niknik 25 Ιουνίου 2013 Author #451 Share 25 Ιουνίου 2013 ωραια δουλεια μπραβο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 26 Ιουνίου 2013 #452 Share 26 Ιουνίου 2013 Βρε Βρε Ομορφιεςςςςςςςς...............αυτα ειναι ολη η απολαυση στο σπιτι σου.............εισαι και μακρυα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 26 Ιουνίου 2013 #453 Share 26 Ιουνίου 2013 (edited) Ρε Νικόλα μου πάρε μια φωτογραφική απλή της τάξης των 60-100 € να νιώσεις λιγάκιιιιιι! ΥΓ.Το θηρίο του κώστα εκεί κάτω τα πάει καλά;Ήταν πιο ψηλά στο προηγούμενο γι'αυτό ρωτάω! Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Ιουνίου 2013 #454 Share 26 Ιουνίου 2013 Πολυ καλη δουλεια νιαου Ωραιο στησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιουνίου 2013 #455 Share 26 Ιουνίου 2013 (edited) τωρα που ξεθολωσε ομορφαντρα μου........το ενυδρειο μπορει να ξεθολωσε αλλα το τοπιο παραμενει θολο. μας πεταξες τα ματια εξω παλι με το απιστευτο φωτογραφικο σου ταμπεραμεντο.αληθεια εχεις σκεφτει να γινεις φωτογραφος? :D ρε μπαγασα,ουτε βαλσαμωμενο ελεφαντα δεν μπορεις να βγαλεις μια σωστη φωτο.χειροτερος και απο εμενα εισαι. απο κοντα το ενυδρειο απλα τα σπαει και το στησιμο ειναι υπερπαραγωγη.ευγε παιδι μου Νικολα. αφιερωμενο. Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2013 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 26 Ιουνίου 2013 #456 Share 26 Ιουνίου 2013 εξαιρετικο το θυριο ... το στησιμο υποδειγματικο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 26 Ιουνίου 2013 #457 Share 26 Ιουνίου 2013 Φοβερός...μπράβο σε όλους τους ριφόπληκτους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουνίου 2013 Author #458 Share 26 Ιουνίου 2013 τωρα με τα φωτα ανοιχτα αφου τα προλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουνίου 2013 Author #459 Share 26 Ιουνίου 2013 ομορφαντρα μου........το ενυδρειο μπορει να ξεθολωσε αλλα το τοπιο παραμενει θολο. μας πεταξες τα ματια εξω παλι με το απιστευτο φωτογραφικο σου ταμπεραμεντο.αληθεια εχεις σκεφτει να γινεις φωτογραφος? :D ρε μπαγασα,ουτε βαλσαμωμενο ελεφαντα δεν μπορεις να βγαλεις μια σωστη φωτο.χειροτερος και απο εμενα εισαι. απο κοντα το ενυδρειο απλα τα σπαει και το στησιμο ειναι υπερπαραγωγη.ευγε παιδι μου Νικολα. αφιερωμενο. τοχω τοχω ρε μαθε τεχνη και αστηνε :bigemo_harabe_net-74: ζηλευεις μπορω να βγαλω μυγα που πεταει και να δεις εαν ειναι αρσενικη η θηλυκια :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: τωρα τι λες?ε?ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουνίου 2013 Author #460 Share 26 Ιουνίου 2013 εξαιρετικο το θυριο ... το στησιμο υποδειγματικο !! ευχαριστω γιαννη Πολυ καλη δουλεια νιαου Ωραιο στησιμο thanks γατα Βρε Βρε Ομορφιεςςςςςςςς...............αυτα ειναι ολη η απολαυση στο σπιτι σου.............εισαι και μακρυα!!!! ελα ντε ευχαριστω Κωστα ..οτι θες πες μου φιλε Ρε Νικόλα μου πάρε μια φωτογραφική απλή της τάξης των 60-100 € να νιώσεις λιγάκιιιιιι! ΥΓ.Το θηρίο του κώστα εκεί κάτω τα πάει καλά;Ήταν πιο ψηλά στο προηγούμενο γι'αυτό ρωτάω! ολα θα γινουν φιλε Φοβερός...μπράβο σε όλους τους ριφόπληκτους!!! πολυ μπραβο Αλεξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιουνίου 2013 #461 Share 26 Ιουνίου 2013 τοχω τοχω ρε μαθε τεχνη και αστηνε :bigemo_harabe_net-74: ζηλευεις μπορω να βγαλω μυγα που πεταει και να δεις εαν ειναι αρσενικη η θηλυκια :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: τωρα τι λες?ε?ε? αν βγαζεις μυγα που πεταει,το τονιζω που πεταει και να καταλαβω και το φυλο τοτε τα εχω δει ολα στη ζωη μου. τι αλλο μου μενει να πω παρα respect :bigemo_harabe_net-92: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Ιουνίου 2013 Author #462 Share 26 Ιουνίου 2013 αν βγαζεις μυγα που πεταει,το τονιζω που πεταει και να καταλαβω και το φυλο τοτε τα εχω δει ολα στη ζωη μου. τι αλλο μου μενει να πω παρα respect :bigemo_harabe_net-92: αυτογραφα καθε παρασκευη :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιουνίου 2013 #463 Share 26 Ιουνίου 2013 αυτογραφα καθε παρασκευη :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: ααα μαλιστα..... να υποθεσω πως τις αλλες μερες εχεις φωτογραφησεις και συνεντευξεις. :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΝΤΑΛ 28 Ιουνίου 2013 #464 Share 28 Ιουνίου 2013 Νίκο, πολύ ωραίο ενυδρείο και ωραίο στήσιμο. Να το χαίρεσαι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 29 Ιουνίου 2013 #465 Share 29 Ιουνίου 2013 Να το χαίρεσαι το νέο σου ενυδρείο σου Νικόλα σου εύχομαι τα καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 29 Ιουνίου 2013 #466 Share 29 Ιουνίου 2013 Να το χαίρεσαι φίλε Νίκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιουλίου 2013 Author #467 Share 1 Ιουλίου 2013 Να το χαίρεσαι το νέο σου ενυδρείο σου Νικόλα σου εύχομαι τα καλύτερα....σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2013 #468 Share 1 Ιουλίου 2013 Τι λεει ο καινουριος ψαρης Νικολα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιουλίου 2013 Author #469 Share 1 Ιουλίου 2013 Να το χαίρεσαι φίλε Νίκο!φιλαρακι να εισαι καλα και εσυ κρατα γερα και μην μασας Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιουλίου 2013 Author #470 Share 1 Ιουλίου 2013 Τι λεει ο καινουριος ψαρης Νικολα;μια χαρα φιλαρακι τρωει και κολυμπαει μια χαρα αν και στην αρχη εφαγε λιγο κυνηγητο απο το purple Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2013 #471 Share 1 Ιουλίου 2013 Μια χαρα.Απο τα αγαπημενα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 1 Ιουλίου 2013 #472 Share 1 Ιουλίου 2013 δεν ενημερωνετε και εμας περι ποιου ψαριου ομιλειται? :bigemo_harabe_net-101: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2013 #473 Share 1 Ιουλίου 2013 δεν ενημερωνετε και εμας περι ποιου ψαριου ομιλειται? :bigemo_harabe_net-101: http://www.meerwasserwiki.de/w/index.php/Acanthurus_tennenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 1 Ιουλίου 2013 #474 Share 1 Ιουλίου 2013 (edited) http://www.meerwasserwiki.de/w/index.php/Acanthurus_tennenti να φανταστω δεν εννοειται το fox face στην φωτογραφια εεε?? θελω φωτο του Νικο !! Έγινε επεξεργασία 1 Ιουλίου 2013 - giannisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventouras 1 Ιουλίου 2013 #475 Share 1 Ιουλίου 2013 οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πάμε δυνατά και σταθερά μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος