Jump to content

Niknik Reef 550L

niknik

Recommended Posts

Βρε Βρε Ομορφιεςςςςςςςς...............αυτα ειναι ολη η απολαυση στο σπιτι σου.............εισαι και μακρυα!!!!

Ρε Νικόλα μου πάρε μια φωτογραφική απλή της τάξης των 60-100 € να νιώσεις λιγάκιιιιιι!

ΥΓ.Το θηρίο του κώστα εκεί κάτω τα πάει καλά;Ήταν πιο ψηλά στο προηγούμενο γι'αυτό ρωτάω!

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

τωρα που ξεθολωσε

ομορφαντρα μου........το ενυδρειο μπορει να ξεθολωσε αλλα το τοπιο παραμενει θολο.

μας πεταξες τα ματια εξω παλι με το απιστευτο φωτογραφικο σου ταμπεραμεντο.αληθεια εχεις σκεφτει να γινεις φωτογραφος? :D :D

ρε μπαγασα,ουτε βαλσαμωμενο ελεφαντα δεν μπορεις να βγαλεις μια σωστη φωτο.χειροτερος και απο εμενα εισαι.

απο κοντα το ενυδρειο απλα τα σπαει και το στησιμο ειναι υπερπαραγωγη.ευγε παιδι μου Νικολα.

αφιερωμενο.

Έγινε επεξεργασία - Κωστας Τ

Φοβερός...μπράβο σε όλους τους ριφόπληκτους!!!

τωρα με τα φωτα ανοιχτα αφου τα προλαβα

post-16037-0-56548600-1372265828_thumb.jpg

post-16037-0-28339100-1372265867_thumb.jpg

ομορφαντρα μου........το ενυδρειο μπορει να ξεθολωσε αλλα το τοπιο παραμενει θολο.

μας πεταξες τα ματια εξω παλι με το απιστευτο φωτογραφικο σου ταμπεραμεντο.αληθεια εχεις σκεφτει να γινεις φωτογραφος? :D :D

ρε μπαγασα,ουτε βαλσαμωμενο ελεφαντα δεν μπορεις να βγαλεις μια σωστη φωτο.χειροτερος και απο εμενα εισαι.

απο κοντα το ενυδρειο απλα τα σπαει και το στησιμο ειναι υπερπαραγωγη.ευγε παιδι μου Νικολα.

αφιερωμενο.

τοχω τοχω ρε μαθε τεχνη και αστηνε :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: ζηλευεις μπορω να βγαλω μυγα που πεταει και να δεις εαν ειναι αρσενικη η θηλυκια :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: τωρα τι λες?ε?ε?

εξαιρετικο το θυριο ... το στησιμο υποδειγματικο !! :bigemo_harabe_net-64:

ευχαριστω γιαννη

Πολυ καλη δουλεια νιαου :)

Ωραιο στησιμο :)

thanks γατα :)

Βρε Βρε Ομορφιεςςςςςςςς...............αυτα ειναι ολη η απολαυση στο σπιτι σου.............εισαι και μακρυα!!!!

ελα ντε ευχαριστω Κωστα ..οτι θες πες μου φιλε

Ρε Νικόλα μου πάρε μια φωτογραφική απλή της τάξης των 60-100 € να νιώσεις λιγάκιιιιιι!

ΥΓ.Το θηρίο του κώστα εκεί κάτω τα πάει καλά;Ήταν πιο ψηλά στο προηγούμενο γι'αυτό ρωτάω!

ολα θα γινουν φιλε

Φοβερός...μπράβο σε όλους τους ριφόπληκτους!!!

πολυ μπραβο Αλεξ :bigemo_harabe_net-146:

τοχω τοχω ρε μαθε τεχνη και αστηνε :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: ζηλευεις μπορω να βγαλω μυγα που πεταει και να δεις εαν ειναι αρσενικη η θηλυκια :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: τωρα τι λες?ε?ε?

αν βγαζεις μυγα που πεταει,το τονιζω που πεταει και να καταλαβω και το φυλο τοτε τα εχω δει ολα στη ζωη μου. :bigemo_harabe_net-74:

τι αλλο μου μενει να πω παρα respect :bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92:

αν βγαζεις μυγα που πεταει,το τονιζω που πεταει και να καταλαβω και το φυλο τοτε τα εχω δει ολα στη ζωη μου. :bigemo_harabe_net-74:

τι αλλο μου μενει να πω παρα respect :bigemo_harabe_net-92: :bigemo_harabe_net-92:

αυτογραφα καθε παρασκευη :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

αυτογραφα καθε παρασκευη :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

ααα μαλιστα.....

να υποθεσω πως τις αλλες μερες εχεις φωτογραφησεις και συνεντευξεις. :bigemo_harabe_net-111: :bigemo_harabe_net-74:

Νίκο,

πολύ ωραίο ενυδρείο και ωραίο στήσιμο.

Να το χαίρεσαι .

Να το χαίρεσαι το νέο σου ενυδρείο σου Νικόλα σου εύχομαι τα καλύτερα....

Να το χαίρεσαι φίλε Νίκο!

Να το χαίρεσαι το νέο σου ενυδρείο σου Νικόλα σου εύχομαι τα καλύτερα....

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα

Να το χαίρεσαι φίλε Νίκο!

φιλαρακι να εισαι καλα και εσυ κρατα γερα και μην μασας

Τι λεει ο καινουριος ψαρης Νικολα;

μια χαρα φιλαρακι τρωει και κολυμπαει μια χαρα αν και στην αρχη εφαγε λιγο κυνηγητο απο το purple

δεν ενημερωνετε και εμας περι ποιου ψαριου ομιλειται? :bigemo_harabe_net-101: :bigemo_harabe_net-101:

http://www.meerwasserwiki.de/w/index.php/Acanthurus_tennenti

να φανταστω δεν εννοειται το fox face στην φωτογραφια εεε?? :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

θελω φωτο του Νικο !! :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - giannisss

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :bigemo_harabe_net-126: πάμε δυνατά και σταθερά μπραβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...