toyomania8617 4 Νοεμβρίου 2013 #776 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Νικολα εχεις πανεμορφο ενυδρειο...κοραλλια...ολα ενα και ενα!!!!!Σκορδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 4 Νοεμβρίου 2013 #777 Share 4 Νοεμβρίου 2013 πολυ ομορφο το ενυδρειο ! και ωραιος φωτισμος Νικολα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Νοεμβρίου 2013 #778 Share 4 Νοεμβρίου 2013 πολυ ομορφο το ενυδρειο ! και ωραιος φωτισμος Νικολα ! Και φαντάσου πόσο ανώμαλος είναι που σκέφτεται να τον αλλάξει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Νοεμβρίου 2013 Author #779 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά όλα! Φτου-φτου!!! ευχαριστω Maik τι γινετε με το δικο σου? πολυ ομορφες οι προσθηκες και το aquascape μετα την κατωλησθιση δειχνει ωραιο. Μπραβο φιλαρακι. Νικολα εχεις πανεμορφο ενυδρειο...κοραλλια...ολα ενα και ενα!!!!!Σκορδα!!! μεγαλα πολυ ομορφο το ενυδρειο ! και ωραιος φωτισμος Νικολα ! να εισαι καλα Γιαννη Και φαντάσου πόσο ανώμαλος είναι που σκέφτεται να τον αλλάξει!!!! ειπαμε ο μεγαλυτερος εχθρος του χομπιστα ειναι το μυαλο του,Ζηλευεις μωρη φαφουτα? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Νοεμβρίου 2013 #780 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Φαφούτα εγώ;;;;;;;Έπρεπε να σε άφηνα να έβγαζες εσύ το φίδι από την τρύπα (sump) στην μεταφορά του ενυδρείου σου!!!Τι να κάνω που σου έχω αδυναμία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Νοεμβρίου 2013 Author #781 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Φαφούτα εγώ;;;;;;;Έπρεπε να σε άφηνα να έβγαζες εσύ το φίδι από την τρύπα (sump) στην μεταφορά του ενυδρείου σου!!!Τι να κάνω που σου έχω αδυναμία!! αμοιβαια και το ξερεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 4 Νοεμβρίου 2013 #782 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Ωραίοι τρόποι μεγάλα παιδιά ... Φτου σας παλιόπαιδα και τα δυο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Νοεμβρίου 2013 #783 Share 4 Νοεμβρίου 2013 Ωραίοι τρόποι μεγάλα παιδιά ... Φτου σας παλιόπαιδα και τα δυο...... Έλα παραδέξου ότι ζηλεύεις την σχέση μας!!!χαχαχαχαχαχαχα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 4 Νοεμβρίου 2013 #784 Share 4 Νοεμβρίου 2013 αμοιβαια και το ξερεις... Εννοείτε παππού....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Νοεμβρίου 2013 Author #785 Share 5 Νοεμβρίου 2013 μερικες κοντινες,ελπιζω να σας αρεσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Νοεμβρίου 2013 Author #786 Share 5 Νοεμβρίου 2013 (edited) Έγινε επεξεργασία 5 Νοεμβρίου 2013 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 5 Νοεμβρίου 2013 #787 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Νίκο πολύ όμορφα ζωντανά όλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 5 Νοεμβρίου 2013 #788 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Νικο?! Με ολο το χουμορ που με διακατεχει.... Μετα τις παραπανω φωτογραφιες πηγα κι εριξα νερο στα μουτρα μου μπας και ειχα τσιμπλες! χαχαχαχαχα Σα δεν ντρεπεσαι με τετοιο ενυδρειο, να βγαζεις τετοιες φωτογραφιες, μπας και στο ματιαξουμε!!! Σβηστες, και ξανατραβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Νοεμβρίου 2013 #789 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Πολύ ωραία ζωντανά! Αλλά όπως ήδη σου είπε και ο βαλες, αν το ενυδρέιο σου βαθμολογείται με 10, με αυτές τις φωτός βαθμολογείται πολύ παρακάτω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 5 Νοεμβρίου 2013 #790 Share 5 Νοεμβρίου 2013 πολύ όμορφο και επειδή και εγώ τετοιες φωτό τραβάω,έχω μάθει να βλέπω πίσω απο τη φολούρα...Επομένως πολύ όμορφα τα ζωντανά και υπέροχα χρώματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Νοεμβρίου 2013 Author #791 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Νικο?! Με ολο το χουμορ που με διακατεχει.... Μετα τις παραπανω φωτογραφιες πηγα κι εριξα νερο στα μουτρα μου μπας και ειχα τσιμπλες! χαχαχαχαχα Σα δεν ντρεπεσαι με τετοιο ενυδρειο, να βγαζεις τετοιες φωτογραφιες, μπας και στο ματιαξουμε!!! Σβηστες, και ξανατραβα! και το ματιασμα γλυτωνω και καποιον θα σηκωσω απο τον καναπε να ερθει να τραβηξει καλυτερες φωτο που θα παει θα το πετυχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Νοεμβρίου 2013 Author #792 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Νίκο πολύ όμορφα ζωντανά όλα!!! ευχαριστω Γιαννη αντε και στο δικο σου τωρα Πολύ ωραία ζωντανά! Αλλά όπως ήδη σου είπε και ο βαλες, αν το ενυδρέιο σου βαθμολογείται με 10, με αυτές τις φωτός βαθμολογείται πολύ παρακάτω.... σε ευχαριστω Παναγιωτη κοιτα η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι φωτογραφος αλλα το προσπαθω ,τωρα με τα λογια σου περι 10 βαθμολογιας ενα εχω να σου πω. πολύ όμορφο και επειδή και εγώ τετοιες φωτό τραβάω,έχω μάθει να βλέπω πίσω απο τη φολούρα...Επομένως πολύ όμορφα τα ζωντανά και υπέροχα χρώματα... οσο ζεις μαθαινεις βεβαια αυτο το επομενως με ανυσηχει αλλα το παραβλεπω χαχαχα[εχω τραβηξει και καλυτερες φωτο]σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 5 Νοεμβρίου 2013 #793 Share 5 Νοεμβρίου 2013 Πάντως όπως και να'χει σε ευχαριστούμε πολύ Νίκο που μοιράζεσαι το στολίδι σου μαζί μας.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 6 Νοεμβρίου 2013 #794 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλείται επαγγελματίας φωτογράφος να απαθανατίσει την ομορφιά του Νικόλα. Για το ενυδρείο λέω έτσι...... Όχι για τα μούτρα σου Πραγματικά Νίκο το φωτιστικό σου έκανε πολύ καλή δουλεια με τα χρώματα των κοραλιων. (Κι ας είναι έτσι οι φωτό ) Το πας μια χαρα παντός , το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κρατάς αποστάσεις για να μην τα δεις να καίγονται μεταξύ τους , σου μιλάει πικραμένος παθών. Όλο βλέπουμε όμορφα Κοράλια και τα θελουμε χωρίς σταματημό , θα πρέπει όμως από ένα σημείο και μετά να λέμε " για να μπει αυτό το κοράλι θα βγάλω αυτό " Αν και εκτός από τις απταζιες δεν υπάρχουν άσχημα Κοράλια για να τα βγάλεις εύκολα από το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Νοεμβρίου 2013 #795 Share 6 Νοεμβρίου 2013 Παρακαλείται επαγγελματίας φωτογράφος να απαθανατίσει την ομορφιά του Νικόλα. Για το ενυδρείο λέω έτσι...... Όχι για τα μούτρα σου Πραγματικά Νίκο το φωτιστικό σου έκανε πολύ καλή δουλεια με τα χρώματα των κοραλιων. (Κι ας είναι έτσι οι φωτό ) Το πας μια χαρα παντός , το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κρατάς αποστάσεις για να μην τα δεις να καίγονται μεταξύ τους , σου μιλάει πικραμένος παθών. Όλο βλέπουμε όμορφα Κοράλια και τα θελουμε χωρίς σταματημό , θα πρέπει όμως από ένα σημείο και μετά να λέμε " για να μπει αυτό το κοράλι θα βγάλω αυτό " Αν και εκτός από τις απταζιες δεν υπάρχουν άσχημα Κοράλια για να τα βγάλεις εύκολα από το ενυδρείο Άσε, παθών! :bigemo_harabe_net-111: Όλα είναι ωραία και κανένα δεν μπορείς να αποχωριστείς. Ακόμα και το πεστ(ξενια) που το λένε μερικοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 7 Νοεμβρίου 2013 #796 Share 7 Νοεμβρίου 2013 Αμάν ρε Νικόλα....είναι ωραίος και με ρουφάει ο καναπές μου....θα πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω για να ξεκουβαλήσω και να έρθω να τραβήξω καμιά φωτογραφία της προκοπής!!!Ίσως αν έρθω με το ψαλίδι μου να το κουνήσω!! Παρόλα αυτά το ενυδρείο είναι κούκου.....και το εννοω...Έχεις φταίξει σοβαρό reef και σου αξίζει μέχρι και η τελευταία σταγόνα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 8 Νοεμβρίου 2013 #797 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Νικολα μου δεν υπαρχουν λογια ειναι ζωγραφια ο υφαλος σου!!!Το αξιζεις........................πολλα μπραβο φτου σκορδα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 8 Νοεμβρίου 2013 #798 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Νικολα το ενυδρειο σου θελει πολλα ψωμια ακομα για να γινει της προκοπης και δεν προκειτε να δεις φως αν δεν ακολουθησεις πιστα τις πολυτιμες συμβουλες μου. στο λεω εντελως φιλικα και για το καλο σου. :bigemo_harabe_net-169: Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 8 Νοεμβρίου 2013 #799 Share 8 Νοεμβρίου 2013 Νικολα το ενυδρειο σου θελει πολλα ψωμια ακομα για να γινει της προκοπης και δεν προκειτε να δεις φως αν δεν ακολουθησεις πιστα τις πολυτιμες συμβουλες μου. στο λεω εντελως φιλικα και για το καλο σου. :bigemo_harabe_net-169: +1! Θεός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 8 Νοεμβρίου 2013 #800 Share 8 Νοεμβρίου 2013 +1! Θεός. Νικολα,ο niknik ειναι καλο φιλαρακι,μοιραζομαστε το ιδιο παθος για τα θαλασσινα ενυδρεια και που και που τον πειραζω(και δημοσια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος