niknik 1 Ιουνίου 2016 Author #3526 Share 1 Ιουνίου 2016 (edited) Νίκο πόσο έπαιζες στα νιτρικά πριν το συμβάν; Μαικ επαιζα στα 2 ,3 ,το πολυ σε ποσοστο 80% Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 1 Ιουνίου 2016 #3527 Share 1 Ιουνίου 2016 Σε ματιάσανε ρε φίλε . Κρίμα Λες φιλε???? Μη με τρελλαινετε μωρεεεεεεεεεεεε Ρε σεις πως παει,οταν μας ματιαζουν το ενυδρειο ψαχνουμε να δουμε ποιος το εκανε και τον πλακωνουμε στο ξυλο? Ποιο ματι ειναι πιο επικινδυνο,το ζωντανο που το ειδε η' το μακρυνο απο υπολογιστη κινητο κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιουνίου 2016 Author #3528 Share 1 Ιουνίου 2016 (edited) Μη με τρελλαινετε μωρεεεεεεεεεεεε Ρε σεις πως παει,οταν μας ματιαζουν το ενυδρειο ψαχνουμε να δουμε ποιος το εκανε και τον πλακωνουμε στο ξυλο? Ποιο ματι ειναι πιο επικινδυνο,το ζωντανο που το ειδε η' το μακρυνο απο υπολογιστη κινητο κτλ? Χαχαχαχαχα ελλειωσα Μιχαλη ,η αληθεια ειναι οτι το φρεσκο ειναι το καλυτερο. Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιουνίου 2016 Author #3529 Share 1 Ιουνίου 2016 Μη με τρελλαινετε μωρεεεεεεεεεεεε Ρε σεις πως παει,οταν μας ματιαζουν το ενυδρειο ψαχνουμε να δουμε ποιος το εκανε και τον πλακωνουμε στο ξυλο? Ποιο ματι ειναι πιο επικινδυνο,το ζωντανο που το ειδε η' το μακρυνο απο υπολογιστη κινητο κτλ? Μιχαλη δες γιατι δεν τις ειδες Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 1 Ιουνίου 2016 #3530 Share 1 Ιουνίου 2016 Αν μου τις δειχνεις για να πιστεψω στο ματι,εχεις δικιο Πισω απο την ποτσι βλεπω τη μουτσουνα του τρολλ και κατω απο το κλαμ,δεξια στη σκια,τη μουτσουνα του γκουρου Παιδια μην ασχολειστε με ματια,μαγισσες,ξορκια,σκατοστομους κτλ....οταν γινεται μια ασχημη παντα μετρησεις και γενικα παρατηρηση το ενυδρειου και οχι πυρες και διαβασμα του καφε Γιατι αν χαθει ενα πιο ευαισθητο κοραλι απο την ανοδο π.χ της αλατοτητας σε υπερβολικα επιπεδα κτλ και τα ριξουμε στο ματι,τοτε με μαθηματικη ακριβεια θα ακολουθησουν κ αλλα Εκτος αν υπαρχει ο κατα συρροη ματιαστης με δυνατοτητα ματιασματος κατα ρυπας Αν ηταν ετσι ο γκουρου και το τρολλ δεν θα ειχαν αφησει οχι ενυδρειο,ουτε αντλιες δεν θα ειχαμε Θα νοιγαν υπολογιστη η' κινητο θα γουρλωναν το ματι και θα αρχιζαν Περα απο την πλακα οσον αφορα στο ματι,ειναι πολυ πολυ πολυ πολυ κριμα γιατι το ζωντανο ηταν υπεροχο αλλα τα ειπαμε,παμε μπροστα Φυσιολογικο να εχει μια ξεχωριστη θεση στη καρδια και στη μνημη σου μετα απο 4 χρονια αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα και αυτα. Αυτο το ενυδρειο χαθηκε μεσα σε ενα βραδυ,απλα ξεκινησε να ασπριζει ενα κοραλι και ακολουθησαν ολα.....απλα για να παρηγορηθεις.Δες μεγεθη,ποικιλια κτλ Απο αυτο το υπεροχο wrasse γιατι δεν βαζεις περισσοτερες φωτο ρε συ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιουνίου 2016 Author #3531 Share 1 Ιουνίου 2016 Αν μου τις δειχνεις για να πιστεψω στο ματι,εχεις δικιο Πισω απο την ποτσι βλεπω τη μουτσουνα του τρολλ και κατω απο το κλαμ,δεξια στη σκια,τη μουτσουνα του γκουρου Παιδια μην ασχολειστε με ματια,μαγισσες,ξορκια,σκατοστομους κτλ....οταν γινεται μια ασχημη παντα μετρησεις και γενικα παρατηρηση το ενυδρειου και οχι πυρες και διαβασμα του καφε Γιατι αν χαθει ενα πιο ευαισθητο κοραλι απο την ανοδο π.χ της αλατοτητας σε υπερβολικα επιπεδα κτλ και τα ριξουμε στο ματι,τοτε με μαθηματικη ακριβεια θα ακολουθησουν κ αλλα Εκτος αν υπαρχει ο κατα συρροη ματιαστης με δυνατοτητα ματιασματος κατα ρυπας Αν ηταν ετσι ο γκουρου και το τρολλ δεν θα ειχαν αφησει οχι ενυδρειο,ουτε αντλιες δεν θα ειχαμε Θα νοιγαν υπολογιστη η' κινητο θα γουρλωναν το ματι και θα αρχιζαν Περα απο την πλακα οσον αφορα στο ματι,ειναι πολυ πολυ πολυ πολυ κριμα γιατι το ζωντανο ηταν υπεροχο αλλα τα ειπαμε,παμε μπροστα Φυσιολογικο να εχει μια ξεχωριστη θεση στη καρδια και στη μνημη σου μετα απο 4 χρονια αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα και αυτα. Αυτο το ενυδρειο χαθηκε μεσα σε ενα βραδυ,απλα ξεκινησε να ασπριζει ενα κοραλι και ακολουθησαν ολα.....απλα για να παρηγορηθεις.Δες μεγεθη,ποικιλια κτλ Απο αυτο το υπεροχο wrasse γιατι δεν βαζεις περισσοτερες φωτο ρε συ? Ρε φιλε εχεις δικιο μεγαλο το συγκεκριμενο ενυδρειο εινα πραγματι στολιδι και μαλιστα ο ιδιοκτητης του περα οτι γνωση εχει ψαχτει και παρει τετοια ειδη κοραλιων και ψαριων που μενεις αφωνος,πχ το wrasse melagrides red tail το οποιο ειναι τρομερα δυσκολο να ζησει και δυσκοκο στο να το βρεις.Τον παραδεχομαι δυο pigoplites σε reef που ειναι ρισκο και δυσκολο στο να ζησουν γιατι βγαζουν εντερικα θεματα παρασιτα και ψωφανε.Μου αρεσει πολυ και εμενα και το σκεφτομουνα πολλες φορες ...Σε ενα βραδυ χαθηκε????αυτη κεγετε ητα με τα πονου και λιγο λεω.Μαθαμε το λογο?Ναι Μιχαλη θα βαλω φωτο εχεις δικιο ,εχω μεγαλη αδυναμια στο συγκεκρθμενο λογο των χρωμα των του και βεβαια δεν το εχω ξαναδει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιουνίου 2016 Author #3532 Share 2 Ιουνίου 2016 Μιχαλη wrasse cirrhilabrus exquisit και τα δυο Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 2 Ιουνίου 2016 #3533 Share 2 Ιουνίου 2016 Πανεμορφα ζωντανα νικ,να τα χαιρεσαι!! Ναι μεσα σε ενα βραδυ τα εχασε ο τυπος. Στα σιγουρα δεν βγηκε ποτε συμπερασμα.Επικρατησε η θεωρια οτι μολυνθηκε η στηλη του νερου του απο κατι,τωρα σιγουρα τι,δεν εμαθε ποτε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Ιουνίου 2016 #3534 Share 2 Ιουνίου 2016 πανέμορφα ρασάκια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 2 Ιουνίου 2016 #3535 Share 2 Ιουνίου 2016 Πολύ όμορφα Νίκο! Φοβερά ψαράκια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Ιουνίου 2016 #3536 Share 2 Ιουνίου 2016 Κουκλια !!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 2 Ιουνίου 2016 #3537 Share 2 Ιουνίου 2016 Πανεμορφα τα wrasse Νικολα!!!Να τα χαρεις φιλε!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Ιουνίου 2016 #3538 Share 3 Ιουνίου 2016 Φανταστικα ψαρια!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 3 Ιουνίου 2016 #3539 Share 3 Ιουνίου 2016 πωπω ομορφιές...να σου ζήσουν Νίκο.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 3 Ιουνίου 2016 #3540 Share 3 Ιουνίου 2016 Ω ρε τι όμορφα ρασάκια μπράβο Νίκο να σου ζήσουν...Όλα τα ρασάκια τα άτιμα είναι πανέμορφα αλλά αυτά από τα πιο ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2016 Author #3541 Share 3 Ιουνίου 2016 Μετα το spawning Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 3 Ιουνίου 2016 #3542 Share 3 Ιουνίου 2016 Παρά την απώλεια, το ενυδρείο συνεχίζει να είναι μαγικό Νίκο. Υπάρχει βέβαια αυτό το κενό στη μέση που πρέπει να καλύψεις. Άντε το γοργόν και χάριν έχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιουνίου 2016 Author #3543 Share 3 Ιουνίου 2016 Παρά την απώλεια, το ενυδρείο συνεχίζει να είναι μαγικό Νίκο. Υπάρχει βέβαια αυτό το κενό στη μέση που πρέπει να καλύψεις. Άντε το γοργόν και χάριν έχει! Εχω και την abradanoides την νεα που θα πεταχτει και αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Ιουνίου 2016 Author #3544 Share 13 Ιουνίου 2016 Η Valida που επανηλθε σιγα σιγα Νεος κατοικος acropora spathulata Και ενα φραγκακι ζωανθους. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Ιουνίου 2016 Author #3545 Share 13 Ιουνίου 2016 Μετα απο παρα παρα πολυ καιρο πηδηξε εξω και δυστηχως δεν το προλαβα.... Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Ιουνίου 2016 Author #3546 Share 13 Ιουνίου 2016 Το ενυδρειο συνεχιζει την ροη του μετα το spawning και τις οποιες απωλειες ακολουθησαν.Ευχομαι να μην υπαρχουν αλλες. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 13 Ιουνίου 2016 #3547 Share 13 Ιουνίου 2016 Κρίμα το ψαράκι ! Νίκο τα εχεις μετρησει ποσά είναι ; Οσο για το ενυδρείο τούμπανο όπως πάντα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Ιουνίου 2016 Author #3548 Share 13 Ιουνίου 2016 Κρίμα το ψαράκι ! Νίκο τα εχεις μετρησει ποσά είναι ; Οσο για το ενυδρείο τούμπανο όπως πάντα ! Ειναι 4 acro Διονυση.Και το clam.Επισεις παιζουν και κανα δυο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 13 Ιουνίου 2016 #3549 Share 13 Ιουνίου 2016 Δεν πειραζει προεδραρα μου.καλα να εισαι να παρεις 10!!! Εισαι ωραιος κ το ξερειςςςςςς!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristina Rosie 13 Ιουνίου 2016 #3550 Share 13 Ιουνίου 2016 Νίκο μη μασάς το ενυδρείο είναι τούμπανο και οι απώλειες στο πρόγραμμα είναι όσο για το bunging jumping του ψαριού τι να πω?βάλε καμία σίτα από πάνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος