niknik 26 Δεκεμβρίου 2014 Author #2176 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Μετα το chemiclean 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 26 Δεκεμβρίου 2014 #2177 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Very nice jod!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Δεκεμβρίου 2014 #2178 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 χαλια εγινε. με το κυανο μου αρεσε καλυτερα. ευγε παιδι μου και αλλο κακο να μην σε βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 26 Δεκεμβρίου 2014 #2179 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Να τα χαιρεσαι Νικολα, ωραια Καλο το chemiclean; γιατι κι εγω εχω υποψιες μαλλον θα χρειαστω μελλοντικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 26 Δεκεμβρίου 2014 #2180 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια χρώματα!!! Ειχα και γω 2 μπλε ψαράκια (σαν Gobby που ειναι) και μου πηδηξαν εξω και τα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Δεκεμβρίου 2014 #2181 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο Νικολα!! Μονο την καταλαφυλια βλεπω να "ξεμαλλιαζετε" απ την ροη, αλλα λογικα δεν θα εχει θεμα εαν εχεις κυματισμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 26 Δεκεμβρίου 2014 #2182 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Eκανε δουλεια το chemiclean 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2014 Author #2183 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο Νικολα!! Μονο την καταλαφυλια βλεπω να "ξεμαλλιαζετε" απ την ροη, αλλα λογικα δεν θα εχει θεμα εαν εχεις κυματισμο...Αγγελε δεν ειναι καταλαφυλια ντουκανοψαμια ειναι και δεν εχει θεμα κανενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2014 Author #2184 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Να τα χαιρεσαι Νικολα, ωραια Καλο το chemiclean; γιατι κι εγω εχω υποψιες μαλλον θα χρειαστω μελλοντικα Βασιλη το χρησιμοποιησα πρωτη φορα,με κλειστο σκιμερ ,εξω ανθρακα αντιφωσφωρο και τοποθετηση αεραντλιας και παροχη οξυγονου,το αποτελεσμα εντυπωσιακο,το μονο που στο ξεκινημα του σκιμερ τρελενετε και θελει προσοχη για να μην ξεχυλισεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2014 Author #2185 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια χρώματα!!! Ειχα και γω 2 μπλε ψαράκια (σαν Gobby που ειναι) και μου πηδηξαν εξω και τα 2 Μην λες τετοια ,μην λες τετοια :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 26 Δεκεμβρίου 2014 #2186 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ καλη δουλεια και σε μικρο διαστημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 27 Δεκεμβρίου 2014 #2187 Share 27 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Νίκο πολύ καλή δουλειά κάνει, Όντως εντυπωσιάκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Δεκεμβρίου 2014 #2188 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Μπραβο νικο,ολα τελεια! Προσωπικα δεν ειμαι και πολυ υπερ της χρησης τετοιων λυσεω(την θεωρω εσχατη) αλλα εσυ ξερεις καλυτερα το ενυδρειο σου! Μακραααααααααν η καλυτερη φωτο που εχεις βαλει ποτε,αυτη απο το πλαι στην προηγουμενη σελιδα! Φοβερη και ειναι σαν πραγματικος υφαλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #2189 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Μπραβο νικο,ολα τελεια! Προσωπικα δεν ειμαι και πολυ υπερ της χρησης τετοιων λυσεω(την θεωρω εσχατη) αλλα εσυ ξερεις καλυτερα το ενυδρειο σου! Μακραααααααααν η καλυτερη φωτο που εχεις βαλει ποτε,αυτη απο το πλαι στην προηγουμενη σελιδα! Φοβερη και ειναι σαν πραγματικος υφαλος! Εχεις απολυτο δικιο και εγω δεν ειμαι αλλα το ρημαδι πρασινο κοκκινο κυανο πανω απο 6+μηνες με επρηξε.τι σκουπα ,μειωση ταισματος,μειωση αμινοξεων ,σκουπα,προσθηκη χαετο η οποια παει ναι μεν αλλα,αλλαγη αλατιου,ρεκτιφιε οσμοσης,προσθηκη βακτηριων.Ετσι κατεληξα σε αυτη την λυση.Βεβαια σκοτωσε και τα βακτηρια μαζι μα αυτο,που σημαινει διατομικη θα βγει και απο αρχη,μακαρι να μην χασω κατι ελπιζω.Ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τις φωτο ,προσπαθω να αποτυποσω αυτο που βλεπω. Έγινε επεξεργασία 28 Δεκεμβρίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 28 Δεκεμβρίου 2014 #2190 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Νάτος, είδε επιτελους άσπρη μερα!! Δεν κρατηθηκες και το εκανες. Η παρατηρησεις σου στο πως θα παει θα ειναι χρήσιμες για ολους μας και μελόντικα θεματα. Βεβαια οπως ξερεις παρολο που λεει οτι μπορει να το χρησιμοποιης συχνά, δεν ειναι για χόρταση αλλα μετα απο τοσο καιρο αυτο απλα δειχνει την καλη καλη δουλεια που ήδη εχεις κανει! Περιμενω τα επόμενα νεα πως πανε τα πραγματα, ωραίες οι φωτογραφιες, έδειξε αλλιως το ενυδρειο και περιμενω να δω πως θα αντιδράσει στον επόμενο μηνα ο αραγωνιτη της παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Δεκεμβρίου 2014 Author #2191 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Νάτος, είδε επιτελους άσπρη μερα!! Δεν κρατηθηκες και το εκανες. Η παρατηρησεις σου στο πως θα παει θα ειναι χρήσιμες για ολους μας και μελόντικα θεματα. Βεβαια οπως ξερεις παρολο που λεει οτι μπορει να το χρησιμοποιης συχνά, δεν ειναι για χόρταση αλλα μετα απο τοσο καιρο αυτο απλα δειχνει την καλη καλη δουλεια που ήδη εχεις κανει! Περιμενω τα επόμενα νεα πως πανε τα πραγματα, ωραίες οι φωτογραφιες, έδειξε αλλιως το ενυδρειο και περιμενω να δω πως θα αντιδράσει στον επόμενο μηνα ο αραγωνιτη της παλι. Να εισαι καλα Μαριε αλλα θα περιμενεις γιατι το τελος του 2014 μου φυλαγε δωρακι γυρνωντας σπιτη αντικρισα το μεσαιο βραχο σπασμενο στην ,μεση σαν χαρτι με μια τεραστια ρωγμη [ρυγμα].Προσπαθωντας να δω τι και πως σπασανε κοραλια εβγαλα το κοματι του βραχου στο σαμπ [βρυσιδια πριν στη μεση και μετα] πεταγα σπασμενα φαντασου να προσπαθω να στερεωσω την ποσσιλοπορα που ειναι περιπου 1 κιλο......,συνεχεια προκλειθηκε στρεσ στα υπολοιπα ζωντανα.Σημερα ειχα και γρηγορα ασπρισματα σε καποια.......Δεν εχω κατι να προσθεσω εκτος οτι ειμαι πολυ πολυ στεναχωρημενος και εκνευρισμενος γιατι....γιατι...... Μαριε να σου πω οτι αναμενωμενο μετα το ccemi clean,πεθαναν και τα βακτηρια ,και ως λογικο αρχισε να εμφανιζετε διατομικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Δεκεμβρίου 2014 #2192 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Κριμα βρε Νίκο ελπίζω να πανε καλα τα πράγματα γιατι σταδιακά δεν αλλάζεις τον βραχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Δεκεμβρίου 2014 Author #2193 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Κριμα βρε Νίκο ελπίζω να πανε καλα τα πράγματα γιατι σταδιακά δεν αλλάζεις τον βραχο; Χρονια πολλα με υγεια και χαρα και καλη χρονια.Λυκουργο εχεις δικιο αυτο πρεπει να γινει αλλα δεν ξερως πως ποτε........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 30 Δεκεμβρίου 2014 #2194 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Κριμα ρε γ....το!!! Νικολα τι λες να φταιει για αυτο που εγινε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Δεκεμβρίου 2014 Author #2195 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Κριμα ρε γ....το!!! Νικολα τι λες να φταιει για αυτο που εγινε;; Αγγελε μαλλον η ποιοτητα του βραχου η η φθορα που υπεστη,και σε αυτο εχουν περαστει ντιζες και ανοιξε αλλου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Δεκεμβρίου 2014 #2196 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Νίκο χρόνια πολλά καλή χρονιά και πάνω απ΄όλα υγεία. Επειδή είσαι άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χόμπι μη στεναχωριέσαι. Ότι και να έγινε εσύ θα το φτιάξεις καλύτερο από πριν είμαι σίγουρος για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 30 Δεκεμβρίου 2014 #2197 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Νικολα καλησπερα και χρονια πολλα φιλε. λυπαμαι ειλικρινα για αυτο που διαβαζω. ειναι ομως η στιγμη να ενεργησεις αποφασιστηκα αν θες καποια στιγμη να ξεμπερδευεις και το ενυδρειο σου να κανει βηματα μονο προς τα μπρος και οχι πισωγυρισματα. αν θες την γνωμη μου δωσε ολα τα ζωντανα για φιλοξενια(εχεις πολλες γνωριμιες και πιστευω πως θα την βρεις την ακρη),βγαλσιμο αραγονιτης και πεταμα ο βραχος. με τον ιδιο δεν θα δεις ασπρη μερα και ξερεις τους λογους. παρε καλο πορωδη νεκρο βραχο και θα φτιαξουμε παρεα aquascape οπως ακριβως σου αρεσει και που θα ανεβαινεις επανω και θα χοροπηδας. νεος αραγονιτης,μεσα ο βραχος,μερικα κιλα ζωντανος για μπολι και σταδιακα επιστροφη τα ζωντανα στο ενυδρειο. το ξερω οτι ειναι κοπος,λεφτα που δεν υπολογιζες και που μπορει να ειναι δυσκολο να βρεθουν αλλα σε αυτο το σημειο πρεπει να γινουν καποιες κινησεις. Έγινε επεξεργασία 30 Δεκεμβρίου 2014 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Δεκεμβρίου 2014 #2198 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Νικολα καλησπερα και χρονια πολλα φιλε. λυπαμαι ειλικρινα για αυτο που διαβαζω. ειναι ομως η στιγμη να ενεργησεις αποφασιστηκα αν θες καποια στιγμη να ξεμπερδευεις και το ενυδρειο σου να κανει βηματα μονο προς τα μπρος και οχι πισωγυρισματα. αν θες την γνωμη μου δωσε ολα τα ζωντανα για φιλοξενια(εχεις πολλες γνωριμιες και πιστευω πως θα την βρεις την ακρη),βγαλσιμο αραγονιτης και πεταμα ο βραχος. με τον ιδιο δεν θα δεις ασπρη μερα και ξερεις τους λογους. παρε καλο πορωδη νεκρο βραχο και θα φτιαξουμε παρεα aquascape οπως ακριβως σου αρεσει και που θα ανεβαινεις επανω και θα χοροπηδας. νεος αραγονιτης,μεσα ο βραχος,μερικα κιλα ζωντανος για μπολι και σταδιακα επιστροφη τα ζωντανα στο ενυδρειο. το ξερω οτι ειναι κοπος,λεφτα που δεν υπολογιζες και που μπορει να ειναι δυσκολο να βρεθουν αλλα σε αυτο το σημειο πρεπει να γινουν καποιες κινησεις. Συνφωνω απόλυτα μαζι σου και να προσθέσω και ενα καλο πλύσιμο σε εξοπλισμό και σαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 30 Δεκεμβρίου 2014 #2199 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Λυπαμαι για την ζημια σου νικολααα!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ομως πως σε λιγες μερες θα εχεις λυση εσυ το θεμα των βραχων και το aquascape σου θα ειναι ετοιμο να δεχτοι ακομα ποιο πολλλααααα. Κοραλλλιαααα. Μην στεναχωριεσεεε τουμπανο ηταν και πιο ΤΟΥΜΠΑΝΟ θα το κανεις!!! Οτι χρειαστης master πες μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 30 Δεκεμβρίου 2014 #2200 Share 30 Δεκεμβρίου 2014 Συνφωνω απόλυτα μαζι σου και να προσθέσω και ενα καλο πλύσιμο σε εξοπλισμό και σαμπ. εχεις δικιο Λυκουργο. με βαση τον χρονο και τα χρηματα που εχει αφιερωσει ο Νικος για το ενυδρειο του θα επρεπε να εχει φτασει σε ασυλληπτο επιπεδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος