pit05 11 Ιουνίου 2014 #1401 Share 11 Ιουνίου 2014 Πω πω..... Super..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1402 Share 11 Ιουνίου 2014 Όχι δεν θέλει φθορισμού! Θέλει συννεφιά!! Παίξε πάντως και θα βγάλεις καλύτερες! Οι τελευταίες τα σπάνε! Πολύ πιο σταθερές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιουνίου 2014 #1403 Share 11 Ιουνίου 2014 Όχι δεν θέλει φθορισμού! Θέλει συννεφιά!! Παίξε πάντως και θα βγάλεις καλύτερες! Οι τελευταίες τα σπάνε! Πολύ πιο σταθερές! Κωστη ασε τη πλακα σου και κανε τα κουμαντα σου να δουμε καμμια φωτο της προκοπης απο το ενυδρειο του Νικου. μην διαμαρτυρηθεις μιας και εκει που εχεις βαλει το πηχη στις φωτο δεν ειναι να ανεβαζουμε οι αλλοι φωτο ουτε για αστειο. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1404 Share 11 Ιουνίου 2014 Κωστη ασε τη πλακα σου και κανε τα κουμαντα σου να δουμε καμμια φωτο της προκοπης απο το ενυδρειο του Νικου. μην διαμαρτυρηθεις μιας και εκει που εχεις βαλει το πηχη στις φωτο δεν ειναι να ανεβαζουμε οι αλλοι φωτο ουτε για αστειο. :P Χαχαχαχα! Τι να κάνω ρε φίλε! Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, ο Νικόλας έχει κάνει τεράστια άλματα στο θέμα φωτογραφία....! Νικόλα θα έρθω φιλαράκι! Θα έρθω και θα μας πετάξω πάλι τα μάτια έξω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιουνίου 2014 #1405 Share 11 Ιουνίου 2014 Χαχαχαχα! Τι να κάνω ρε φίλε! Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, ο Νικόλας έχει κάνει τεράστια άλματα στο θέμα φωτογραφία....! Νικόλα θα έρθω φιλαράκι! Θα έρθω και θα μας πετάξω πάλι τα μάτια έξω!! καλα κανεις ρε φιλε.οσο βελτιωνεσαι εσυ βλεπουμε και εμεις φανταστικες φωτο. οσο αναφορα την προοδο του Νικου στις φωτο εχεις δικιο.πλεον οταν βλεπω φωτο του Νικου δεν χρειαζεται να περνω χαπακια ναυτιας.κατι ειναι και αυτο. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Ιουνίου 2014 Author #1406 Share 11 Ιουνίου 2014 καλα κανεις ρε φιλε.οσο βελτιωνεσαι εσυ βλεπουμε και εμεις φανταστικες φωτο. οσο αναφορα την προοδο του Νικου στις φωτο εχεις δικιο.πλεον οταν βλεπω φωτο του Νικου δεν χρειαζεται να περνω χαπακια ναυτιας.κατι ειναι και αυτο. :thumbsu: Τι υπονοεις οτι δεν εχω βελτιωθει η οτι οι φωτο μου δεν ειναι καλες,τελος παντων μου φαινετε οτι γερνας σιγα σιγα και βγαζεις παραξενιες ,που θα παει αυστηρε κριτη μου θα σε εντυποσιασω Αχαχαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1407 Share 11 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίες φώτο Η ανεμώνη ειναι πανέμορφη ΥΓ όταν έχεις και αν μπορείς θα ήθελα ένα φραγκ από τα μωβ Υπάρχει σειρά προταιρεότητας μικρέ! Χαρτάκι κατά την είσοδο πήρες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1408 Share 11 Ιουνίου 2014 Τι υπονοεις οτι δεν εχω βελτιωθει η οτι οι φωτο μου δεν ειναι καλες,τελος παντων μου φαινετε οτι γερνας σιγα σιγα και βγαζεις παραξενιες ,που θα παει αυστηρε κριτη μου θα σε εντυποσιασω Αχαχαχαχα. καλα κανεις ρε φιλε.οσο βελτιωνεσαι εσυ βλεπουμε και εμεις φανταστικες φωτο. οσο αναφορα την προοδο του Νικου στις φωτο εχεις δικιο.πλεον οταν βλεπω φωτο του Νικου δεν χρειαζεται να περνω χαπακια ναυτιας.κατι ειναι και αυτο. :thumbsu: Οι παππούδες από το muppet show! Μουαααχαχαχαχαχαχαχα!!! Μανα μανα τουτου τουρουρου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Ιουνίου 2014 Author #1409 Share 11 Ιουνίου 2014 Οι παππούδες από το muppet show! Μουαααχαχαχαχαχαχαχα!!! Μανα μανα τουτου τουρουρου.....Ναι αλλα ωραιοι παπουδες (ντριν ντριν ,εμπρος? ειναι ο παππους εκει, πειτε του ποιος τον ζητει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1410 Share 11 Ιουνίου 2014 Όχι απλά ωραίοι..... Κούκλοι! Ο bodybuilder... (Κώστας Τ), και ο γυμναστής (νικνικ)!!! Ε ρε.... Περνάνε τα χρόνια και σε λίγο καιρό θα πίνουμε καφέ στο καφενείο.....!! Εδώ έφτασα σε σημείο να είμαι πατέρας. Φαντάσου............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιουνίου 2014 #1411 Share 11 Ιουνίου 2014 (edited) Τι υπονοεις οτι δεν εχω βελτιωθει η οτι οι φωτο μου δεν ειναι καλες,τελος παντων μου φαινετε οτι γερνας σιγα σιγα και βγαζεις παραξενιες ,που θα παει αυστηρε κριτη μου θα σε εντυποσιασω Αχαχαχαχα. το ιδιο λεμε.οτι εχεις βελτιωθει. οπως θα εχεις καταλαβει τις περισσοτερες φορες εκφραζομαι μεσω του σαρκασμου και δη του αυτοσαρκασμου παντως για να δεις οτι δεν ειμαι ο αυστηρος σου κριτης και χωρις το παραμικρο ιχνος κολακειας η υπερβολης ειμαι σε θεση να μπορω να πω δημοσια οτι εισαι το ενυδρειακο μου προτυπο και θα ηθελα καποια στιγμηνα μπορουσα να εφτανα στο επιπεδο σου και στο τροπο που προσεγγιζεις το χομπι.(σλουρπ,σλουρπ) :bigemo_harabe_net-146: Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2014 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 11 Ιουνίου 2014 #1412 Share 11 Ιουνίου 2014 Φτουσοουυυυ ξέχασα να πάρω χαρτάκι Πωωω άντε πάλι τελευταίος στην σειρά Έχω το Νο14 , που βρισκόμαστε τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Ιουνίου 2014 Author #1413 Share 11 Ιουνίου 2014 Ισως ο μοναδικος χαρουμενος λογος σε αυτη την ζωη αλλα ας αφησουμε την φιλοσοφια και να σου ξαναπω με το καλο να δεχτεις τον kappa junior επισεις για να μην χαλαρωνεις σε περιμενω έεεε.ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1414 Share 11 Ιουνίου 2014 το ιδιο λεμε.οτι εχεις βελτιωθει. οπως θα εχεις καταλαβει τις περισσοτερες φορες εκφραζομαι μεσω του σαρκασμου και δη του αυτοσαρκασμου παντως για να δεις οτι δεν ειμαι ο αυστηρος σου κριτης και χωρις το παραμικρο ιχνος κολακειας η υπερβολης ειμαι σε θεση να μπορω να πω δημοσια οτι εισαι το ενυδρειακο μου προτυπο και θα ηθελα καποια στιγμηνα μπορουσα να εφτανα στο επιπεδο σου και στο τροπο που προσεγγιζεις το χομπι. :bigemo_harabe_net-146: Ωραία πρότυπα έχεις!! Ε ρε, μια εβδαμάδα με τον Νικόλα αρκεί για να σηκώσεις όλα τα κοράλλια της Αθήνας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1415 Share 11 Ιουνίου 2014 Ισως ο μοναδικος χαρουμενος λογος σε αυτη την ζωη αλλα ας αφησουμε την φιλοσοφια και να σου ξαναπω με το καλο να δεχτεις τον kappa junior επισεις για να μην χαλαρωνεις σε περιμενω έεεε.ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Θα έρθω αλλά να ξέρεις θα φέρω και τα ψαλίδια του ψαλιδοχέρη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιουνίου 2014 #1416 Share 11 Ιουνίου 2014 Οι παππούδες από το muppet show! Μουαααχαχαχαχαχαχαχα!!! Μανα μανα τουτου τουρουρου..... :hysterical: :hysterical: το εκανα εικονα και ελιωσα στο γελιο μονος μου. να σαι καλα ρε Κωστη με τα ωραια σου. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιουνίου 2014 #1417 Share 11 Ιουνίου 2014 Όχι απλά ωραίοι..... Κούκλοι! Ο bodybuilder... (Κώστας Τ), και ο γυμναστής (νικνικ)!!! Ε ρε.... Περνάνε τα χρόνια και σε λίγο καιρό θα πίνουμε καφέ στο καφενείο.....!! Εδώ έφτασα σε σημείο να είμαι πατέρας. Φαντάσου............. Πατερα κουραγιο.......μετα την αλλαγη νερου θα κανεις αλλαγη πανας. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Ιουνίου 2014 Author #1418 Share 11 Ιουνίου 2014 το ιδιο λεμε.οτι εχεις βελτιωθει. οπως θα εχεις καταλαβει τις περισσοτερες φορες εκφραζομαι μεσω του σαρκασμου και δη του αυτοσαρκασμου παντως για να δεις οτι δεν ειμαι ο αυστηρος σου κριτης και χωρις το παραμικρο ιχνος κολακειας η υπερβολης ειμαι σε θεση να μπορω να πω δημοσια οτι εισαι το ενυδρειακο μου προτυπο και θα ηθελα καποια στιγμηνα μπορουσα να εφτανα στο επιπεδο σου και στο τροπο που προσεγγιζεις το χομπι.(σλουρπ,σλουρπ) :bigemo_harabe_net-146: Παιδια ευκολος ηταν με δυο κιλα παιδακια τον εριξα γρηγορα,να εισαι καλα,να κανουμε πλακα γιατι χωρις αυτην δεν παμε πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιουνίου 2014 #1419 Share 11 Ιουνίου 2014 Ωραία πρότυπα έχεις!! Ε ρε, μια εβδαμάδα με τον Νικόλα αρκεί για να σηκώσεις όλα τα κοράλλια της Αθήνας!!! ειπα να τον καλμαρω λιγο,ειναι και μεγαλος ανθρωπος. :P αυτο φοβαμαι και εγω. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Ιουνίου 2014 Author #1420 Share 11 Ιουνίου 2014 Πατερα κουραγιο.......μετα την αλλαγη νερου θα κανεις αλλαγη πανας. :PΚαι οχι μονο αυτο και με το 1,5 ματι κλειστο και συχρονος θα μετραει και το kh και θα ριχνει και αμινοξεα πω πω ο maik lamar θα γινειΑχαχαχα?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1421 Share 11 Ιουνίου 2014 Πλάκα στην πλάκα... Κάπου θα πάμε!! ΧαχαχαχΑχα!! Ε ρε νούμερα της κοινωνίας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Ιουνίου 2014 Author #1422 Share 11 Ιουνίου 2014 Θα έρθω αλλά να ξέρεις θα φέρω και τα ψαλίδια του ψαλιδοχέρη!!Ασε γιατι ο ρολος του Krouger δεν μου ταιριαζει😈 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Ιουνίου 2014 Author #1423 Share 11 Ιουνίου 2014 Φτουσοουυυυ ξέχασα να πάρω χαρτάκι Πωωω άντε πάλι τελευταίος στην σειρά Έχω το Νο14 , που βρισκόμαστε τώρα? Ειδες τι επαθες ειδες ?για να πας στο μπανιο πετασε η σειρα σου και τωρα εξηπηρετητε το 15?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 11 Ιουνίου 2014 #1424 Share 11 Ιουνίου 2014 (edited) Αααα όλα κι όλα! Κάτσε ρε φιλαράκι ναουμ! Θα σε βγάλουμε το εργαλείο σε πόστερ ναουμ και δεν θα πάρουμε το κατιτίς μας; Αααα δεν μ'αρέσουν αυτά...... Πέναλτυ στο 96....;;; Θα έρθω, θα βγάλω φωτογραφίες, θα πιω γκαιφέ και θα κόψω και τίποτες...! Αυτές είναι καλές δουλειές! Ξηγημένα και μαγκιόρικα! ΥΓ. Φανταστείτε το ρίζο να το λέει.... Ή τον ψάλτη!! Χαχαχαχαχαχα!! Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2014 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Ιουνίου 2014 Author #1425 Share 11 Ιουνίου 2014 Αααα όλα κι όλα! Κάτσε ρε φιλαράκι ναουμ! Θα σε βγάλουμε το εργαλείο σε πόστερ ναουμ και δεν θα πάρουμε το κατιτίς μας; Αααα δεν μ'αρέσουν αυτά...... Πέναλτυ στο 96....;;; Θα έρθω, θα βγάλω φωτογραφίες, θα πιω γκαιφέ και θα κόψω και τίποτες...! Αυτές είναι καλές δουλειές! Ξηγημένα και μαγκιόρικα! ΥΓ. Φανταστείτε το ρίζο να το λέει.... Ή τον ψάλτη!! Χαχαχαχαχαχα!! Τελικα δεν το πιστευα αλλα μαλλον εχουν δικιο οτι κατι μας ψεκαζουν τωρα τι ,τι να πω μπορει να ειναι μεθανιο απο τα κακα των ψαριων 😅😅😅😅😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος