kostaskappa 24 Νοεμβρίου 2013 #826 Share 24 Νοεμβρίου 2013 (edited) Μην με ευχαριστείς Νικόλα!Το καθήκον μου έκανα!Τέτοια στολίδια πρέπει να τα "γεύονται" όλα τα παιδιά του ΑΖ!!! Πάντως είσαι παλικάρι....εγώ την 40άρα θα την είχα στείλει από το παράθυρο! ΥΓ.Της φωτογραφίας το κάγκελο γίνετε στο ΑΖ τώρα τελευταία ή ιδέα μου είναι;;;;;; Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Νοεμβρίου 2013 Author #827 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Μην με ευχαριστείς Νικόλα!Το καθήκον μου έκανα!Τέτοια στολίδια πρέπει να τα "γεύονται" όλα τα παιδιά του ΑΖ!!! Πάντως είσαι παλικάρι....εγώ την 40άρα θα την είχα στείλει από το παράθυρο! ΥΓ.Την φωτογραφίας το κάγκελο γίνετε στο ΑΖ τώρα τελευταία ή ιδέα μου είναι;;;;;; την αλλαξα Κωστα ,δεν χαιρεσε για τις φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Νοεμβρίου 2013 #828 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Πότε πρόλαβες ρε θηρίο;;;;;;Τι έβαλες στην θέση της;;Αν χαίρομαι λέει...;μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω λέμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Νοεμβρίου 2013 Author #829 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Μια gebao mp40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Νοεμβρίου 2013 #830 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Μια gebao mp40 Αυτός είσαι!Τώρα βγήκε και πολύ καλή (πιστεύω) αντλία επιστροφής jebao!Με επιλογή λίτρων ανά ώρα και feed mode! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 24 Νοεμβρίου 2013 #831 Share 24 Νοεμβρίου 2013 (edited) Μπράβο Νικ και Κώστα! Έγινε επεξεργασία 24 Νοεμβρίου 2013 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 24 Νοεμβρίου 2013 #832 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Άσχημα χρώματα και φωτογραφίες χάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 24 Νοεμβρίου 2013 #833 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Πότε θα κατέβει η pic team στα Χανιά;Μη στριμώξω και πάλι το Σταύρο. Νίκο από τη τελευταία φορά που το είδα είναι πολύ ανεβασμένο.Συνέχισε τη προσπάθεια και θα σε ανταμείβει όλο και περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Νοεμβρίου 2013 #834 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Πότε θα κατέβει η pic team στα Χανιά;Μη στριμώξω και πάλι το Σταύρο. Νίκο από τη τελευταία φορά που το είδα είναι πολύ ανεβασμένο.Συνέχισε τη προσπάθεια και θα σε ανταμείβει όλο και περισσότερο. Άν ταΐσεις-κοιμήσεις εμένα και την γυναίκα μου (τριάδα) έρχομαι ΣΚ άνετα να δω το κτήνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 24 Νοεμβρίου 2013 #835 Share 24 Νοεμβρίου 2013 :bigemo_harabe_net-74: Τριάδα; Έχω αποδείξει πάντως ότι όποιος έρχεται κάτω δε μένει παραπονεμένος από φαΐ.Από ύπνο έχετε να διαλέξετε ανάμεσα στον ξενώνα και στον πολύ πολύ μεγάλο καναπέ μπροστά από το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Νοεμβρίου 2013 #836 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Τριάδα ναι η γυναίκα είναι διπλή!Κοίτα,θα διάλεγα τον καναπέ αλλά μόνο στην σκέψη πως θα είμαι τόσο κοντά στις 60άρες απλά το ξεχνάω! Το βλέπω Νίκο πάντως!Πολύ θα ήθελα να το δώ το κτήνος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 24 Νοεμβρίου 2013 #837 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Διπλή σε όγκο η σε άτομα;Αν είναι το δεύτερο είσαι πασάς και σε γουστάρω πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Νοεμβρίου 2013 #838 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Διπλή σε όγκο η σε άτομα;Αν είναι το δεύτερο είσαι πασάς και σε γουστάρω πολύ.Το δεύτερο εννοείτε μωρεεεεεε!!!!Θα το φιξάρω Νίκο και θα κατέβω!Έχω και πολύ κόσμο στο ρέθυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 24 Νοεμβρίου 2013 #839 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Άντε να δούμε. Περιμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Νοεμβρίου 2013 Author #840 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο Νικ και Κώστα!Σε ευχαριστω Λουκα να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Νοεμβρίου 2013 Author #841 Share 24 Νοεμβρίου 2013 Πότε θα κατέβει η pic team στα Χανιά;Μη στριμώξω και πάλι το Σταύρο. Νίκο από τη τελευταία φορά που το είδα είναι πολύ ανεβασμένο.Συνέχισε τη προσπάθεια και θα σε ανταμείβει όλο και περισσότερο. να εισαι καλα Νικο ,βλεπω το deal εκλεισε θα περασεις υπεροχα Κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Νοεμβρίου 2013 #842 Share 24 Νοεμβρίου 2013 να εισαι καλα Νικο ,βλεπω το deal εκλεισε θα περασεις υπεροχα Κωστα.Το ότι θα περάσω υπέροχα είναι σίγουρο Νικόλα!Μόνο και μόνο από τις φωτογραφίες την αυλής έχω πάθει την πλάκα μου από το μέρος!Βάλε και την κρητική φιλοξενία,βάλε και τον ύφαλο....βάλε και τις γεύσεις την Κρήτης....ε,τι άλλο να θέλει κανείς;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROULAKI 4 Δεκεμβρίου 2013 #843 Share 4 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο ενυδρείο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Δεκεμβρίου 2013 #844 Share 7 Δεκεμβρίου 2013 επειδη φαινετε οτι καποιους ενοχλησαν οι αναρτησεις των φωτογραφιων απο το ενυδρειο μου αποσυρονται.............ο διαγωνισμος συνεχιζετε και μην ξεχνατε ψηφιστε niknik για να κανουμε πικνικ. Οι φωτογραφίες επανήλθαν μιας και ο διαγωνισμός έλαβε τέλος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2013 #845 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Κανενα "ενδιαφερον" update με φωτογραφιες γενικες εχουμε εδω η μπααααα..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Δεκεμβρίου 2013 #846 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 (edited) Κανενα "ενδιαφερον" update με φωτογραφιες γενικες εχουμε εδω η μπααααα..................... Άντε να "δούμε λίγο φως"! Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2013 - kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Δεκεμβρίου 2013 Author #847 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σας δεν μπορεσα να ειμαι στην συγκεντρωση σημερα διοτι με επισκευτηκε ο Αγιος Βασιλης,και μου εφερε το δωρο μου.Το φωτιστικο της vertex illumina.Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω το Aquariumshop για την αψογη εξυπηρετηση και τον επαγγελματισμο του και οχι μονο.παιδια το φωτιστικο τα σπαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2013 #848 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλοριζικο και καλοδουλευτο να ειναι Νικολα,κι αλλη στραβη να μη σε βρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Δεκεμβρίου 2013 Author #849 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Δεκεμβρίου 2013 Author #850 Share 14 Δεκεμβρίου 2013 Καλοριζικο και καλοδουλευτο να ειναι Νικολα,κι αλλη στραβη να μη σε βρει σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος