kostaskappa 14 Δεκεμβρίου 2013 #851 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλορίζικο,καλοδούλευτο και μακριά από μας τα προβλήματα! Έχεις ξοδέψει μια περιουσία Νικόλα για να φωτήσεις το διαμάντι σου!Ελπίζω να μην χρειαστείς ούτε ένα € παραπάνω πλέον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Δεκεμβρίου 2013 Author #852 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλορίζικο,καλοδούλευτο και μακριά από μας τα προβλήματα! Έχεις ξοδέψει μια περιουσία Νικόλα για να φωτήσεις το διαμάντι σου!Ελπίζω να μην χρειαστείς ούτε ένα € παραπάνω πλέον! να εισαι καλα φιλαρακι ,και σε περιμενω για φωτο με την πρωτη ευκαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Δεκεμβρίου 2013 #853 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Λίγος χρόνος να βρεθεί και εννοείτε Νικόλα...άλλωστε από φωτογραφίες του υφάλου σου από εμένα...άλλο τίποτε!!Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα μου βγουν τα μάτια με αυτο που θα δω!Πρόσεχε και μην το σκαλίζεις από το laptop ε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Δεκεμβρίου 2013 #854 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλορίζικο και καλοδούλευτο Νικόλα και σου εύχομαι να δεις το ενυδρείο σου όπως ποθείς....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Δεκεμβρίου 2013 #855 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 (edited) :wootwoot: :wootwoot: :wootwoot: καλοριζικο Νικολα και καλοδουλευτο να ειναι ρε φιλε. πολυ καλο το εργαλειο και ειμαι σιγουρος πως στη συνεχεια εχουμε να δουμε πραγματα και θαυματα απο το ενυδρειο σου. να σαι καλα φιλαρακι. Έγινε επεξεργασία 15 Δεκεμβρίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 15 Δεκεμβρίου 2013 #856 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Βρε τρελοκομειο......το ειπες και το εκανες εεεε??Πολλα μπραβο φιλαρακι καλοφωτιστο και μεγειες με αυτο που ονειρευοσουν καιρο τωρα!!!!Βγαζει ματια το φωτιστικο...σκορδα και οχι αλλες αναποδιες φιλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 15 Δεκεμβρίου 2013 #857 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Να το χαρείς Νίκο και περιμένουμε όλοι μας τις εντυπώσεις σου και την παρουσίαση του Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #858 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Να το χαρείς Νίκο και περιμένουμε όλοι μας τις εντυπώσεις σου και την παρουσίαση τουΓι'αυτό πρέπει να "τσουλήσω" εγώ μέχρι το σπίτι του.....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #859 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Δεκεμβρίου 2013 #860 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλορίζικο Νίκο!! Το φωτιστικό είναι πολύ καλό. Αν μου επιτρέπεις όμως τον Υπερίωνα γιατί τον άλλαξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #861 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλορίζικο Νίκο!! Το φωτιστικό είναι πολύ καλό. Αν μου επιτρέπεις όμως τον Υπερίωνα γιατί τον άλλαξες; να εισαι καλα Μακη με κουρασε ο υπεριωνας........ και οχι μονο εξαλου το φως ειναι ενα αποθημενο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #862 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Παναγιά μου φωταγωγίες!!!Έτσι ναι ρε Νικόλα!Μεγάλη ξύστρα και μαγνήτης και καθάρισμα τα πλαινά όσο δεν πάει....!Μην σου πω και την πλάτη!Άστραψε το ενυδρείο ρε φίλε....πωπωπω δεν μπορώ να φανταστώ τι λήψεις μπορεί να μου δώσει πλέον το tank σου!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Δεκεμβρίου 2013 #863 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 να εισαι καλα Μακη με κουρασε ο υπεριωνας........ και οχι μονο εξαλου το φως ειναι ενα αποθημενο μου. Από ποια άποψη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Δεκεμβρίου 2013 #864 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Από ποια άποψη; Του έβγαλε πολλά προβλήματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Δεκεμβρίου 2013 #865 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Του έβγαλε πολλά προβλήματα..... Γιαυτό τον ρωτάω τον Νίκο. Το Metis έχω και εγώ και ξέρω από Pacific Sun. Έχει βγάλει και εμένα κάποια προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Δεκεμβρίου 2013 #866 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Να τα πειτε λοιπον καποια στιγμη τα προβληματα παιδια,γιατι καποια στιγμη το συγκεκριμενο φωτιστικο ειχε θεοποιηθει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 15 Δεκεμβρίου 2013 #867 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Να τα πειτε λοιπον καποια στιγμη τα προβληματα παιδια,γιατι καποια στιγμη το συγκεκριμενο φωτιστικο ειχε θεοποιηθει! Συμφωνω .... Και αν γινεται οταν θα πειτε τα προβληματα να γραφτουν και εδω και στη παρουσιαση του συγκεκριμενου φωτιστικου για να ειναι ολες οι πληροφοριες μαζεμενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Δεκεμβρίου 2013 Author #868 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 Καλορίζικο και καλοδούλευτο Νικόλα και σου εύχομαι να δεις το ενυδρείο σου όπως ποθείς....... σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι :wootwoot: :wootwoot: :wootwoot: καλοριζικο Νικολα και καλοδουλευτο να ειναι ρε φιλε. πολυ καλο το εργαλειο και ειμαι σιγουρος πως στη συνεχεια εχουμε να δουμε πραγματα και θαυματα απο το ενυδρειο σου. να σαι καλα φιλαρακι. :bigemo_harabe_net-145: Βρε τρελοκομειο......το ειπες και το εκανες εεεε??Πολλα μπραβο φιλαρακι καλοφωτιστο και μεγειες με αυτο που ονειρευοσουν καιρο τωρα!!!!Βγαζει ματια το φωτιστικο...σκορδα και οχι αλλες αναποδιες φιλε μου!!! σε ευχαριστω Κωστα ηταν ενα απο τα αποθημενα μου εξαλου . Να το χαρείς Νίκο και περιμένουμε όλοι μας τις εντυπώσεις σου και την παρουσίαση του σε ευχαριστω Βαγγελη ,τα σπαει ετοιμασου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Δεκεμβρίου 2013 #869 Share 15 Δεκεμβρίου 2013 καλοριζικο το φωτιστικο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 16 Δεκεμβρίου 2013 #870 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Αντε και μια φωτογραφική τωρα! Καλορίζικο ρεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 16 Δεκεμβρίου 2013 #871 Share 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλοριζικο νικο!!τωρα πιστευω να ηρεμισεις με αυτο το φωτιστικο(ξερω το παθος σου για το απολυτο φως)και ευχομαι να βοηθησει και στα ζωντανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #872 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 καλοριζικο το φωτιστικο!! σε ευχαριστω Λυκουργο Αντε και μια φωτογραφική τωρα! Καλορίζικο ρεεεεε! χαχαχα να εισαι καλε ρε. Καλοριζικο νικο!!τωρα πιστευω να ηρεμισεις με αυτο το φωτιστικο(ξερω το παθος σου για το απολυτο φως)και ευχομαι να βοηθησει και στα ζωντανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #873 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 μερικες νεες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Δεκεμβρίου 2013 Author #874 Share 17 Δεκεμβρίου 2013 συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 18 Δεκεμβρίου 2013 #875 Share 18 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο ρε νικολα εχεις ωραια ζωντανα!!Αλλα πρεπει να πεισει φωτο update απο κωστα..για να φανουν τα πραγματικα χρωματα του υφαλου σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος