Jump to content

Niknik Reef 550L

niknik

Recommended Posts

Βελτιώνεσαι βλέπω Νικόλα!Ωραία χρώματα και επιτέλους σταθερή φωτογραφία!!!Για την άκρο δεν χρειάζεται να πω τίποτε....μιλάει μόνο του το ζωντανό! ;)

Πωπωωωω μαλλιάαααα! Φανταστικό χρώμα! Καλο περνάνε τα κοραλλια και σου νικο!

Αρχίζεις να βελτιώνεσαι :P

στις φωτο? :)

Πολυ καλη η φωτογραφια Νικο.Τα θερμα μου... :bigemo_harabe_net-64:

Σταθη μου το s4 τα σπαει

Πωπωωωω μαλλιάαααα! Φανταστικό χρώμα! Καλο περνάνε τα κοραλλια και σου νικο!

vale μου το πρωσπαθω

Βελτιώνεσαι βλέπω Νικόλα!Ωραία χρώματα και επιτέλους σταθερή φωτογραφία!!!Για την άκρο δεν χρειάζεται να πω τίποτε....μιλάει μόνο του το ζωντανό! ;)

για την φωτο ειναι αληθεια ,s4

Αυτό είναι πάνω απ'όλα! Όλα τα άλλα(ενυδρεία, χόμπυ) έρχονται σε 2η μοίρα!

Πιστεύω ότι το ενυδρείο αυτό θα κάνει θραύση σε λίγο καιρό! Άνετα ενυδρείο του μήνα!

ΥΓ: Μιας και το έφερε η κουβέντα, τι θα λέγατε να κάνουμε διαγωνισμό με το ενυδρείο του μήνα? Πλάκα θα'χε! Τί, ποιο έξυπνοι είναι απο εμάς οι ξένοι? :bigemo_harabe_net-75:

Αργουμε ακομα?τι περιμενουμε?ειναι ποιο εξυπνοι οι αλλοι απο εμας? :bigemo_harabe_net-75:

Αργουμε ακομα?τι περιμενουμε?ειναι ποιο εξυπνοι οι αλλοι απο εμας? :bigemo_harabe_net-75:

Εννοείται πως όχι! :D

Παρεπιπτόντως ωραία μιλεπορα! :bigemo_harabe_net-64:

o υπεριωνας εχει απο εχτες για οσους δεν το ξερετε την επιλογη στο προγραμμα του να σβηνει την νυχτα το ενα πανελ και να αφηνει το αλλο ανοιχτο για φως φεγγαριου,εντυπωσιακο.

post-16037-0-79244800-1378492707_thumb.jpg

post-16037-0-04132200-1378492719_thumb.jpg

• love 1

Τι θα πει από χθες?...έγινε κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα? που βρέθηκε αυτή η επιλογή?

Βαγγελη εμενα μου το εκανε εχτες πρωτη φορα και σημερα η δευτερη,δεν εχω σκαλισει το φως καθολου εχει ρυθμιστει απο την αρχη απο το καταστημα εκτος εαν οταν πηγε στην μαμα εταιρεια το ξαναρυθμισαν και προστεσαν και τιποτα καινουργιο.

Βαγγελη εμενα μου το εκανε εχτες πρωτη φορα και σημερα η δευτερη,δεν εχω σκαλισει το φως καθολου εχει ρυθμιστει απο την αρχη απο το καταστημα εκτος εαν οταν πηγε στην μαμα εταιρεια το ξαναρυθμισαν και προστεσαν και τιποτα καινουργιο.

Πολυ το κρατησες το μυστικο σου. :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Πολυ το κρατησες το μυστικο σου. :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

και χωρις βασανηστηρια(γαργαλημα πατουσας με φτερο) :bigemo_harabe_net-146: .δεν υπαρχεις Νικολα λεμε.

60 sec πολυ δεν ειναι? :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Πολυ καλες και αυτη την φορα Νικο :bigemo_harabe_net-64: .Αλλα πολυ κολλητα δεν εχεις το ενα κοραλι με το αλλο?

τις μιλεπορες Σταθη ειναι τοποθετημενες κοντα επειδη ειναι ιδιο ειδος[και βλεπουμε] απο αριστερα τις παρακολουθω ,δεν τις εχω κολησει ακομα.για τις φωτο το ελυσε το θεμα το s4.

Πολύ όμορφα κοράλλια Νίκο εύγε!!!

Στον αραγωνιτη τι έχεις διατομικη?

ευχαριστω Γιαννη εχω λιγο σε μερικα σημεια και θα φυγει θα αλλαξω τον ενα κυκλοφορητη με μια jebao 40 και θα φτιαξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...