Mr.Puff 26 Δεκεμβρίου 2015 #3076 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά Νίκο να χαίρεσαι τη reefάρα σου. Η γοργονια είναι κουκλί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 26 Δεκεμβρίου 2015 #3077 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα Νικολα!!! εχει γινει υπεροχο!!!! πολλα μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2015 Author #3078 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα Νικολα, να χαιρεσε την ενυδρειαρα σου Χρονια πολλα!!! Υγεια ευτυχια και τουμπανα ενυδρεια!!! Χρόνια πολλά Νικόλα!!!Πολύ όμορφο ζωντανό η γοργονία!!!Να το χαίρεσαι! Χρόνια πολλά Νίκο να χαίρεσαι τη reefάρα σου. Η γοργονια είναι κουκλί! Χρονια πολλα Νικολα!!! εχει γινει υπεροχο!!!! πολλα μπραβο!!! Χρονια σας πολλα να ειστε καλα με υγεια,keep reefing Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Δεκεμβρίου 2015 #3079 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Όλα super Νίκο. Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι μαζί μου με τις ευχές μου για τις γιορτές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Δεκεμβρίου 2015 #3080 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 το πρωτο πραγμα που ρωτησα σημερα τον Νικολα που τα ειπαμε απο κοντα ηταν αν ειχε χαμηλωσει την σταθμη του νερου. απαντωντας μου αρνητικα καταλαβα πως τα κοραλια του εχουν παρει την ανηφορα τοσο που εχει μειωθει αρκετα η αποσταση τους απο την επιφανεια. το ενυδρειο εχει γινει απιστευτο τοσο σε πληροτητα οσο και ομορφια. να σαι καλα ρε Νικολα και να χαιρεσαι την ενυδριαρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 26 Δεκεμβρίου 2015 #3081 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Πάρα πολύ όμορφο Νίκο μπράβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 26 Δεκεμβρίου 2015 #3082 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Χρόνια πολλά Νικόλα!!!Να τα χαίρεσαι όλα.Τα κοράλλια πάνε σφαίρα για επιφάνεια.Τελικά είδες διαφορα με την προσθήκη των t-5? Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2015 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 27 Δεκεμβρίου 2015 #3083 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο νικ,στα καλυτερα του το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Δεκεμβρίου 2015 Author #3084 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Όλα super Νίκο. Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι μαζί μου με τις ευχές μου για τις γιορτές. Ανταποδιδω τις ευχες νε υγεια και χαρα Πανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Δεκεμβρίου 2015 Author #3085 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 το πρωτο πραγμα που ρωτησα σημερα τον Νικολα που τα ειπαμε απο κοντα ηταν αν ειχε χαμηλωσει την σταθμη του νερου. απαντωντας μου αρνητικα καταλαβα πως τα κοραλια του εχουν παρει την ανηφορα τοσο που εχει μειωθει αρκετα η αποσταση τους απο την επιφανεια. το ενυδρειο εχει γινει απιστευτο τοσο σε πληροτητα οσο και ομορφια. να σαι καλα ρε Νικολα και να χαιρεσαι την ενυδριαρα σου. Φιλαρακι μου να εισαι καλα και επειδη ξερεις ποσο πεισματαρης ειμαι ερχετε και η σειρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Δεκεμβρίου 2015 Author #3086 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Πάρα πολύ όμορφο Νίκο μπράβο σου.Σε ευχαριστω πολυ Βαγγελη.μου να εισαι καλα,τωρα οου το θυμηθηκα φωτο ποτε θα δουμε ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Δεκεμβρίου 2015 Author #3087 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά Νικόλα!!!Να τα χαίρεσαι όλα.Τα κοράλλια πάνε σφαίρα για επιφάνεια.Τελικά είδες διαφορα με την προσθήκη των t-5? Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να εισαι καλα Γιωργο ,ναι, οταν τα κοραλια αναπτυσονται και πυκνωνουν ο μονος τροπος να κερδισεις λιγο φως ειναι η Τ5 η οποια προσφερει διαχυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Δεκεμβρίου 2015 Author #3088 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Μπραβο νικ,στα καλυτερα του το ενυδρειο Να εισαι καλα Μιχαλη, του δινω κατι ντοπες τωρα χαχαχαχα. Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Δεκεμβρίου 2015 Author #3089 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Μερικες νεες φωτο Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Δεκεμβρίου 2015 #3090 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα ειναιιιιι..........φραγκακια και στο τζαμιιι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 27 Δεκεμβρίου 2015 #3091 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Ο.Κ ότι και να πω είναι λίγο!!!είναι κάτι το μαγικό το reef σου!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 27 Δεκεμβρίου 2015 #3092 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 εγω παντως βλεπω ακομα μερικες δεκαδες θεσεις για κοραλια στα πλαινα και πισω τζαμια. φανταζομαι την πρωτη λεξη στο μυαλο του Νικολα.΄΄Ε Υ Κ Ο Λ Α΄΄ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Δεκεμβρίου 2015 #3093 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 εγω παντως βλεπω ακομα μερικες δεκαδες θεσεις για κοραλια στα πλαινα και πισω τζαμια. φανταζομαι την πρωτη λεξη στο μυαλο του Νικολα.΄΄Ε Υ Κ Ο Λ Α΄΄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 27 Δεκεμβρίου 2015 #3094 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Εχεις πετύχει απίστευτα χρώματα Νίκο. keep going !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 27 Δεκεμβρίου 2015 #3095 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 θεικη ατακα made by niknik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Δεκεμβρίου 2015 Author #3096 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 εγω παντως βλεπω ακομα μερικες δεκαδες θεσεις για κοραλια στα πλαινα και πισω τζαμια. φανταζομαι την πρωτη λεξη στο μυαλο του Νικολα.΄΄Ε Υ Κ Ο Λ Α΄΄ θεικη ατακα made by niknik. Αχαχαχα Ευκολα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Δεκεμβρίου 2015 #3097 Share 28 Δεκεμβρίου 2015 Να εισαι καλα Μιχαλη, του δινω κατι ντοπες τωρα χαχαχαχα. Το ειχα καταλαβει ρε Θελω να την χρησιμοποιησω και εγω αυτη τη σειρα προιοντων, Λεω να ξεκινησω με βακτηρια ultra guru και guru amino. Και οταν το συστημα θα μοιαζει λιγο με αυτο του γκουρου θα περασω και στα πιο βαρια....δακρυα γκουρου,πορδη γκουρου,βλεμμα γκουρου,λεντομπαρα γκουρου,παστιτσιο γκουρου,μυξα γκουρου. Εχει βγαλει και σφυρι γκουρου για να φραγκαρει τα θηρια του Θα τα παρω ολα Το ενυδρειο σου εκτος απο το οτι ειναι στα καλυτερα του,ειναι πλεον σιγουρα μεσα στα καλυτερα και αυτο οφειλεται στην επιμονη σου και την αγαπη σου για το χομπυ.Συνεχισε ετσι νικ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 28 Δεκεμβρίου 2015 #3098 Share 28 Δεκεμβρίου 2015 Νίκο συνέχεισε να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες, για να βλέπουμε ένα από τα καλύτερα reef στο φόρουμ. Υπέροχο είναι αν και όπως είπαν τα παιδιά έχει ακόμα κάποια κενά στα τζάμια. Αλήθεια από KH τι γίνεται? Πόσο ρίχνεις τώρα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 28 Δεκεμβρίου 2015 #3099 Share 28 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Τι να πω εγώ ρε φιλε σε ζηλεύω ειναι τελειο.Εύχομαι το νέο έτος να σε βρει ακόμα ποιο δυνατό για να συνεχισουμε να βλέπουμε αυτό το ωραίο θέαμα Έγινε επεξεργασία 28 Δεκεμβρίου 2015 - mouseman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Δεκεμβρίου 2015 Author #3100 Share 28 Δεκεμβρίου 2015 Νίκο συνέχεισε να ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες, για να βλέπουμε ένα από τα καλύτερα reef στο φόρουμ. Υπέροχο είναι αν και όπως είπαν τα παιδιά έχει ακόμα κάποια κενά στα τζάμια. Αλήθεια από KH τι γίνεται? Πόσο ρίχνεις τώρα? Λουκα ειμαι αισιως σημερα 256 ml kh την ημερα για να παει,7,1 7,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος