n_vergopoulos 6 Μαίου 2012 Author #51 Share 6 Μαίου 2012 στράτο τρώει. καποια στιγμή που τους εκανα θεραπεία ετρωγε και τα έφτυνε άλλα σημερα τουλαχιστον που το είδα κάτι τσίμπησε. την τροφή την μουλιάζω και ρίχνω και λίγο flagyl ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 6 Μαίου 2012 Author #52 Share 6 Μαίου 2012 Μπορείς να βάλεις ένα βιντεακι(αν μπορείς) για να το παρατηρήσουμε καλύτερα? θα προσπαθήσω και θα το ανεβάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 6 Μαίου 2012 Author #53 Share 6 Μαίου 2012 πρέπει να σας πω αν και πολλοί θα μου πουν ότι έκανα λάθος που μπορεί και να είναι έτσι, ότι εχθές πρόσθεσα 10 tropheus bemba μικρά. ξέρω ότι δεν είναι το σωστό να βάλω 2 είδη τροφεους στο ενυδρείο μου και ότι έπρεπε να αφήσω λίγο καιρό από την θεραπεία, αλλά κατά πρώτον έβαλα τα bemba γιατί δεν έβρισκα chaitika, γιατί διάβασα ότι δεν υβριδίζουν μεταξύ τους, επειδή μου τα παραχωρήσαν σε συμβολικό ποσό και αυτήν την στιγμή δεν περισσεύουν και επειδή θεώρησα ότι όσο πιο γρήγορα αυξήσω τα ψάρια θα μειωθεί η επιθετικότητα και λογικά και το στρεσάρισμα. μέχρι στιγμής τα chaitika χαμπάρι δεν παίρνουν για τους συγκάτοικους τους και πάνε όλα καλά. ο χρόνος θα δείξει την έκβαση της κίνησής μου και θέλω να ελπίζω σε θετικά αποτελέσματα. Δεκτά και χρήσιμα και τα θετικά σχόλια και τα αρνητικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαίου 2012 #54 Share 6 Μαίου 2012 στράτο τρώει. καποια στιγμή που τους εκανα θεραπεία ετρωγε και τα έφτυνε άλλα σημερα τουλαχιστον που το είδα κάτι τσίμπησε. την τροφή την μουλιάζω και ρίχνω και λίγο flagyl ακόμα. Πολυ καλα κανεις.Το οτι αρχισε δειλα να δεχεται τροφη ειναι αισιοδοξο μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Μαίου 2012 #55 Share 6 Μαίου 2012 To ότι πρόσθεσες τα bemba δεν είναι κακό! Απλά μην σταματήσεις την θεραπεία σου. Η θεραπεία δεν κάνει κακό στα καινούρια ψάρια! Ίσα ίσα! Περιμένουμε εξελίξεις με τον άρωστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 6 Μαίου 2012 Author #56 Share 6 Μαίου 2012 To ότι πρόσθεσες τα bemba δεν είναι κακό! Απλά μην σταματήσεις την θεραπεία σου. Η θεραπεία δεν κάνει κακό στα καινούρια ψάρια! Ίσα ίσα! Περιμένουμε εξελίξεις με τον άρωστο! Παναγιώτη η θεραπεία τελείωσε και την έκανα ως εξής: το φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε είναι seachem metroplex. 1η μέρα- 100 mg ανά 40 λίτρα 3η-ίδια δόση φάρμακο 5η-ίδια δόση φάρμακο 6η-50% αλλαγή νερού και συνεχίζω να τους μουλιάζω την τροφή τους με flagyl εχεις να πρωτείνεις κάτι διαφορετικό ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Μαίου 2012 #57 Share 6 Μαίου 2012 και συνεχίζω να τους μουλιάζω την τροφή τους με flagyl εχεις να πρωτείνεις κάτι διαφορετικό ?? Αυτό εννοούσα! Όχι, κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 6 Μαίου 2012 Author #58 Share 6 Μαίου 2012 (edited) Μπορείς να βάλεις ένα βιντεακι(αν μπορείς) για να το παρατηρήσουμε καλύτερα? να και ενα βιντεο με τον τρίτο της παρέας και περιμένω τυχών συμπεράσματα. το βιντεο το τράβηξα σήμερα Έγινε επεξεργασία 6 Μαίου 2012 - n_vergopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Μαίου 2012 #59 Share 6 Μαίου 2012 Kαθαρά συμπτώματα bloat αλλά σαφώς σε καλύτερη κατάσταση απο ότι έχουν συνήθως τα ψάρια με bloat! Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Μαίου 2012 #60 Share 6 Μαίου 2012 Ειναι φανερο πως εχει θεμα το ψαρι ακομα.Προσπαθει να αραξει,ενω κανονικα θα επρεπε να τσιμπολογαει τριγυρω. Υπομονη και παρακολουθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 10 Μαίου 2012 Author #61 Share 10 Μαίου 2012 το ψαράκι μου πάει πολύ καλύτερα, τον ονόμασα Λάζαρο. ξετρύπωσε από την τρύπα του, τρώει κανονικά, κολυμπάει μαζί με τα άλλα, και πιστεύω ότι την γλίτωσε. η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, και θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν με τις συμβουλές τους. με την προσθήκη των 10 bemba γενικότερα όλα τα ψάρια έχουν γίνει πιο δραστήρια και κινητικά, και τα chaitika ξεψάρωσαν για τα καλά. το διατρφολόγιο άλλαξε με τις τροφές που μου είπαν οι πιο έμπειροι (vegetable της tropical, New life spectrum cichlid formula, και μια φορά την εβδομάδα tropical spiroylina, tropical spiroulina 36%) και ελπίζω να μην ξαναέχω τα ίδια. να και μερικές φωτογραφίες από την συμβίωση των chaitika και των bemba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Μαίου 2012 #62 Share 10 Μαίου 2012 Ευχαριστα νεα Με την πρωτη ευκαιρια δοκιμασε και την Tropical Kelp flakes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 10 Μαίου 2012 Author #63 Share 10 Μαίου 2012 Ευχαριστα νεα Με την πρωτη ευκαιρια δοκιμασε και την Tropical Kelp flakes. ευχαριστώ στράτο το εχω υποψη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 10 Μαίου 2012 Author #64 Share 10 Μαίου 2012 να και ενα βιντεο απο την συγκατοίκηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 11 Μαίου 2012 #65 Share 11 Μαίου 2012 Mια χαρά! Είδες που σου έλεγα 'οτι θα την καπουλάρει! Τα ψαράκια τα βλέπω μια χαρά! Πάντα τέτοια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 19 Μαίου 2012 Author #66 Share 19 Μαίου 2012 να σας ρωτήσω. μετά την θεραπεία με flagyl έκανα αλλαγή νερού και έβαλα άνθρακα. πόσο καιρό πρέπει να αφήσω τον άνθρακα ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Μαίου 2012 #67 Share 19 Μαίου 2012 Δυο τρεις μερες συνηθως και με τα εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 19 Μαίου 2012 Author #68 Share 19 Μαίου 2012 Δυο τρεις μερες συνηθως και με τα εξω ωχ !! την εχω αφήσει καμια δεκαρια μέρες. αυριο κιολας την έβγαλα !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonedessa 20 Μαίου 2012 #69 Share 20 Μαίου 2012 (edited) Καλησπέρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τα bemba γίνονται πανέμορφα !!!! Να σε ρωτήσω δεν είναι πολλά τα ψάρια και δύο είδη για τα λίτρα σου ? επειδή σκέφτομαι να φτιάξω ένα ενυδρείο με 330 λίτρα και όταν έψαξα για να βάλω τροφέους, μου είπαν οριακά είναι τα λίτρα για ένα είδος ? Έχεις προβλήματα συμβίωσης ή είναι ακόμα πολύ μικρά να φανούν ? Έγινε επεξεργασία 20 Μαίου 2012 - jonedessa Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 21 Μαίου 2012 Author #70 Share 21 Μαίου 2012 Καλησπέρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τα bemba γίνονται πανέμορφα !!!! Να σε ρωτήσω δεν είναι πολλά τα ψάρια και δύο είδη για τα λίτρα σου ? επειδή σκέφτομαι να φτιάξω ένα ενυδρείο με 330 λίτρα και όταν έψαξα για να βάλω τροφέους, μου είπαν οριακά είναι τα λίτρα για ένα είδος ? Έχεις προβλήματα συμβίωσης ή είναι ακόμα πολύ μικρά να φανούν ? φίλε μου καλησπέρα. κοίτα να σου πω, και εγώ δεν είχα σκοπό για δύο είδη αλλά λόγω ότι έχασα κάποια chaitika, και δεν έβρισκα πρόσθεσα bemba για μειώσω την επιθετικότητα. μέχρι στιγμής το πείραμα έχει πετύχει. ούτε ενοχλούνται, ούτε τα πειράζουν και να σου πω αναζωογονήθηκαν τα chaitika με τον ερχομό των bemba. δεν ξέρω αργότερα τι θα γίνει, αλλά μέχρι στιγμής πάνε μια χαρά. να προσθέσω οτι τα chaitika είναι πολυ μεγαλυτερα σε ηλικία σε σχέση με τα bemba που μπήκαν μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonedessa 21 Μαίου 2012 #71 Share 21 Μαίου 2012 (edited) εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό να δεις και γέννες !!!!!! Τα ψάρια τα βρήκες εύκολα, πολλοί γράφουν πως είναι δύσκολο να βρεις τροφέους σε pet-shop. Είναι από χομπίστα ή pet-shop. ή ίντερνετ ? Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 21 Μαίου 2012 - jonedessa Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 21 Μαίου 2012 Author #72 Share 21 Μαίου 2012 εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό να δεις και γέννες !!!!!! Τα ψάρια τα βρήκες εύκολα, πολλοί γράφουν πως είναι δύσκολο να βρεις τροφέους σε pet-shop. Είναι από χομπίστα ή pet-shop. ή ίντερνετ ? Ευχαριστω τα chaitika τα βρήκα μέσω του φόρουμ από συνχομπίστα. τα bemba από pet shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος