Mr.Puff 2 Μαίου 2015 #2576 Share 2 Μαίου 2015 Φτου φτου σκόρδα Νίκο! Τέλεια όλα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 2 Μαίου 2015 #2577 Share 2 Μαίου 2015 Νικο θα μας τρελλανεις παλι :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 2 Μαίου 2015 #2578 Share 2 Μαίου 2015 Μπραβο Νικολα, επανηλθε το συστημα και φενεται οτι θα παει πολυ καλητερα απο πριν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Μαίου 2015 #2579 Share 2 Μαίου 2015 Για χρώματα δεν θα σου πω τιποτα εχεις δρομο ακομα το ποιο σημαντικο ειναι οτι βλέπω σταθερότητα και μητες στα κοραλια μπράβο σου απο τιμες πως εισαι; Η καταναλώσει τωρα που πας σταθερά εχει ανεβεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 2 Μαίου 2015 #2580 Share 2 Μαίου 2015 (edited) η σταθεροτητα σου στις σταθερα θολες φωτογραφιες ειναι μια σταθερη αξια. παω να βαλω κολυριο μεσημεριατικα. παντως απο οσα μετα βιας μπορω να διακρινω το ενυδρειο εχει παρει μπρος για τα καλα. Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Μαίου 2015 #2581 Share 2 Μαίου 2015 η σταθεροτητα σου στις σταθερα θολες φωτογραφιες ειναι μια σταθερη αξια. παω να βαλω κολυριο μεσημεριατικα. παντως απο οσα μετα βιας μπορω να διακρινω το ενυδρειο εχει παρει μπρος για τα καλα. Έχω λιώσει με το πρωτο σκέλος του ποστ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 2 Μαίου 2015 #2582 Share 2 Μαίου 2015 Έχω λιώσει με το πρωτο σκέλος του ποστ!!!!! ψεματα λεω Λυκουργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαίου 2015 Author #2583 Share 2 Μαίου 2015 Για χρώματα δεν θα σου πω τιποτα εχεις δρομο ακομα το ποιο σημαντικο ειναι οτι βλέπω σταθερότητα και μητες στα κοραλια μπράβο σου απο τιμες πως εισαι; Η καταναλώσει τωρα που πας σταθερά εχει ανεβεί; Το χρωμα καθε μερα βελτιωνετε σιγα σιγα εκτος απο κανα δυο που δεν πανε ,η καταναλωση εχει φτασει στο 128 ml την ημερα kh και βρισκομαι στο 7,2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαίου 2015 Author #2584 Share 2 Μαίου 2015 (edited) ψεματα λεω Λυκουργο? η σταθεροτητα σου στις σταθερα θολες φωτογραφιες ειναι μια σταθερη αξια. παω να βαλω κολυριο μεσημεριατικα. παντως απο οσα μετα βιας μπορω να διακρινω το ενυδρειο εχει παρει μπρος για τα καλα. Εχω την εντυπωση οτι ηρθε η ωρα τις συνταξης ,δεν φτανει που δεν βλεπεις καλα εχεις αρχισει και τα χανεις..... :bigemo_harabe_net-98: Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Μαίου 2015 #2585 Share 2 Μαίου 2015 νικο εισαι δυναμη .σταθερη ανοδο.πες τιποτα από τα μυστικα σου ντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 2 Μαίου 2015 #2586 Share 2 Μαίου 2015 :thumbsu: ενυδρειαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Μαίου 2015 #2587 Share 4 Μαίου 2015 τα σπάει νικόλα! καθαρό και τα χρώματα όλο προς το καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Μαίου 2015 #2588 Share 4 Μαίου 2015 +1,20 Μπραβο ρε νικολαααααα...πραγματικα εχεις φτασει στο σημειο που συζηταγαμε τοσο καιρο! Το μονο που μενει ειναι μερικα μηνακια να μεγαλωσουν ακομα περισσοτερα τα κοραλια και να καλυψουν τα λιτρα! Μπραβο που δεν τα παρατησες μετα απο τοσες ατυχιες και τελικα δικαιωνεσαι με ενα υπεροχο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Μαίου 2015 #2589 Share 4 Μαίου 2015 Οτι δεν σε νικάει σε κάνει πιο δυνατό και αυτο στην δικιά σου περίπτωση ειναι οφθαλμοφανές φίλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 4 Μαίου 2015 #2590 Share 4 Μαίου 2015 ενα πραμα που μου εμαθε ο νικολας ηταν μην το βαζεις κατω πετραν!!! συνεχεισε με αγαπη και πεισμα θα δικαιοθεις!!!!! μπραβοοοοο master!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 4 Μαίου 2015 #2591 Share 4 Μαίου 2015 Νικο καθε φωρα που το βλεπω ειναι και πιο καλο και παντα να ειναι ετσι φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Μαίου 2015 Author #2592 Share 6 Μαίου 2015 νικο εισαι δυναμη .σταθερη ανοδο.πες τιποτα από τα μυστικα σου ντε Να εισαι καλα φιλε,σιγα σιγα να τα ολοκληρωσω :thumbsu: ενυδρειαρα!!! Να εισαι καλα Χρηστο. τα σπάει νικόλα! καθαρό και τα χρώματα όλο προς το καλύτερο! Ευχαριστω Πανο μου να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Μαίου 2015 Author #2593 Share 6 Μαίου 2015 +1,20 Μπραβο ρε νικολαααααα...πραγματικα εχεις φτασει στο σημειο που συζηταγαμε τοσο καιρο! Το μονο που μενει ειναι μερικα μηνακια να μεγαλωσουν ακομα περισσοτερα τα κοραλια και να καλυψουν τα λιτρα! Μπραβο που δεν τα παρατησες μετα απο τοσες ατυχιες και τελικα δικαιωνεσαι με ενα υπεροχο ενυδρειο Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ πολυ,η αληθεια ειναι σε στιγμες περιεργες το σκεφτηκα και αυτο αλλα επειδη εχω τρελα επανω μου και δικες μου αντιληψεις,δεν αφησα να περασει το αρνητικο.Απεναντιας εφαρμοσα το ρητο η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Μαίου 2015 Author #2594 Share 6 Μαίου 2015 (edited) Οτι δεν σε νικάει σε κάνει πιο δυνατό και αυτο στην δικιά σου περίπτωση ειναι οφθαλμοφανές φίλε μου... Θαναση εχεις δικιο απολυτο φιλε μου να εισαι καλα. Έγινε επεξεργασία 6 Μαίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Μαίου 2015 Author #2595 Share 6 Μαίου 2015 ενα πραμα που μου εμαθε ο νικολας ηταν μην το βαζεις κατω πετραν!!! συνεχεισε με αγαπη και πεισμα θα δικαιοθεις!!!!! μπραβοοοοο master!!!! Να εισαι καλα φιλε ,αληθεια ειναι αυτο,αυτο που διαβαζει ρωταει ακουει ξεχωριζει αγαπαει και εχει την τυχη μαζι του σχεδον παντα εξελισετε παει μπροστα νικαει. Νικο καθε φωρα που το βλεπω ειναι και πιο καλο και παντα να ειναι ετσι φιλε μου Να εισαι καλα,το ιδιο ελπιζω και ευχομαι και εγω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Μαίου 2015 Author #2596 Share 6 Μαίου 2015 Σημερινες μετρησεις Ααβεστιο 415 Kh 7,4 Μαγνησιο 1260 Νιτρικα 5 Φωσφωρικα με Hanna 0,03 Δυο τρεις ακρο δεν πανε .....αγνωστο γιατι επαιξα με ροη και θεσεις,και παλι δεν.....οκ Μετα απο πολλα χρονια στο ενυδρειο προστεθηκαν 2 sextutata που ειναι και ζευγαρι και επιασαν δουλεια,το νερο το σκισαν απο τα σωματιδια ,θεωρω οτι καποια στιγμη θα καθαρισει ,εβαλα και υαλομβαμβακα για να το βοηθησω. Μοναδες καθαρισμου,40+ nasarius 1 turbo 1 chiton 1 dolabela και 2 sextutata Στο σαμπ δουλευουν biopellet 240ml nb πλεον γιατι ωραια τα all in one αλλα λιωνουν πολυ ευκολα και γρηγορα. Επισεις chaeto και αντιφωσφωρος. Το σκιμερ εργαζετε σε wet skiming.{βγαζει πολυ πραμα} Συμπληρωματα αμινοξεα καθημερινος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Μαίου 2015 #2597 Share 6 Μαίου 2015 Σημερινες μετρησεις Ααβεστιο 415 Kh 7,4 Μαγνησιο 1260 Νιτρικα 5 Φωσφωρικα με Hanna 0,03 Δυο τρεις ακρο δεν πανε .....αγνωστο γιατι επαιξα με ροη και θεσεις,και παλι δεν.....οκ Μετα απο πολλα χρονια στο ενυδρειο προστεθηκαν 2 sextutata που ειναι και ζευγαρι και επιασαν δουλεια,το νερο το σκισαν απο τα σωματιδια ,θεωρω οτι καποια στιγμη θα καθαρισει ,εβαλα και υαλομβαμβακα για να το βοηθησω. Μοναδες καθαρισμου,40+ nasarius 1 turbo 1 chiton 1 dolabela και 2 sextutata Στο σαμπ δουλευουν biopellet 240ml nb πλεον γιατι ωραια τα all in one αλλα λιωνουν πολυ ευκολα και γρηγορα. Επισεις chaeto και αντιφωσφωρος. Το σκιμερ εργαζετε σε wet skiming.{βγαζει πολυ πραμα} Συμπληρωματα αμινοξεα καθημερινος. νικο γιατι wet skimming? και αντιφοσφορο,με chaeto και biopellet??γιατι εχεις τοσα πολλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Μαίου 2015 #2598 Share 6 Μαίου 2015 Σιγουρα καποιο λογο θα εχεις..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Μαίου 2015 #2599 Share 8 Μαίου 2015 Νίκο οι τιμες σου ειναι καλες πιστευω Με ενα καθαρισμό και να ανακούφισης λιγο το σαμπ απο το πολυ φορτίο θα βοηθούσε πολυ το σύστημα σου! Για βαλε φωτο απο τις άκρο που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Μαίου 2015 Author #2600 Share 8 Μαίου 2015 Σιγουρα καποιο λογο θα εχεις..?? Πετρο οταν ξαναστηθηκε αποφασιστηκε πλεον να παιξω επιθετικα ,μετρωντας με hanna εδειξε 0,38.ομεγαλυτερος θανατηφορος εχθρος των κοραλιων ειναι τα φωσφωρικα,την ιδια στιγμη 20 νιτρικα,Τοποθετηθηκε χαετο πελλετ.και σκουπα.Συχρονος αμινο ,βιταμινες τροφη.Οπρωτος λογος ηταν οτι υπηρχαν ζωντανα απο την μεταφορα.Σιγα σιγα με επιμονη και πεισμα,φτασαμε στο σημερα,που φαινετε η διαφορα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος