nikolaosbouk 29 Απριλίου 2012 #1 Share 29 Απριλίου 2012 Ρωταω τους παλιους να μου πουνε τι ακριβως ειναι αυτο το σκευασμακαι τι κανει? http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=676 , Μπορουμε να το βαλουμε στην θεση του ανθρακα ή ειναι κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Απριλίου 2012 #2 Share 29 Απριλίου 2012 Είναι μια μίξη άνθρακα και αντιφώσφορου μαζί στις "σωστές" αναλογίες. Υπάρχει ένα παράδοξο όμως..... τα ίδια προϊόντα η εταιρία τα διαθέτει και ξεχωριστά και ο αντιφώσφορος είναι αλουμινίου που ως γνωστόν η διάρκεια ζωής του είναι περιορισμένη σε σχέση με του σιδήρου άλλων εταιριών... και το παράδοξο είναι ότι η εταιρία δίνει σ αυτό το προϊόν μέχρι και 4 μήνες ζωής, ενώ όταν το διαθέτει από μόνο του η διάρκεια ζωής που προτείνει είναι μικρότερη. Παρόλα αυτά πολλοί το χρησιμοποιούν και είναι ευχαριστημένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Απριλίου 2012 #3 Share 30 Απριλίου 2012 Ειναι πολυ ακριβο για τη δουλεια του! καλυτερα να παρεις ξεχωριστα ανθρακα και αντιφωσφορο σε ενα δυχτακι και οχι σε αυτα τα δυχτακια που δινουν μαζι με τα υλικα...επισης εχω διαπιστωσει οτι ειναι καλυτερα να μην τα στουμπωνουμε στα διαφορα media box/ φιλτρα και να τα εχουμε αραιωμενα, ωστε να μπορει το νερο να μπαινει αναμεσα τους... Συνιστω Ανθρακα απο Seachem, και αντιφωσφορο Aqualight Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 30 Απριλίου 2012 #4 Share 30 Απριλίου 2012 Την ιδια απορια ειχα και εγω εχθες, και οντος η εταιρια πουλαει το phosguard και δινει διαρκεια ζωης 4 μερες,και μετα μετρας μολις ανεβασεις φωσφορικα το πετας, και στο seagel λεει οτι ειναι μιξη phοsguard με ανθρακα και λεει διαρκεια 4 μηνες... Λιγο κουλο μου ακουγετε... Σκεφτομουν να το βαλω στον ριακτορα και να εχω ενα μονο χημικο φιλτρο αλλα τελικα δε θα το δοκιμασω.. καλυτερα τον aqualight aquaphos που εχω και να ειναι υσηχος.. Δε το εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω και κατα ποσο καλο ειναι.. Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος