Jump to content

Echinodorus Bleheri Με Μαυρα Στίγματα...help!

Recommended Posts

Από τότε που άρχισα να βάζω excel στο ενυδρειο το φυτό αυτό άρχισε να εμφανίζει μικρά καφε-μαυρα στίγματα σαν πιτσιλιές. Φαίνεται δηλαδή σαν να καίγεται. Καμιά συμβουλή? (εκτός από το να σταματήσω το excel γιατι έχω κάποια φυτά που το χρειάζονται)

ιπποτη μου επειδη σαν μαντης εχω χαλια καριερα,βαλε σε παρακαλω μια καλη φωτο μπας και γινει σωστα η δουλεια.

μα αυτο δεν ειναι εχινοδωρος!!!!χααααχα.......java ferm, η microsorium pteropus.απολυτωςφυσιολογικες οι μαυριλες που βγαζει.

και βεβαια ειναι σαν τις ανουμπιες.δεν φυτευεται.

είσαι σίγουρος??? εμένα μου είπαν οτι είναι echinodorus. αν δεν φαίνεται από τις φωτο ειναι στο μέγεθος ανοιχτής παλάμης :Ρ η ρίζα του είναι όντως σαν microsorum. Δηλαδή τα microsorum δεν φυτεύονται???

οποιος σου τα εδωσε για εχινοδωρους η αφηρημενος ηταν, η ασχετος με φυτα.

ειναι πεντακαθαρα πτεροπους.

εαν θελεις να φαινεται φυτεμενο,μπορεις να το τοποθετησεις στο υποστρωμα οχι ομως να φυτεψεις βαθεια το ριζικο του.

Έγινε επεξεργασία - klaz

μαλιστα...ωραίο το βίντεο...αλλα εγώ τι να κάνω με τις μαυρίλες? γιατί εμφανίζονται? να το δέσω μήπως πάνω σε πέτρα?

υπενθύμιση: οι μαυρίλες εμφανίστηκαν από τότε που άρχισα το excel. Ενώ στο άλλο μου το microsorum το excel κανει θαυματα (καιγόταν ολοκληρο το φυλλο με ταχυτητες ηχου και τώρα αναπτυσσεται μια χαρά)

καλυτερα για μενα να ειναι δεμενο σε ξυλο η πετρα.

οι μαυριλες που βλεπεις ειναι sporangia.τροπος αναπαραγωγης(σπορων) δηλαδη μεσω του φυλλωματος.η αληθεια ειναι πως αρκετοι χομπιστες δεν το γουσταρουν σαν θεαμα.....αλλα γουστα ειναι αυτα.

αα...δηλαδή δεν είναι ασθένια ή καψιμο!...εντάξει τότε...δεν με ενοχλεί :)

οπως σου ειπα γουστα ειναι αυτα.

την αλλα φορα ζητησε του το αναποδο να δεις τι θα σου δωσει..... :bigemo_harabe_net-72:

χεχεχεχεχεεεεε....μαλλον αφηρημένος ήταν γιατι γενικά είναι γνωστης του αντικειμένου...τι να πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...