς θα υπάρχει τέντα.Τα φυτά δε θα έχουν θέμα καθώς θα υπάρχει αντηλιά. Για την αιωρούμενη άλγη είναι πολύ απλά τα πράγματα.... Daphnia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Μαίου 2012 #39 Share 7 Μαίου 2012 Φωταρα,οτι και να πω ειναι λιγο.Η λιμνη εγινε αριστουργημα.Αντε και σ΄ ανωτερα. Την πρσιναδα της παντως την θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Δεκεμβρίου 2012 #40 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Φωτη καμια φωτογραφια δεν εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 15 Δεκεμβρίου 2012 #41 Share 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 10 Φεβρουαρίου 2013 #42 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 ποια ειναι η εξελιξη της λιμνης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Αυγούστου 2014 Author #43 Share 17 Αυγούστου 2014 Μετά από καιρό...... Γυρνάς από διακοπές και αντικρίζεις αυτό: Τι κάνεις;α) Αλλαγή νερού β) Αλλαγή σπιτιού γ) Τρέχεις μην πεταχτεί καμιά αρκούδα δ) Κλαδεύεις με αλυσοπρίονο ε) Τίποτα και πίνεις freddo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 17 Αυγούστου 2014 #44 Share 17 Αυγούστου 2014 Φωτη κουκλα η λιμνουλα..επειδη ειμαι στη διαδικασια στησιματος μιας παρομοιας δωσε μερικες λεπτομερεις..Εχεις βαλει ψαρια και τι?Εχεις καποιο ειδος φιλτρανσης και αν ναι τι αντλια χρησιμοποιεις?τα φυτα ποια ειναι και αν μπορεις απο που τα προμηθευτικες?Αλλαζεις νερο,ποτε και ποσο και τι εξατμιση εχεις?Εχεις δει θερμοκρασια νερου αυτες τις μερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Αυγούστου 2014 Author #45 Share 17 Αυγούστου 2014 Από φίλτρανση απλά τα πράγματα. Έχω έναν κυκλοφορητή (αντλία) που ανεβάζει το νερό περιμετρικά στο "σκαλοπάτι" της λίμνης. Εκεί έχω βάλει substrat pro. Βέβαια με τόσα φυτά το θεωρώ ανούσιο και περισσότερο το δουλεύω για λόγους οξυγόνωσης. Η αντλία έχει προφίλτρο ,σκέτη κυλινδρική πλαστική σχάρα χωρίς σφουγγάρι, για να κρατάει τα χοντρά. Κάθε 2 βδομάδες θέλει καθάρισμα. Αλλαγή νερού όταν βρέχει και 2 φορές το χρόνο λίγο καθάρισμα με σκούπα βυθού. Από εξάτμιση αυτές τις μέρες έχουμε αρκετή. Κάθε 5 μέρες θέλει οπωσδήποτε συμπλήρωμα. Θερμοκρασία δεν μετράω γιατί θα πάθω σοκ.Από φυτά έχω κερατόφυλλο, πίστια, egeria densa, Eichhornia crassipes, Cyperus alternifolius, Dracaena sp.Περιμετρικά δοκιμάζω κατά καιρούς διάφορα φυτά, από κισσούς, αλόη κλπ. μέχρι κυπαρίσσια. Κάποια αντέχουν στις θερμοκρασίες και το νερό, κάποια όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Αυγούστου 2014 #46 Share 17 Αυγούστου 2014 Φώτη εγώ ψηφίζω το Ε..... Βασικα αυτό έκανα εγώ, αλλά με μπυρίτσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Αυγούστου 2014 Author #47 Share 17 Αυγούστου 2014 Άμα θες μπυρίτσα έλα να κάνουμε το "ε" !Ζούγκλα έγινε, μόνο ο Ταρζάν λείπει.... Σ' ευχαριστώ πάντως που μου πρόσεχες τα ενυδρεία, όπως κάθε χρόνο!Είσαι τρισμέγιστος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Αυγούστου 2014 #48 Share 17 Αυγούστου 2014 Μην το ξαναπείς αυτό, γι αυτό είναι οι φίλοι και οι συνάδελφοί ψαροκαμμενοι.... Επίσης να με περιμένεις 25 βράδυ που γύρνα.... Αλλά το υπονοούμενο δεν το έπιασες.... "Ψηφίζω το Ε αλλά με μπυρίτσα.... Βασικα αυτόαυτό έκανα εγώ, αλλά με μπυρίτσα...." εννοώ ότι περνά το λάστιχο για να την γεμίσω, μπυρίτσα δίπλα, και φανταζόμουνα ότι είμαι στον Αμαζόνιο για ψάρεμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Αυγούστου 2014 Author #49 Share 17 Αυγούστου 2014 Μην το ξαναπείς αυτό, γι αυτό είναι οι φίλοι και οι συνάδελφοί ψαροκαμμενοι.... Επίσης να με περιμένεις 25 βράδυ που γύρνα.... Αλλά το υπονοούμενο δεν το έπιασες.... "Ψηφίζω το Ε αλλά με μπυρίτσα.... Βασικα αυτόαυτό έκανα εγώ, αλλά με μπυρίτσα...." εννοώ ότι περνά το λάστιχο για να την γεμίσω, μπυρίτσα δίπλα, και φανταζόμουνα ότι είμαι στον Αμαζόνιο για ψάρεμα.... Πόσες μπύρες έπινες ρε άνθρωπε; Ένα συμμάζεμα το θέλει. Μόλις τελειώσω τα βαψίματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 17 Αυγούστου 2014 #50 Share 17 Αυγούστου 2014 Μέσα είμαι για τις εργασίες ανακατασκευής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος