Jump to content

Niknik Reef 550L

niknik

Recommended Posts

Μπραβο ομορφη δουλεια....καλο δουλευτο και να το χαρεις φιλαρακι!!

σε ευχαριστω Κωστα

Φαίνεται εξαιρετική δουλειά!! Νίκο σου προτείνω να τα δουλέψεις για 10 μέρες το πολύ μαζί!!! Με το που αρχίσει να πιάνει άλγη βγάλε το εργαλείο εκτός…

ευχαριστω Γιαννη, θα δειξει στην πραξη.

Πολύ ωραίο! :bigemo_harabe_net-64:

Βλέπω φουλ καλιέργειες να έρχονται... :bigemo_harabe_net-134:

ευχαριστω Πανο πολυ.

καλοριζικο Νικολα.

ευχομαι να δωσει το κατι παραπανω στο ενυδρειο σου. :bigemo_harabe_net-145:

και εγω φιλαρακι ,να εισαι καλα

Νίκο πολύ ωραίο το sump πιστεύω οτι το ATS σε λίγο θα είναι απαρέτητο σε ένα reef ενυδρείο, περιμένω να μάθω την άποψη σου όταν θα έχεις μια ποιο ολοκληρομένη άποψη.

Με τι λάμπα θα το φωτήσεις;

με κοκινο λεντ αναπτυξης 70%

Xαμήλωσε λίγο τη στάθμη στην αντλία.Τώρα έχεις ΑΤΣ-ΡΕΦΟΥΤΖΙΟΥΜ μισό μισό. :bigemo_harabe_net-64:

Νίκο πιστεύεις πως το refugium σε sump είναι αποδοτικό;Θέλω να πω,ότι περνάει επάνω,περνάει από αντλία,άρα λογικά θα τεμαχίζεται!Σωστά;Καλύτερα δεν θα ήταν το refugium να λειτουργεί βαρυτικά;

Φτου φτου Νικόλα πανέμορφο!!!Πρέπει νομίζω να περάσω καμιά βόλτα.....!

φαντασου τη χωρο βλεπω στο δικο μου καπως ετσι βλεπω σε μικροτρη μορφη βεβαια στο δικο σου. :bigemo_harabe_net-82:

ωραίες φωτογραφίες να το χαιρεσε!!

σε ευχαριστω Λυκουργο να εισαι καλα.

πολυ ωραιο Νικο ! :bigemo_harabe_net-64: και καλοριζικο και το ΑΤS σου μια και δεν ειχα μπει αυτον τον καιρο και το ειδα οσαν εκπληξη ! :) :) τι διαστασεις εχει το σαμπ σου ?? :)

πολυ ωραιο Νικο ! :bigemo_harabe_net-64: και καλοριζικο και το ΑΤS σου μια και δεν ειχα μπει αυτον τον καιρο και το ειδα οσαν εκπληξη ! :) :) τι διαστασεις εχει το σαμπ σου ?? :)

σε ευχσριστω Γιαννη οι δισστασεις ειναι 105χ050χ040 με 15 ποντους αναπληρωση καθαρο 090χ050χ040.

Πολύ ωραίο και καλορίζικο και το καινούργιο sump με το ATS.

Και εγω τώρα τα είδα, καλορίζικα, το ΑΤS θα σου κάνει τρομερή δουλειά.

δυστυχος τα νεα τωρα ειναι δυσαρεστα ..............................κατερεψε το ενα bonzai με αποτελεσματα ασχημα νεκρωσεις κοραλιων rtn σπασιματα εντονο στρες απο τα τριματα σκεπασμα κοραλιων ζοανθων κλπ............τι να πω ρε π.....απανω που ολα ηταν καλα ...[αποτελεσμα το τσιμεντο ταχειας τις isomat αποριπτετε για το βρεγμενω βραχο]

ευχομαι η τελευταια στραβη στο ενυδρειο σου Νικολα

και απο εδω και περα μονο χαρες.

σου αξιζει μιας και εχεις καταθεσει πανω απο ολα ψυχη(εκτος απο αρκετο χρημα) στο χομπι.

παμε γερα και μην πεφτεις.

Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε από τίποτα.... όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι... προσπέρασε το και όλα θα πάνε καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...