B_betta 30 Απριλίου 2012 #1 Share 30 Απριλίου 2012 Γεια σας! Καθως εβλεπα μονους τους δυο μονομαχους μου σκεφτηκα μηπως γινοταν σε ενα 20λιτρο ισως να μπει και μια μονομαχινα ετσι για παρεουλα! Γινεται σε περισσοτερα λιτρα [σε ποσα]? Δεν χρειαζομαι περαιτερω ψαρακια [οχι γεννες] ... καποιες σχετικες πληροφοριες εαν μπορειτε να μου δωσετε για την συμβιωση δυο ''μη φιλικων'' ειδων? Δεν θα ηθελα να προχωρισω σε αλλα ερωτηματα αφου δεν ακουσω την αποψη σας!Σας ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
extar98 30 Απριλίου 2012 #2 Share 30 Απριλίου 2012 20 λίτρα είναι λίγα για δύο ψαράκια σαν αυτά.Για να συμβιώσουν πρέπει να έχεις αρκετά λιτρα και ενυδρείο με πολλές κρυψώνες έτσι ώστε οταν κυνηγιούνται ο χαμένος να βρίσκει καταφύγιο και να μη στρεσσάρεται.Πάντως μεγαλο ρόλο παίζει και ο χαρακτήρας των μονομάχων που θα βάλεις μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 30 Απριλίου 2012 #3 Share 30 Απριλίου 2012 (edited) φιλη μου καποια στιγμη θα γινει το κακο! θες απο 120λτ κ πανω για 2 αρσενικα! κ οπως ειπε κ ο extar98 πολλες κρυψωνες! ακομα κ 1+1 στα 20 μονο για λιγο ως ζευγαρι κ γονιμοποιηση! Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2012 - buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 1 Μαίου 2012 #4 Share 1 Μαίου 2012 παιδια δεν ειπε οτι θελει να βαλει τα αρσενικα μαζι.....θελει να παρει ενα θυληκο και να το βαλει σε εναν απο τους δυο...προσοχη τι διαβαζουμε και βγαζουμε λαθος συμπεραματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 1 Μαίου 2012 Author #5 Share 1 Μαίου 2012 Aκριβως Γιαννη μιλαω για θηλυκο! [παρεπιπτοντως εσυ με ξεσηκωσες ] Ξερω οτι χρειαζονται παω απο 20 λιτρα..! Τωρα το ποσα ειναι το προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Gee 1 Μαίου 2012 #6 Share 1 Μαίου 2012 Νομίζω καλά τα λέει ο buell.Από ότι έχω δει η συμβίωση αρσ. με θυλ. εκτός αναπαραγωγής είναι ακόμα δυσκολότερη οπότε αν τα δυο αρσενικά θέλουν 120 πόσα θα θέλει το 'ζευγάρι'. Δεν είμαι 100% σίγουρος οπότε αν έχω κάπου λάθος το παίρνω πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 1 Μαίου 2012 #7 Share 1 Μαίου 2012 Υπαρχουν παρα πολλες γνωμες για τους μονομαχους και παρα πολλα διαφορετικα αποτελεσματα...οποτε μην το παρακανουμε...υπαρχουν καποιοι που καταφεραν να εχουν ζευγαρι ακομα και σε 10 λιτρα !Υπο την προσωπικη μου εμπειρια ειχα συνολικα 3 διαφορετικα ζευγαρια(το ιδιο χρωμα,κοκκινο θυληκο και μπλε αρσενικο) οπου η συμπεριφορα τους ηταν διαφορετικη.. Το πρωτο ζευγαρι που το ειχα σε 10 λιτρη γυαλα ζουσε ειρηνικα απλα η συμπεριφορα θυληκου ηταν λιγο περιεργη... Το δευτερο το ειχα βαλει οταν πηρα για πρωτη φορα στο ενυδρειο μ και απο συμπεριφορα ηταν τελεια... το τριτο ζευγαρι ηταν το πιο περιπλοκο ολο τσακωμους μεχρι που ενα βραδυ τα παρατησαν και ζευγαρωσαν.... Και τωρα παω στο τεταρτο ζευγαρι(η αννα φταιει ) οπου πηρα αρσενικο(κοκκινο)και περιμενω το θυληκο(αγνωστου χρωματος) και δεν περιμενω την ιδια συμπεριφορα που ειχαν τα προηγουμενα.... Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι δεν ισχυει παντα ο γραπτος λογος (σχετικα με τον μονομαχο) και θα δεις διαφορετικες συμπεριφορες ακομα και στα ιδια λιτρα..Αυτο που μετραει ειναι η εμπειρια πανω απο ολα... Κι η συμβουλη μου ειναι αννα να το σκεφτεις παρα πολυ καλα πριν το κανεις διοτι δεν ξερεις τι θα συμβει και να εισαι πολυ καλα προετοιμασμενη.....Επισης δεν προτιμω να βαλω 2 αρσενικους κατω απο 150 λιτρα και αν δεν ειναι πυκνοφυτεμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 1 Μαίου 2012 Author #8 Share 1 Μαίου 2012 Χαχαχαχαχα ! Εγω σε ξεσηκωσα για μονομαχο εσυ με ξεσηκωσες για θυληκια! Οντως Γιαννη δεν πρεπει να υπαρχουν στανταρ απαντησεις σε αυτο το ερωτημα και τα παραδειγμα τα σου με βοηθισαν πολυ... Αναρρωτιεμαι αν επαιρνα την θηλυκια και δεν συμβιωναν με τον μονομαχο θα δεχοταν το πετ σοπ να την γυρισω .... [παρομοιες εμπειρειες γυρισμου ψαριου κανενας?].... Θα το σκεφτω πολυυυ καλα και θα πραξω αναλογως! Ευχαριστω Γιαννη!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 2 Ιουνίου 2012 #9 Share 2 Ιουνίου 2012 αναλογα το ψαρι ειναι!εγω σε 30 λιτρα ειχα 1 αρσενικο και 2 θηλυκά!για 5 μηνες χωρις καμια απωλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 2 Ιουνίου 2012 #10 Share 2 Ιουνίου 2012 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66177&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος