niknik 29 Αυγούστου 2013 Author #626 Share 29 Αυγούστου 2013 μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 29 Αυγούστου 2013 #627 Share 29 Αυγούστου 2013 Βελτιώνεσαι βλέπω Νικόλα!Ωραία χρώματα και επιτέλους σταθερή φωτογραφία!!!Για την άκρο δεν χρειάζεται να πω τίποτε....μιλάει μόνο του το ζωντανό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 29 Αυγούστου 2013 #628 Share 29 Αυγούστου 2013 Πωπωωωω μαλλιάαααα! Φανταστικό χρώμα! Καλο περνάνε τα κοραλλια και σου νικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 30 Αυγούστου 2013 #629 Share 30 Αυγούστου 2013 Πολυ καλη η φωτογραφια Νικο.Τα θερμα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 30 Αυγούστου 2013 #630 Share 30 Αυγούστου 2013 Αρχίζεις να βελτιώνεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #631 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχίζεις να βελτιώνεσαι στις φωτο? Πολυ καλη η φωτογραφια Νικο.Τα θερμα μου... Σταθη μου το s4 τα σπαει Πωπωωωω μαλλιάαααα! Φανταστικό χρώμα! Καλο περνάνε τα κοραλλια και σου νικο! vale μου το πρωσπαθω Βελτιώνεσαι βλέπω Νικόλα!Ωραία χρώματα και επιτέλους σταθερή φωτογραφία!!!Για την άκρο δεν χρειάζεται να πω τίποτε....μιλάει μόνο του το ζωντανό! για την φωτο ειναι αληθεια ,s4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #632 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό είναι πάνω απ'όλα! Όλα τα άλλα(ενυδρεία, χόμπυ) έρχονται σε 2η μοίρα! Πιστεύω ότι το ενυδρείο αυτό θα κάνει θραύση σε λίγο καιρό! Άνετα ενυδρείο του μήνα! ΥΓ: Μιας και το έφερε η κουβέντα, τι θα λέγατε να κάνουμε διαγωνισμό με το ενυδρείο του μήνα? Πλάκα θα'χε! Τί, ποιο έξυπνοι είναι απο εμάς οι ξένοι? Αργουμε ακομα?τι περιμενουμε?ειναι ποιο εξυπνοι οι αλλοι απο εμας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 2 Σεπτεμβρίου 2013 #633 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Αργουμε ακομα?τι περιμενουμε?ειναι ποιο εξυπνοι οι αλλοι απο εμας? Εννοείται πως όχι! Παρεπιπτόντως ωραία μιλεπορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Σεπτεμβρίου 2013 Author #634 Share 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείται πως όχι! Παρεπιπτόντως ωραία μιλεπορα! :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #635 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 o υπεριωνας εχει απο εχτες για οσους δεν το ξερετε την επιλογη στο προγραμμα του να σβηνει την νυχτα το ενα πανελ και να αφηνει το αλλο ανοιχτο για φως φεγγαριου,εντυπωσιακο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Σεπτεμβρίου 2013 #636 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τι θα πει από χθες?...έγινε κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα? που βρέθηκε αυτή η επιλογή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #637 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι μυστικο :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #638 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Βαγγελη εμενα μου το εκανε εχτες πρωτη φορα και σημερα η δευτερη,δεν εχω σκαλισει το φως καθολου εχει ρυθμιστει απο την αρχη απο το καταστημα εκτος εαν οταν πηγε στην μαμα εταιρεια το ξαναρυθμισαν και προστεσαν και τιποτα καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Σεπτεμβρίου 2013 #639 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Βαγγελη εμενα μου το εκανε εχτες πρωτη φορα και σημερα η δευτερη,δεν εχω σκαλισει το φως καθολου εχει ρυθμιστει απο την αρχη απο το καταστημα εκτος εαν οταν πηγε στην μαμα εταιρεια το ξαναρυθμισαν και προστεσαν και τιποτα καινουργιο. Πολυ το κρατησες το μυστικο σου. :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 6 Σεπτεμβρίου 2013 #640 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ το κρατησες το μυστικο σου. :bigemo_harabe_net-74: και χωρις βασανηστηρια(γαργαλημα πατουσας με φτερο) .δεν υπαρχεις Νικολα λεμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #641 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ το κρατησες το μυστικο σου. :bigemo_harabe_net-74: 60 sec πολυ δεν ειναι? :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Σεπτεμβρίου 2013 #642 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 60 sec πολυ δεν ειναι? :bigemo_harabe_net-74: Τυφλα να χει ο κεντερης Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #643 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 μερικες νεες φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 8 Σεπτεμβρίου 2013 #644 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 :jawdrop: :jawdrop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 8 Σεπτεμβρίου 2013 #645 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλες και αυτη την φορα Νικο .Αλλα πολυ κολλητα δεν εχεις το ενα κοραλι με το αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 8 Σεπτεμβρίου 2013 #646 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ όμορφα κοράλλια Νίκο εύγε!!! Στον αραγωνιτη τι έχεις διατομικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #647 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πολυ καλες και αυτη την φορα Νικο .Αλλα πολυ κολλητα δεν εχεις το ενα κοραλι με το αλλο? τις μιλεπορες Σταθη ειναι τοποθετημενες κοντα επειδη ειναι ιδιο ειδος[και βλεπουμε] απο αριστερα τις παρακολουθω ,δεν τις εχω κολησει ακομα.για τις φωτο το ελυσε το θεμα το s4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #648 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ όμορφα κοράλλια Νίκο εύγε!!! Στον αραγωνιτη τι έχεις διατομικη? ευχαριστω Γιαννη εχω λιγο σε μερικα σημεια και θα φυγει θα αλλαξω τον ενα κυκλοφορητη με μια jebao 40 και θα φτιαξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #649 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 :jawdrop: :jawdrop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 9 Σεπτεμβρίου 2013 #650 Share 9 Σεπτεμβρίου 2013 Πανέμορφο στήσιμο! Μαρεσει που τα σκληρα τα έχεις ολα μαζι κοντά κοντά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος