Jump to content

Niknik Reef 550L

niknik

Recommended Posts

Αυτο το κοραλακι δε σου ανοιγει καλα.Μαλλον τελικα ηταν για το δικο μου ενυδρειο χαχαχααχαα :P

Αυτο το κοραλακι δε σου ανοιγει καλα.Μαλλον τελικα ηταν για το δικο μου ενυδρειο χαχαχααχαα :P

Ελα φιλε παρτο με ολη μου την χαρα.

Ομορφιες!!!

Επειδη δεν εχω παρακολουθησει απο τη αρχη, το Ats ποσο καιρο τρεχει;

Ομορφιες!!!

Επειδη δεν εχω παρακολουθησει απο τη αρχη, το Ats ποσο καιρο τρεχει;

οπως ειναι τωρα 20 μερες

:bow: :bow: :bow: Μας ελουσες...

Σε ευχαριστω φιλαρακι ,χαιρομαι που σου αρεσει

ευγε παιδι μου Νικολα.

και εις ανωτερα. :thumbsu: :thumbsu:

Και στα δικα σου φιλε Κωστα.

Μπράβο Νίκο, ωραία πράματα, αν θες να σωθείς με το κυανό επειδή διαβάζω ακόμα παιδεύεσαι μονόδρομος το chemi clean φιλε, εγώ σώθηκα.

Μπράβο Νίκο, ωραία πράματα, αν θες να σωθείς με το κυανό επειδή διαβάζω ακόμα παιδεύεσαι μονόδρομος το chemi clean φιλε, εγώ σώθηκα.

Οχι μονοδρομος.Υπαρχουν κι αλλοι δρομοι :)

Το ξερω φιλε αλλα δεν θελω ακομα αν και επειδη εχω δουλεψει το antired στο παρελθον αυτο θα ξαναεπαιρνα,ποιο μαλακο και αποτελεσματικοτατο χωρις κανενα προβλημα στα κοραλια.

Οχι μονοδρομος.Υπαρχουν κι αλλοι δρομοι :)

Προσωπικά δοκίμασα αρκετές μεθόδους όπως συχνές και μεγαλύτερες αλλαγές νερού, ATS, φουλ κυκλοφορία, αλλά δεν είδα καθόλου βελτίωση, μόνο με το chemi clean τα κατάφερα, υπάρχει και άλλη λύση;

Το ξερω φιλε αλλα δεν θελω ακομα αν και επειδη εχω δουλεψει το antired στο παρελθον αυτο θα ξαναεπαιρνα,ποιο μαλακο και αποτελεσματικοτατο χωρις κανενα προβλημα στα κοραλια.

Νικόλα και αυτό αν βάλεις την σωστή δοσολογία δεν επηρεάζει τίποτα, όλα τα κοράλλια μου φυσιολογικοτατα.

Νικόλα και αυτό αν βάλεις την σωστή δοσολογία δεν επηρεάζει τίποτα, όλα τα κοράλλια μου φυσιολογικοτατα.

Εβαλες παροχη οξυγονου?εκλεισες και σκιμμερ?

Φουλ παροχή οξυγόνου και κλείσιμο σκιμμερ και ριακτορα.

Μπραβο ρε νικο! :thumbsu:

Το ενυδρειο σου μου αρεσει πιο πολυ απο ποτε και δεν ξερω τι κανεις η' τι δεν κανεις πλεον αλλα φαινεται και στα ιδια τα κοραλια οτι παει σουπερ!!!

Φτου φτου φτου!

Για το κυανο παλεψε το για αρχη(δωσε κανενα μηνα αν μεινει ετσι και δεν γινεται χειροτερα) με μερικες αλλαγες νερου και καλο σιφωναρισμα(αν εχεις την υπομονη),γιατι οπως ειπε ο στρατος δεν ειναι μονοδρομος.

Αν ομως θες να τελειωνεις γρηγορα,η λυση του chemi clean οπως ειπε ο γρηγορης,ειναι πολυ καλη και αν εισαι πολυ προσεκτικος με τη δοσολογια δεν θα χασεις τιποτα.

Το ειχε χρησιμοποιησει προσαφατα με επιτυχια ο βαγγελης(baggos7777) χωρις κανενα προβλημα εχωντας παρα πολλα κοραλια μεσα.

Εσυ εισαι ο αρχοντας του ενυδρειου σου και αποφασιζεις τι θα κανεις :thumbsu:

Μπράβο φιλε Νικόλα με τα ωραία σου!

Παιδευόμουν με το κυανό πολύ καιρό και όταν άρχισε να τυλίγει κοράλια , τα σιφωνάριζα .

Μετά από μία με δύο μέρες , επανερχόταν .

Τρεις φορές έβαλα antired . Μετά από 10 μέρες ξαναεμφανιζόταν.

΄Εβαλα chemiclean και εδώ και τρεις μήνες ούτε εμφανίστηκε ξανά.

Έχω μόνο acro , monti , seriatopora

Πρόβλημα με τα κοράλια , κανένα.

Παιδευόμουν με το κυανό πολύ καιρό και όταν άρχισε να τυλίγει κοράλια , τα σιφωνάριζα .

Μετά από μία με δύο μέρες , επανερχόταν .

Τρεις φορές έβαλα antired . Μετά από 10 μέρες ξαναεμφανιζόταν.

΄Εβαλα chemiclean και εδώ και τρεις μήνες ούτε εμφανίστηκε ξανά.

Έχω μόνο acro , monti , seriatopora

Πρόβλημα με τα κοράλια , κανένα.

εννοεις πως αρχιζε να τυλιγει κοραλια,με ζωντανο και υγιη ιστο;

Μπραβο ρε νικο! :thumbsu:

Το ενυδρειο σου μου αρεσει πιο πολυ απο ποτε και δεν ξερω τι κανεις η' τι δεν κανεις πλεον αλλα φαινεται και στα ιδια τα κοραλια οτι παει σουπερ!!!

Φτου φτου φτου!

Για το κυανο παλεψε το για αρχη(δωσε κανενα μηνα αν μεινει ετσι και δεν γινεται χειροτερα) με μερικες αλλαγες νερου και καλο σιφωναρισμα(αν εχεις την υπομονη),γιατι οπως ειπε ο στρατος δεν ειναι μονοδρομος.

Αν ομως θες να τελειωνεις γρηγορα,η λυση του chemi clean οπως ειπε ο γρηγορης,ειναι πολυ καλη και αν εισαι πολυ προσεκτικος με τη δοσολογια δεν θα χασεις τιποτα.

Το ειχε χρησιμοποιησει προσαφατα με επιτυχια ο βαγγελης(baggos7777) χωρις κανενα προβλημα εχωντας παρα πολλα κοραλια μεσα.

Εσυ εισαι ο αρχοντας του ενυδρειου σου και αποφασιζεις τι θα κανεις :thumbsu:

Μιχαλη σε ευχαριστω πολυ ,χαιρομαι που σου αρεσει ,κανω αλλαγες με αλατι aquavitro.reef plus καθε 2 μερες ,ταισμα κοραλιων,μια φορα την εβδομαδα.Τωρα αρχιζει και δουλευει το ats και κανω και σιφωναρισμα και βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...