niknik 8 Νοεμβρίου 2013 Author #801 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Νικολα το ενυδρειο σου θελει πολλα ψωμια ακομα για να γινει της προκοπης και δεν προκειτε να δεις φως αν δεν ακολουθησεις πιστα τις πολυτιμες συμβουλες μου. στο λεω εντελως φιλικα και για το καλο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Νοεμβρίου 2013 Author #802 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Αμάν ρε Νικόλα....είναι ωραίος και με ρουφάει ο καναπές μου....θα πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω για να ξεκουβαλήσω και να έρθω να τραβήξω καμιά φωτογραφία της προκοπής!!!Ίσως αν έρθω με το ψαλίδι μου να το κουνήσω!! Παρόλα αυτά το ενυδρείο είναι κούκου.....και το εννοω...Έχεις φταίξει σοβαρό reef και σου αξίζει μέχρι και η τελευταία σταγόνα του! ελα δεν θα χασεις .... Νικολα μου δεν υπαρχουν λογια ειναι ζωγραφια ο υφαλος σου!!!Το αξιζεις........................πολλα μπραβο φτου σκορδα!!!!! ευχαριστω Κωστα για τα καλα σου λογια και το δικο σου κουκλι γινετε. +1! Θεός. γελατε εε? :bigemo_harabe_net-65: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Νοεμβρίου 2013 Author #803 Share 8 Νοεμβρίου 2013 ο νεος μου κατοικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 9 Νοεμβρίου 2013 #804 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα νικο....να το χαιρεσαι φιλαρακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 9 Νοεμβρίου 2013 #805 Share 9 Νοεμβρίου 2013 Ωραίο απόκτημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 10 Νοεμβρίου 2013 #806 Share 10 Νοεμβρίου 2013 Άσε μας ρε φίλε...με τον πόνο μας παίζεις;;;;;;;;; Φοβερό ζωντανό!!Όταν έρθω θα χρειαστώ κανένα δίωρο για να τα βγάλω οοολα φωτογραφίες....!Σύντομα Νικόλα...σύντομα θα πιούμε καφέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Νοεμβρίου 2013 #807 Share 14 Νοεμβρίου 2013 (edited) Πριν λίγες μέρες (την Κυριακή πιο συγκεκριμένα),βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο και πέρασα από τον Νικόλα να τον δω και να τραβήξω καμία φωτογραφία (εννοείτε)! Έκανα ότι μπορούσα αλλά ο υπερίωνας είχε πάρει την πορεία του για την δύση και έτρεχα να τον προλάβω! Νικόλα το reef σου είναι απλά ΚΤΗΝΟΣ φιλαράκι. Πρέπει να έρθω ξανά αλλά νωρίς να πετύχω τα φώτα στο 100% + ότι πρέπει να πάρεις και έναν μαγνήτη επιτέλους! Όπως λογικά θα παρατηρείτε κι εσείς τα φώτα δεν βοήθησαν να πάρω αυτό που ήθελα,αλλά θα γίνει κι αυτό Νικόλα πιο πρωί! Έγινε επεξεργασία 14 Νοεμβρίου 2013 - kostaskappa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 14 Νοεμβρίου 2013 #808 Share 14 Νοεμβρίου 2013 ωραιο πραμα το κολύριο!!! χαχαχαχα Θελουμε κιαλλες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Νοεμβρίου 2013 Author #809 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Kostaskappa σε ευχαριστω πολυ για τις υπεροχες φωτογραφιες των κοραλιων και του ενυδρειου μου πραγματικα τα σπανε παρολλο που νυχτωνε.θα το επαναλαβουμε με τα φωτα full.,να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 14 Νοεμβρίου 2013 #810 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Kostaskappa σε ευχαριστω πολυ για τις υπεροχες φωτογραφιες των κοραλιων και του ενυδρειου μου πραγματικα τα σπανε παρολλο που νυχτωνε.θα το επαναλαβουμε με τα φωτα full.,να εισαι καλα. Αν το κάνουμε με τον φωτισμό στο 100% Νικόλα θα τρίβουμε τα μάτια μας! Πρέπει να καθαριστούν τα τζάμια εντελώς και να στήσουμε ξανά την μηχανή με πλήρη φωτισμό!Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό! Εδώ πρέπει να σε ευχαριστήσω κι εγώ για το καφεδάκι και εννοείτε για το πανέμορφο φράγκ που μου χάρισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 14 Νοεμβρίου 2013 #811 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Δωστε πονο ρε παιδες........................Νικολα η ριφαρα σου σκιζει αδερφε!!!!Κωτσαρι πολλα μπραβο για τις φωτο....και ας επιασε δυση....εσυ αγορι μου το εχεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 14 Νοεμβρίου 2013 #812 Share 14 Νοεμβρίου 2013 Πολύ καλό! Συνέχισε έτσι και σε λίγο καιρό δεν θα χωράει το χέρι εκεί μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Νοεμβρίου 2013 #813 Share 15 Νοεμβρίου 2013 πολυ ομορφες φωτο απο ενα πολυ ομορφο ενυδρειο. μπραβο στον Κωστα για τη πρωτοβουλια αλλα και στο Νικο για το μερακι του. προβλεπω οι φωτο με περισσοτερο φως να ειναι απιστευτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 15 Νοεμβρίου 2013 #814 Share 15 Νοεμβρίου 2013 πολυ ομορφες φωτο απο ενα πολυ ομορφο ενυδρειο. μπραβο στον Κωστα για τη πρωτοβουλια αλλα και στο Νικο για το μερακι του. προβλεπω οι φωτο με περισσοτερο φως να ειναι απιστευτες. Καλά προβλέπεις Κωστή!Θέλω κι εσένα αν είναι δυνατόν να είσαι στην παρέα όταν με το καλό το κάνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 15 Νοεμβρίου 2013 #815 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Καλά προβλέπεις Κωστή!Θέλω κι εσένα αν είναι δυνατόν να είσαι στην παρέα όταν με το καλό το κάνουμε! φαγητο θα εχει η ετσι ξεροσφυρι θα την βγαλουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Νοεμβρίου 2013 Author #816 Share 15 Νοεμβρίου 2013 φαγητο θα εχει η ετσι ξεροσφυρι θα την βγαλουμε? κατι θα κανουμε ετσι θα σας αφησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 15 Νοεμβρίου 2013 #817 Share 15 Νοεμβρίου 2013 Μπράβο Νίκο είναι τόσο ωραίο που νομίζεις ότι είναι ψεύτικο....ότι κ να πω είναι λίγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Νοεμβρίου 2013 Author #818 Share 19 Νοεμβρίου 2013 Δωστε πονο ρε παιδες........................Νικολα η ριφαρα σου σκιζει αδερφε!!!!Κωτσαρι πολλα μπραβο για τις φωτο....και ας επιασε δυση....εσυ αγορι μου το εχεις!! να εισαι καλα φιλαρακι,οντως το εχεο ο Κωστας. Πολύ καλό! Συνέχισε έτσι και σε λίγο καιρό δεν θα χωράει το χέρι εκεί μέσα. ευχαριστω Παναγιωτη. πολυ ομορφες φωτο απο ενα πολυ ομορφο ενυδρειο. μπραβο στον Κωστα για τη πρωτοβουλια αλλα και στο Νικο για το μερακι του. προβλεπω οι φωτο με περισσοτερο φως να ειναι απιστευτες. ευχαριστω φιλε ,εν αναμονη με full φως. Μπράβο Νίκο είναι τόσο ωραίο που νομίζεις ότι είναι ψεύτικο....ότι κ να πω είναι λίγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 19 Νοεμβρίου 2013 #819 Share 19 Νοεμβρίου 2013 Τωρα ειδα τις φωτος... Καλα οι κοντινες φωτος ειναι.......για ντοκυματερ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Νοεμβρίου 2013 #820 Share 20 Νοεμβρίου 2013 Έλα βάλε τις υπόλοιπεεεεεεεεεεεεσσσσσς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2013 Author #821 Share 23 Νοεμβρίου 2013 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2013 Author #822 Share 23 Νοεμβρίου 2013 (edited) συνεχεια Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Kostakappa για τον χρονο του και της υπεροχες φωτο,να εισαι καλα. Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2013 - niknik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Νοεμβρίου 2013 #823 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ωραία χρώματα Νίκο!! Ο purple κούκλος!! Το μωβ κοραλι πάνω στο βραχακι mοntipora είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Νοεμβρίου 2013 Author #824 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Ωραία χρώματα Νίκο!! Ο purple κούκλος!! Το μωβ κοραλι πάνω στο βραχακι mοntipora είναι ? στην πρωτη φωτο?ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Νοεμβρίου 2013 #825 Share 23 Νοεμβρίου 2013 Πολύ όμορφη! :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος