kostaskappa 2 Ιανουαρίου 2014 #901 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Νικόλα ωραίο έγινε!Κάνε μια μεγάλη αλλαγή νερού με σιφώνι ότι άλγη μπορείς! Επίσης καθάρισε ρε φιλαράκι επιτέλους σωστά τα τζάμιαααααααααααααααα!!!!!!!! Τα σπάει αρχίζει και ανακάμπτει για τα καλά!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιανουαρίου 2014 Author #902 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Πανεμορφα χρωματα!!!!!!! να εισαι καλα φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιανουαρίου 2014 Author #903 Share 2 Ιανουαρίου 2014 Νικόλα ωραίο έγινε!Κάνε μια μεγάλη αλλαγή νερού με σιφώνι ότι άλγη μπορείς! Επίσης καθάρισε ρε φιλαράκι επιτέλους σωστά τα τζάμιαααααααααααααααα!!!!!!!! Τα σπάει αρχίζει και ανακάμπτει για τα καλά!!! φιλαρακι το κανω σιγα σιγα [αργα βαδιζω ζωη κερδιζω] οπως λεει και το ρητο.Κωστα το ελπιζω και εγω και το βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #904 Share 3 Ιανουαρίου 2014 (edited) και ξαφνικά ξέσπασε καταιγίδα..... Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2014 #905 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Άμα το φωτιστικό δεν έχει ενσωματωμένο ηχείο και σύστημα βροχής, δεν είναι ολοκληρωμένο !!! χα χα χα Νίκο οι κεραυνοί είναι τυχαίοι?... γίνονται και κατά τη διάρκεια της ημέρας? ρυθμίζεται η διάρκεια και η συχνότητα? Συννεφιές έχει το πρόγραμμα? Άντε με το τσιγκέλι θα στα βγάζω.... κάνε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #906 Share 3 Ιανουαρίου 2014 (edited) Άμα το φωτιστικό δεν έχει ενσωματωμένο ηχείο και σύστημα βροχής, δεν είναι ολοκληρωμένο !!! χα χα χα Νίκο οι κεραυνοί είναι τυχαίοι?... γίνονται και κατά τη διάρκεια της ημέρας? ρυθμίζεται η διάρκεια και η συχνότητα? Συννεφιές έχει το πρόγραμμα? Άντε με το τσιγκέλι θα στα βγάζω.... κάνε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση!!! εχεις δικιο πρεπει να μπει και ηχειο χαχαχα Βαγγελη ρυθμιζετε η διαρκεια και η συχνοτητα επισεις γινονται και κατα την ημερα,οπως και οι συνεφιες,εαν μπορεσω θα πιασω και τις συννεφιες.Σου αρεσε ?μερα γινετε. Έγινε επεξεργασία 3 Ιανουαρίου 2014 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2014 #907 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Φυσικά και μου άρεσε, άλλωστε ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτό το φωτιστικό, αλλά λόγω της υψηλής του τιμής και της προσφοράς που είχε ο Υπερίωνας κατέληξα σ αυτόν. Ακόμη όμως περιμένουμε αναβαθμίσεις λογισμικού για τους κεραυνούς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #908 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Φυσικά και μου άρεσε, άλλωστε ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτό το φωτιστικό, αλλά λόγω της υψηλής του τιμής και της προσφοράς που είχε ο Υπερίωνας κατέληξα σ αυτόν. Ακόμη όμως περιμένουμε αναβαθμίσεις λογισμικού για τους κεραυνούς !!! συμφωνο ειναι απο τα καλυτερα ,ευτυχος που ηρθε στην αθηνα και το ειδα απο κοντα βεβαια δεν ειναι και τοσο ακριβο οσο το περιμενα ανεξαρτητου εποχης μιλαω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 3 Ιανουαρίου 2014 #909 Share 3 Ιανουαρίου 2014 άλλο 1000 και άλλο 1500-2000 ευρώ... έχει κάποια διαφορά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 3 Ιανουαρίου 2014 #910 Share 3 Ιανουαρίου 2014 θα ελεγα Νικο να μην βαζεις συνεχεια χερι μεσα και να μην το σκαλιζεις γιατι μπορει καμια μερα να τα παρεις στο χερι και να ψαχνεις να δεις τι φταιει .... Καλο το ενυδρειο αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα λεμε οπως ειναι ( ασχετος εαν δεν μας αρεσει να τα ακουμε ) ( ισχυει και για μενα αυτο , δεν ειναι προσωπικη επιθεση ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #911 Share 3 Ιανουαρίου 2014 θα ελεγα Νικο να μην βαζεις συνεχεια χερι μεσα και να μην το σκαλιζεις γιατι μπορει καμια μερα να τα παρεις στο χερι και να ψαχνεις να δεις τι φταιει .... Καλο το ενυδρειο αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα λεμε οπως ειναι ( ασχετος εαν δεν μας αρεσει να τα ακουμε ) ( ισχυει και για μενα αυτο , δεν ειναι προσωπικη επιθεση ) . δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις για προσωπικη επιθεση δεν διαφωνο για το χερι μεσα που λες απλα ειχα θεματα με τα βραχια τα οποια επεφταν για αυτο και εγινε εξαλου εαν παρακολουθησεις το εχω πει χιλιαδες φορες οτι μην σκαλιζετε το ενυδρειο αφηστετο στην ησυχια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #912 Share 3 Ιανουαρίου 2014 άλλο 1000 και άλλο 1500-2000 ευρώ... έχεικάποια διαφορά !!! :bigemo_harabe_net-Βαγγελη το λεω ανεξαρτητου εποχης σαφως υπαρχει διαφορα.134: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lezas 3 Ιανουαρίου 2014 #913 Share 3 Ιανουαρίου 2014 δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις για προσωπικη επιθεση δεν διαφωνο για το χερι μεσα που λες απλα ειχα θεματα με τα βραχια τα οποια επεφταν για αυτο και εγινε εξαλου εαν παρακολουθησεις το εχω πει χιλιαδες φορες οτι μην σκαλιζετε το ενυδρειο αφηστετο στην ησυχια του το εγραψα για να μην νομιζεις οτι εχω κατι μαζι σου και στην ''λεω'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιανουαρίου 2014 #914 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Άμα το φωτιστικό δεν έχει ενσωματωμένο ηχείο και σύστημα βροχής, δεν είναι ολοκληρωμένο !!! χα χα χα Φυσικα και δεν ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #915 Share 3 Ιανουαρίου 2014 το εγραψα για να μην νομιζεις οτι εχω κατι μαζι σου και στην ''λεω'' φιλαρακι δεν νομιζω τιποτα εκτος αυτου την γνωμη σου λες και απο οτι καταλαβαινω δεν σου αρεσει και το φως και το ενυδρειο απολυτα σεβαστο εξαλου ολα στην ζωη ειναι σχετικα ειδικα περι γουστου[εκτος εξαιρεσεων] Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #916 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Φυσικα και δεν ειναι!!! σωστα τωρα το μελεταω απλα πρεπει να βαλω ναυλον στο σαλονι για να μην βρεχετε :xmas_laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιανουαρίου 2014 #917 Share 3 Ιανουαρίου 2014 σωστα τωρα το μελεταω απλα πρεπει να βαλω ναυλον στο σαλονι για να μην βρεχετε :xmas_laugh: απο το ηχειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #918 Share 3 Ιανουαρίου 2014 απο το ηχειο; kryptozon σε σινεμα για να εχει και αγωνια. :xmas_laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιανουαρίου 2014 #919 Share 3 Ιανουαρίου 2014 ρε τι πίνετε;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #920 Share 3 Ιανουαρίου 2014 ρε τι πίνετε;;;;; εσυ το ειδες? σου αρεσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιανουαρίου 2014 #921 Share 3 Ιανουαρίου 2014 ποιο οεο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #922 Share 3 Ιανουαρίου 2014 ποιο οεο; το βιντεο και μετα εμεις τι πινουμε οεο? :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιανουαρίου 2014 #923 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει το ξέρουμε ότι τα σπάει το φωτιστικό και το ενυδρείο φιλαράκι! Ελπίζω κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να μπορέσω να το φωτογραφήσω και να το τραβήξω και κανένα βίντεο της προκοπής! :p ΥΓ.Όταν με το καλό παραλάβω θα έρθεις εσύ για μπυρίτσα με θέα τον κύβο! ΥΓ.Εννοείτε ότι θα έρθεις με δωράκι.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Ιανουαρίου 2014 Author #924 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει το ξέρουμε ότι τα σπάει το φωτιστικό και το ενυδρείο φιλαράκι! Ελπίζω κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να μπορέσω να το φωτογραφήσω και να το τραβήξω και κανένα βίντεο της προκοπής! :p ΥΓ.Όταν με το καλό παραλάβω θα έρθεις εσύ για μπυρίτσα με θέα τον κύβο! ΥΓ.Εννοείτε ότι θα έρθεις με δωράκι.....! φυσικα θα ερθω αλλα μεχρι να ερθει η ωρα αυτη τι θα γινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Ιανουαρίου 2014 #925 Share 3 Ιανουαρίου 2014 Θα έρθω εγώ!!χαχαχαχαχα!Τι άλλο να γίνει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος