kostaskappa 20 Οκτωβρίου 2013 #726 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Νικόλα κρίμα ρε φίλε!Είμαι σίγουρος πως ότι υπήρχε επάνω που μας άφησε λόγω της κατάρευσης υπάρχει σε άλλα ενυδρεία της παρέας!Πάμε όλοι μαζί να το ξανα κάνουμε όπως ήτανε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Οκτωβρίου 2013 Author #727 Share 20 Οκτωβρίου 2013 ευχομαι η τελευταια στραβη στο ενυδρειο σου Νικολα και απο εδω και περα μονο χαρες. σου αξιζει μιας και εχεις καταθεσει πανω απο ολα ψυχη(εκτος απο αρκετο χρημα) στο χομπι. παμε γερα και μην πεφτεις. να εισαι καλα φιλε. Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε από τίποτα.... όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι... προσπέρασε το και όλα θα πάνε καλά. προσπαθω Βαγγελη. Κρίμα Νικόλα, αλλά τα έχει αυτά αυτό το χόμπι. Εύχομαι να την βρεις την άκρη! να εισαι καλα Παναγιωτη. Κρίμα Νίκο είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ανακάμψεις και θα το κάνεις κουκλί. να εισαι καλα Λυκουργο. Νικόλα κρίμα ρε φίλε!Είμαι σίγουρος πως ότι υπήρχε επάνω που μας άφησε λόγω της κατάρευσης υπάρχει σε άλλα ενυδρεία της παρέας!Πάμε όλοι μαζί να το ξανα κάνουμε όπως ήτανε!!! σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και για το κουραγιο Κωστα παντως οταν το ειδα ημουνα ετοιμος :ballistic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
valas 20 Οκτωβρίου 2013 #728 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Νικολα περαστικα φιλε,κριμα. Ηρεμια και υπομονη και ολα θα γινουνε και καλυτερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 20 Οκτωβρίου 2013 #729 Share 20 Οκτωβρίου 2013 Νικολα περαστικα φιλε,κριμα. Ηρεμια και υπομονη και ολα θα γινουνε και καλυτερα!! That's the spirit ναούμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefkeeper 21 Οκτωβρίου 2013 #730 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Νικο πολυ κριμα φιλε μου αλλα μην στεναχωριεσε ειμαι σιγουρος πως σε λιγες μερες θα δουμε κατι ακομα καλυτερο στην θεση του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 21 Οκτωβρίου 2013 #731 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Κριμα ρε Νικολα....ελα μην πεφτεις....θα το κανεις παλι τουμπανο!!!Ευχομαι να ειναι το τελευταιο κακο φιλαρακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 21 Οκτωβρίου 2013 #732 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Νίκο αν τα καταφέρω το σκ θα περάσω καμιά βόλτα να τα μπετοσω όπως ξέρω…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 21 Οκτωβρίου 2013 #733 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Νίκο αν τα καταφέρω το σκ θα περάσω καμιά βόλτα να τα μπετοσω όπως ξέρω….Έχεις κάνει μπετατζής...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 21 Οκτωβρίου 2013 #734 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Χαλαρά!! Τα πάντα κάνω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Οκτωβρίου 2013 Author #735 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Νικολα περαστικα φιλε,κριμα. Ηρεμια και υπομονη και ολα θα γινουνε και καλυτερα!! σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Νικο πολυ κριμα φιλε μου αλλα μην στεναχωριεσε ειμαι σιγουρος πως σε λιγες μερες θα δουμε κατι ακομα καλυτερο στην θεση του! Βασιλη σε ευχαριστω για τις ευχες σου,το προσπαθω. Κριμα ρε Νικολα....ελα μην πεφτεις....θα το κανεις παλι τουμπανο!!!Ευχομαι να ειναι το τελευταιο κακο φιλαρακι!! :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Οκτωβρίου 2013 Author #736 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Νίκο αν τα καταφέρω το σκ θα περάσω καμιά βόλτα να τα μπετοσω όπως ξέρω…. και μονο που το ειπες Γιαννη φτανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 21 Οκτωβρίου 2013 #737 Share 21 Οκτωβρίου 2013 Νικολα μην το βαζεις κατω...... Θα το ξανακανεις καλυτερο απο πριν!!! Υ.Γ. Ποιος σου προτεινε τσιμενο ταχειας για ζωντανο βραχο?? ΝΤΙΖΕΣ ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΖΕΣ........ ΑΘΑΝΑΤΕΣ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 22 Οκτωβρίου 2013 #738 Share 22 Οκτωβρίου 2013 Σου εύχομαι κουράγιο και υπερβολική υπομονήήήή.Θα σου έλεγα δε πειράζει αλλά γίνεται τρίτη φορά και δικαιολογία δεν υπάρχει διότι για το στήσιμο αυτό πληρώθηκε κάποιος επαγγελματίας.Ας αναλάβει την ευθύνη που νομίζω πως θα το κάνει και μακριά από τσιμέντα στο ενυδρείο για στήριξη βράχων.Είδατε τι έκανε ο Μιχάλης και μάλιστα το μοιράστηκε και μαζί μας με το νέο του στήσιμο με τον αφρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Οκτωβρίου 2013 Author #739 Share 22 Οκτωβρίου 2013 Σου εύχομαι κουράγιο και υπερβολική υπομονήήήή.Θα σου έλεγα δε πειράζει αλλά γίνεται τρίτη φορά και δικαιολογία δεν υπάρχει διότι για το στήσιμο αυτό πληρώθηκε κάποιος επαγγελματίας.Ας αναλάβει την ευθύνη που νομίζω πως θα το κάνει και μακριά από τσιμέντα στο ενυδρείο για στήριξη βράχων.Είδατε τι έκανε ο Μιχάλης και μάλιστα το μοιράστηκε και μαζί μας με το νέο του στήσιμο με τον αφρό. Σε ευχαριστω Νικο, κοινητοποιηθηκε αμεσως και θα το διορθωσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Οκτωβρίου 2013 Author #740 Share 22 Οκτωβρίου 2013 Νικολα μην το βαζεις κατω...... Θα το ξανακανεις καλυτερο απο πριν!!! Υ.Γ. Ποιος σου προτεινε τσιμενο ταχειας για ζωντανο βραχο?? ΝΤΙΖΕΣ ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΖΕΣ........ ΑΘΑΝΑΤΕΣ !!!! σε ευχαριστω Σταυρο ΝΤΙΖΕΣ ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΖΕΣ........ ΑΘΑΝΑΤΕΣ !!!! +1000 αποδειχτηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daedalus 22 Οκτωβρίου 2013 #741 Share 22 Οκτωβρίου 2013 Σου εύχομαι κουράγιο και υπερβολική υπομονήήήή.Θα σου έλεγα δε πειράζει αλλά γίνεται τρίτη φορά και δικαιολογία δεν υπάρχει διότι για το στήσιμο αυτό πληρώθηκε κάποιος επαγγελματίας.Ας αναλάβει την ευθύνη που νομίζω πως θα το κάνει και μακριά από τσιμέντα στο ενυδρείο για στήριξη βράχων.Είδατε τι έκανε ο Μιχάλης και μάλιστα το μοιράστηκε και μαζί μας με το νέο του στήσιμο με τον αφρό. +10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Οκτωβρίου 2013 #742 Share 22 Οκτωβρίου 2013 ΝΤΙΖΕΣ ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΖΕΣ........ ΑΘΑΝΑΤΕΣ !!!! Σταύρο ποιες είναι οι ντίζες, ποιες εννοείς? Είναι να κάνω νέο στήσιμο και λέω μπας και μου ξεφεύγει αυτός ο τρόπος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2013 Author #743 Share 27 Οκτωβρίου 2013 πως σας φαινετε ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 27 Οκτωβρίου 2013 #744 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά το βλέπω!Νικόλα τράβα μια φωτογραφία οοολο το ενυδρείο!Συνέχεια μας κόβεις τις άκρες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 27 Οκτωβρίου 2013 #745 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Νίκο πιστεύω ότι τώρα είναι πολύ καλύτερο από πριν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Οκτωβρίου 2013 #746 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Νικολα πολυ ωραιο ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2013 Author #747 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Σταύρο ποιες είναι οι ντίζες, ποιες εννοείς? Είναι να κάνω νέο στήσιμο και λέω μπας και μου ξεφεύγει αυτός ο τρόπος !!! Βαγγελη αυτη ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 27 Οκτωβρίου 2013 #748 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να την κόψεις αλλιώς σε βλέπω για τριώροφο ενυδρείο αχχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2013 Author #749 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Αts 20 μερες μετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Οκτωβρίου 2013 #750 Share 27 Οκτωβρίου 2013 Βαγγελη αυτη ειναι. Αν μπορέσεις βάλε τα στοιχεία του καταστήματος ώστε όποιος χρειαστεί να κάνει κάτι με τον βράχο του να μην ψάχνετε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος