lykourgos 20 Δεκεμβρίου 2013 #876 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 Νικόλα βαλε ρε συ μερικές φωτο με το νέο σου φως ρε συ! δώσε εικόνα στο λαό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Δεκεμβρίου 2013 #877 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 μπραβο ρε νικολα εχεις ωραια ζωντανα!!Αλλα πρεπει να πεισει φωτο update απο κωστα..για να φανουν τα πραγματικα χρωματα του υφαλου σου!! Έχεις τα δίκια σου.....θα π;΄ω τώρα στις γιορτές να κάνω ένα καλό update και του υφάλου αλλά και του φωτιστικού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 20 Δεκεμβρίου 2013 #878 Share 20 Δεκεμβρίου 2013 απιστευτο φως νικο τωρα μπηκα στο site και το ψαχουλεψα,καλοδουλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #879 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 απιστευτο φως νικο τωρα μπηκα στο site και το ψαχουλεψα,καλοδουλευτο! να εισαι καλα Κωστα σε ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #880 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 ξεκινωντας των καθαρισμο τις πλατης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2013 #881 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Nικο αποφασισες να καθαριζεις και να κρατησεις την πλατη καθαρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #882 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Nικο αποφασισες να καθαριζεις και να κρατησεις την πλατη καθαρη; θελω να δω πως φαινετε Στρατο ,επισεις εχω σκοπο να αφησω μονο την κοραλινη,θα δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 22 Δεκεμβρίου 2013 #883 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 Μ'αρεσεις ρε Νικολα γιατι ψαχνεσαι συνεχεια και το γουσταρεις.Να'σαι καλα φιλαρακι και να το χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Δεκεμβρίου 2013 Author #884 Share 22 Δεκεμβρίου 2013 και μια την νυχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 23 Δεκεμβρίου 2013 #885 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Να τα πειτε λοιπον καποια στιγμη τα προβληματα παιδια,γιατι καποια στιγμη το συγκεκριμενο φωτιστικο ειχε θεοποιηθει! Στρατο να πω χωρις παρεξηγηση οτι γενικα δεν εχει προβλήματα απλα μαλλον βγηκε βιαστικά και ειχε ατελιες στο προγραμμα του! Η "θεοποιηση" εχει γινει και σε αλλα φωτιστικα χωρις κανενα απολυτος λογο!!!!! Απο ATI μεχρι Aqualum |!!!! Τελος μιας και ασχοληθηκα λιγο με το φωτιστικο του Νικου δυστυχως το φωτιστικο του δουλευε οσο καιρο το ειχε στο 65%!!!!! Πραγμα που κανει τεραστια διαφορα σε σχεση με το τελικο αλλα και σωστο αποτελεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 23 Δεκεμβρίου 2013 #886 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Νικο ξεχασα να σου πω καλοριζικο και ελπιζω να σου πανε ολα τελεια πλεον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Δεκεμβρίου 2013 Author #887 Share 23 Δεκεμβρίου 2013 Νικο ξεχασα να σου πω καλοριζικο και ελπιζω να σου πανε ολα τελεια πλεον!!! σε ευχαριστω Λαμπρο να εισαι καλα επισεις ενα μεγαλο ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου απεναντι στον hyperiona.,\να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2013 Author #888 Share 26 Δεκεμβρίου 2013 και ενα βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Δεκεμβρίου 2013 #889 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Οοοκ εσυ ισουν γρηγορος, χτες ξεκινησα σηεμρα τελειωσα.... Υπεροχο το αποτελεσμα και σου ευχωμαι ολα δεξια απο εδω και περα!! Κανα νεο απο ατς εχουμε;; Μαζευει μουργα ή μπααα;;; Κωστα(καππα) πανε κανε ενα καλο φωτορεπορταζ μιας που το εχεις, χωρις παρεξηγειση Νικο αλλα τον "μαστορα" δεν τον κανουν τα εργαλεια του παντα.... Καλες γιορτες να εχεις φιλε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 29 Δεκεμβρίου 2013 #890 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Στρατο να πω χωρις παρεξηγηση οτι γενικα δεν εχει προβλήματα απλα μαλλον βγηκε βιαστικά και ειχε ατελιες στο προγραμμα του! Η "θεοποιηση" εχει γινει και σε αλλα φωτιστικα χωρις κανενα απολυτος λογο!!!!! Απο ATI μεχρι Aqualum |!!!! Απο αυτα που βλεπω σε ολο το net θα έλεγα respect στα φωτιστικά της ΑΤΙ φίλε Λάμπρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 29 Δεκεμβρίου 2013 #891 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 και ενα βιντεο Το κόκκινο κοραλι στο 2.04 του βίντεο ποιο είδος ειναι φίλε Νικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2013 Author #892 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Το κόκκινο κοραλι στο 2.04 του βίντεο ποιο είδος ειναι φίλε Νικο? το κοραλι φιλε μου ονομαζετε blastomussa wellsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2013 Author #893 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Απο αυτα που βλεπω σε ολο το net θα έλεγα respect στα φωτιστικά της ΑΤΙ φίλε Λάμπρο. επειδα τα εχω της ati δουλεψει μπορω να σου πω πως ειναι εξαιρετικα επισεις να σου πω για το συκεκριμενο φωτιστικο vertx illumina [εμενα που μου αρεσουν τα λεντ] αλλα ανεξαρτητου αυτου ειναι απο τα καλυτερα στον κοσμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2013 Author #894 Share 29 Δεκεμβρίου 2013 Οοοκ εσυ ισουν γρηγορος, χτες ξεκινησα σηεμρα τελειωσα.... Υπεροχο το αποτελεσμα και σου ευχωμαι ολα δεξια απο εδω και περα!! Κανα νεο απο ατς εχουμε;; Μαζευει μουργα ή μπααα;;; Κωστα(καππα) πανε κανε ενα καλο φωτορεπορταζ μιας που το εχεις, χωρις παρεξηγειση Νικο αλλα τον "μαστορα" δεν τον κανουν τα εργαλεια του παντα.... Καλες γιορτες να εχεις φιλε!!!! φυσικα χωρις παρεξηγηση συμφωνο στην τοποθετηση σου αυτη απλα δεν εχω τα καταλληλα εγαλεια για τις φωτο για να ξερω εαν τα καταφερνα,ο φιλος Κωσταςκαππα εχει το πακετο και την διαθεση και το ταλεντο για αυτο τον τρεχω χαχαχα.Τωρα το Ats εχει αρχισει και τραβαει νιτρικα και φωσφορικα με γρηγορους ρυθμους η χαρα του χομπιστα γινετε το ταισμα.σε ευχαριστω για τις ευχες σου και ανταποδιδω και οτι χρειαστεις ρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 30 Δεκεμβρίου 2013 #895 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιος ο νικολας....φτου φτου φιλε να το χαιρεσαι και να το καμαρωνεις!!!1)βλεπω στο βραχο πανω κατι πρασινα σε πολλα σημεια...αλγη ειναι??Λογω οτι το βιντεο δεν ειναι καθαρο οπως και το λαπτοπ μου παλιο...δεν μπορω να ξεχωρισω αν ειναι(αλγη).2)Σε παρακαλω πολυ τραβα το ενα καθαρισμα στα τζαμια γυρω γυρω...να γινει κουκλι ρε φιλαρακι(οχι οτι δεν ειναι)αλλα θα δειξει ακομα πιο πολυ!!Εντελως φιλικα(οσο αφορα το καθαρισμα τζαμιων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 30 Δεκεμβρίου 2013 #896 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Μου αρέσει πολύ φίλε μου αλλά αυτό το σαρκοφυτο εδω μου κάθεται!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Δεκεμβρίου 2013 #897 Share 30 Δεκεμβρίου 2013 Καλοριζικο Νικο . Εχω την εντυπωση οτι αυτο το φωτιστικο δινει ποιο γλυκα χρωματα σε σχεση με το προηγουμενο. Τουλαχιστον ετσι μου φαινετε στις φωτος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Δεκεμβρίου 2013 Author #898 Share 31 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιος ο νικολας....φτου φτου φιλε να το χαιρεσαι και να το καμαρωνεις!!!1)βλεπω στο βραχο πανω κατι πρασινα σε πολλα σημεια...αλγη ειναι??Λογω οτι το βιντεο δεν ειναι καθαρο οπως και το λαπτοπ μου παλιο...δεν μπορω να ξεχωρισω αν ειναι(αλγη).2)Σε παρακαλω πολυ τραβα το ενα καθαρισμα στα τζαμια γυρω γυρω...να γινει κουκλι ρε φιλαρακι(οχι οτι δεν ειναι)αλλα θα δειξει ακομα πιο πολυ!!Εντελως φιλικα(οσο αφορα το καθαρισμα τζαμιων) φιλιοκα φιλε εννοειτε αλγη ειναι η οποια εγυγε σχεδον ειναι απο την αλλαγη του φωτος Μου αρέσει πολύ φίλε μου αλλά αυτό το σαρκοφυτο εδω μου κάθεται!!!! χαχαχαχα Καλοριζικο Νικο . Εχω την εντυπωση οτι αυτο το φωτιστικο δινει ποιο γλυκα χρωματα σε σχεση με το προηγουμενο. Τουλαχιστον ετσι μου φαινετε στις φωτος. εξαιρετικο φως φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιανουαρίου 2014 Author #899 Share 1 Ιανουαρίου 2014 καλη χρονια με το νεο aquascape Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 1 Ιανουαρίου 2014 #900 Share 1 Ιανουαρίου 2014 Πανεμορφα χρωματα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος