Aiolos 27 Οκτωβρίου 2013 #751 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Αts 20 μερες μετα. Και άλλη ερώτηση.... βγάζει κάποια δυσάρεστη μυρωδιά? Αν είναι σε κάποιο χώρο θα μπορούσε να ενοχλεί κάποιους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2013 Author #752 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Αν μπορέσεις βάλε τα στοιχεία του καταστήματος ώστε όποιος χρειαστεί να κάνει κάτι με τον βράχο του να μην ψάχνετε !!! ok Βαγγελη Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2013 Author #753 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Και άλλη ερώτηση.... βγάζει κάποια δυσάρεστη μυρωδιά? Αν είναι σε κάποιο χώρο θα μπορούσε να ενοχλεί κάποιους. Βαγγελη δεν εχει καμια μυρωδια και δεν προκειτε να ενοχλει σε οποιο χωρο και να ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 28 Οκτωβρίου 2013 #754 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Αts 20 μερες μετα. Σε 20 μέρες μάζεψε αυτη την ποσότητα , σε 40 μέρες κιαλο πόσο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το καθαρίσεις , σωστά; Εδω τωρα μου έρχεται μια απορία!! Όταν θα έχει μαζέψει μια ποσότητα 50χ ας πούμε και απορροφά απο το σύστημα νο3 ρο4 , και οοοολο αυτο έγινε σε κάποιο διάστημα σταδιακά. Τι θα γίνει όταν το καθαρίσεις και η ποσότητα απο 50χ που ήταν, γίνει απο την μια στιγμή στην άλλη 10χ. Δεν θα έχει ένα σκαμπανεβασμα απότομο όσον αφορά τα νο3 και ρο4 ; Τι γίνεται σε αυτη την περίπτωση; Παντός εισαι τολμηρός χομπιστας και ησυχία δεν εχεις, και παρ΄ολες τις στραβες (άσχετα που άλλοι δεν λένε τις δικές τους ) εσυ συνεχίζεις απτοητος και καλα κανεις. Αυτο είναι το χόμπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Οκτωβρίου 2013 Author #755 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Αυτο θελει πολυ ταισμα απο πανω τωρα σπο εκει και περα σε φιλους οου το εχω δει ταιζοντας υπερβολικα και κλαδευοντας το μου λενε νιτρικα 0 ειδωμεν.Θοδωρη δεν ξερω εαν ειμαι τολμηρος αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι μου αρεσει το χομπι και προσπαθω οπως ειπες και εσυ να κρατηθω με ενα υγειες και ομορφο ενυδρειο που ονειρευομαι.εφοσον ασχολουμαι με την κορυφαια αλυσιδα κοραλιων ειμαι υποχρεομενος να προσεχω και να αναλυο ποιο πολυ το καθε φαινομενο που παρατηρω.Οι στραβες δυστηχος συμβαινουν και απο λαθος επιλογες δικες μας ειτε γιατι ψαχνομαστε ειτε γιατι ειμαστε ατυχοι ειτε γιστι προσπαθουμε να γλιτωσουμε κανα ευρω,αυτο ειναι το χομπι που προσφερει πολυ περισσοτερα ευχαριστα απο οτι δυσαρεστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 28 Οκτωβρίου 2013 #756 Share 28 Οκτωβρίου 2013 Μιας το δικο σου είναι μεγαλουτσικο και θα σου κανει δουλεια , κανε τις επόμενες δυο μέρες απο τον καθαρισμό μετρήσεις σε νο3 και ρο4 να το διαπιστώσουμε , φυσικά με το ίδιο καθημερινό ταϊσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Οκτωβρίου 2013 Author #757 Share 31 Οκτωβρίου 2013 το κατοικιδιο μου μηκος κεραιεας δειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 31 Οκτωβρίου 2013 #758 Share 31 Οκτωβρίου 2013 Φιλαρακι!! :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Νοεμβρίου 2013 #759 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Παλικάρι το γαρίδι!Σαν να έχει παραμεγαλώσει ε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Νοεμβρίου 2013 #760 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Νικο με το στησιμο του βραχου τι εκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Νοεμβρίου 2013 Author #761 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Νικο με το στησιμο του βραχου τι εκανες; δεν εχω τελειωσει αλλα λεω να το αφησω ετσι, μου αρεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 1 Νοεμβρίου 2013 #762 Share 1 Νοεμβρίου 2013 Kαι εμένα μου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Νοεμβρίου 2013 Author #763 Share 2 Νοεμβρίου 2013 το φως ηρθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 3 Νοεμβρίου 2013 #764 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Άλλαξε του τα φώτα τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 3 Νοεμβρίου 2013 #765 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Πάμε τώρα να γίνει της άλγης το κάγκελο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 3 Νοεμβρίου 2013 #766 Share 3 Νοεμβρίου 2013 καλοριζικο Νικολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 3 Νοεμβρίου 2013 #767 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Επιτέλους Νίκο.Καλορίζικο και καλή αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 3 Νοεμβρίου 2013 #768 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Νίκο δες εδώ γιαυτό που λέγαμε.http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=78092 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2013 Author #769 Share 3 Νοεμβρίου 2013 νεες φωτο του ενυδρειου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 3 Νοεμβρίου 2013 #770 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Nίκο, για το ενυδρείο σου δεν χρειάζεται να πούμε κάτι πλέον! Οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους! Να σε ρωτήσω. Το ροζ αυτό που βγαίνει είναι το φυσιολογικό του φωτιστικού ή τρέχεις κάποια ρύθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2013 Author #771 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Nίκο, για το ενυδρείο σου δεν χρειάζεται να πούμε κάτι πλέον! Οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους! Να σε ρωτήσω. Το ροζ αυτό που βγαίνει είναι το φυσιολογικό του φωτιστικού ή τρέχεις κάποια ρύθμιση οχι το ροζ ειναι φυσιολογικο Παναγιωτη γινετε λιγο πριν τη δυση.Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...συνεχιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2013 Author #772 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Νίκο δες εδώ γιαυτό που λέγαμε.http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=78092 σε ευχαριστω Επιτέλους Νίκο.Καλορίζικο και καλή αρχή. να εισαι καλα φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2013 Author #773 Share 3 Νοεμβρίου 2013 καλοριζικο Νικολα. σε ευχαριστω φιλαρακι. Πάμε τώρα να γίνει της άλγης το κάγκελο! Άλλαξε του τα φώτα τώρα.... και οχι μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Νοεμβρίου 2013 #774 Share 3 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά όλα! Φτου-φτου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Νοεμβρίου 2013 #775 Share 4 Νοεμβρίου 2013 πολυ ομορφες οι προσθηκες και το aquascape μετα την κατωλησθιση δειχνει ωραιο. Μπραβο φιλαρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος