niknik 14 Αυγούστου 2013 Author #601 Share 14 Αυγούστου 2013 Νικο πατα λιγο το φρενο.Και στο λεω τελειως φιλικα και με αγαπη και το ξερεις σε ακουω και το ξερω αλλα ηταν και ειναι και θα ειναι υπεροχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 14 Αυγούστου 2013 #602 Share 14 Αυγούστου 2013 Νικο πατα λιγο το φρενο.Και στο λεω τελειως φιλικα και με αγαπη και το ξερεις δυστυχως στην συγκεκριμενη περιπτωση.δεν μπορούσε να πατήσει φρένο τα κοραλια ήταν εκπληκτικά και πολύ μεγάλα και σε πολύ λογικά πλέσια,στις τιμες τους άσε που νομίζω ότι ο καθένας ξερή τα πλαίσια του ενυδρειου του και ποτέ πρέπη να πατήσει φρενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Αυγούστου 2013 #603 Share 15 Αυγούστου 2013 δυστυχως στην συγκεκριμενη περιπτωση.δεν μπορούσε να πατήσει φρένο τα κοραλια ήταν εκπληκτικά και πολύ μεγάλα και σε πολύ λογικά πλέσια,στις τιμες τους άσε που νομίζω ότι ο καθένας ξερή τα πλαίσια του ενυδρειου του και ποτέ πρέπη να πατήσει φρενο Πολυ σωστα.Οποτε κακως λοιπον εκανα μια επισημανση σε καποιον φιλο μου. Ζητω συγνωμη δεν θα ξαναγινει ποτε ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 15 Αυγούστου 2013 #604 Share 15 Αυγούστου 2013 Πολυ σωστα.Οποτε κακως λοιπον εκανα μια επισημανση σε καποιον φιλο μου. Ζητω συγνωμη δεν θα ξαναγινει ποτε ξανα ..πάρε και τα ρέστα εγώ στα έχω πεί καιρό τώρα αλλά πού ν' ακούσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Αυγούστου 2013 Author #605 Share 15 Αυγούστου 2013 Πολυ σωστα.Οποτε κακως λοιπον εκανα μια επισημανση σε καποιον φιλο μου. Ζητω συγνωμη δεν θα ξαναγινει ποτε ξανα δεν χρειαζετε Στρατο να ζητας συγνωμη φιλε μου καλως ειπες τη γνωμη σου και να ξαναγινει.Χρηστο φιλε μου ξερεις και ειδες και εχεις απολυτο δικιο οτι ηταν υπεροχα ζωντανα.εξαλου ολοι μας εχουμε πει ο ενας στον αλλο τη γνωμη μας και την συμβουλη μας με κοινο σκοπο την υγεια του ενυδρειου και της τσεπης μαςκαι πιστεψεμε πολλες φορες επικρατει η χαρα η κ.... της στιγμης και οχι η λογικη, το εχω παθει και το ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Αυγούστου 2013 #606 Share 15 Αυγούστου 2013 ..πάρε και τα ρέστα εγώ στα έχω πεί καιρό τώρα αλλά πού ν' ακούσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus 15 Αυγούστου 2013 #607 Share 15 Αυγούστου 2013 στρατό καλησπερα.προς θεού δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά όταν το πρώτο πράγμα που απαντας ειναι.Νικο πατα λιγο το φρενο τον ρίχνει τον αλών ψυχολογικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Αυγούστου 2013 #608 Share 15 Αυγούστου 2013 Χρηστο,οταν εγω λεω κατι τετοιο,ξερω γιατι το λεω και ποτε το λεω.Φυσικα κι εγω δεν εχω τιποτα με κανεναν σας,κι οτι εχω γραψει το εχω γραψει για να βοηθησω και για να προφυλαξω. Τωρα αν εριξα τον φιλο μου το Νικολα ψυχολογικα επειδη φορτωνει συνεχεια ενω ταυτοχρονα προσπαθει να σταθεροποιησει τιμες και συνθηκες.....τι να πω;Ξανα συγνωμη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Αυγούστου 2013 #609 Share 15 Αυγούστου 2013 Χρηστο,οταν εγω λεω κατι τετοιο,ξερω γιατι το λεω και ποτε το λεω.Φυσικα κι εγω δεν εχω τιποτα με κανεναν σας,κι οτι εχω γραψει το εχω γραψει για να βοηθησω και για να προφυλαξω. Τωρα αν εριξα τον φιλο μου το Νικολα ψυχολογικα επειδη φορτωνει συνεχεια ενω ταυτοχρονα προσπαθει να σταθεροποιησει τιμες και συνθηκες.....τι να πω;Ξανα συγνωμη........ Αυτά τα δυο δεν πάνε μαζί! Ας σταθεροποιήσει πρώτα το σύστημα και μετά να βαλει όσα θέλει. Παίρνω το θάρρος και το αναφέρω γιατί και εγώ το έκανα παλιά και στο τέλος δεν κατάφερα τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 15 Αυγούστου 2013 #610 Share 15 Αυγούστου 2013 H άποψη του Στράτου με εκφράζει και εμένα απόλυτα.Τα κοράλλια δεν τελειώνουν ποτέ.Αντιθέτως είναι αμαρτία να τα σκοτώνουμε από υπερβολικό ενθουσιασμό και αγάπη και μαζί να σκοτώνουμε και τη τσέπη μας με αποτέλεσμα μετά να έρχεται η απογοήτευση και να μένουμε όλο και ποιο λίγοι στο χόμπι.Νίκο υπομονή και όλα θα πάνε καλά.Αλλά υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Αυγούστου 2013 #611 Share 15 Αυγούστου 2013 Χρηστο,οταν εγω λεω κατι τετοιο,ξερω γιατι το λεω και ποτε το λεω.Φυσικα κι εγω δεν εχω τιποτα με κανεναν σας,κι οτι εχω γραψει το εχω γραψει για να βοηθησω και για να προφυλαξω. Τωρα αν εριξα τον φιλο μου το Νικολα ψυχολογικα επειδη φορτωνει συνεχεια ενω ταυτοχρονα προσπαθει να σταθεροποιησει τιμες και συνθηκες.....τι να πω;Ξανα συγνωμη........ να πω επισης πως ειναι η πρωτη φορα που μια απαντηση με απογοητευει τοσο........τοσο που δεν προκειται να εκφερω ξανα γνωμη ουτε στο θεμα του Νικου,ουτε σε κανενα αλλο θεμα............ θα ψαξω να βρω αλλη δουλεια να περναει η ωρα μου......ετσι κι αλλιως εδω δεν πληρωνομουν καλα! καλο σας βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 16 Αυγούστου 2013 #612 Share 16 Αυγούστου 2013 Στράτο μην χαλιέσαι ρε συ, είπες αυτό που έπρεπε να πεις και αυτό που θα προστατέψει το Νίκο(χτύπα ξύλο) από μια απογοήτευση που έχουμε τραβήξει οι περισσότεροι από εμάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Αυγούστου 2013 #613 Share 16 Αυγούστου 2013 Για τ'ονομα του θεου.... Υπαρχουν 3-4 ατομα που γραφετε μονο για να σχολιασετε-επανειλημενα και συστηματικα-,κοραλια και δημιουργιες,συγκεκριμενης προελευσης! Σαν τους τσολιαδες στα βλαχικα!οι λεγομενοι κραχτες... Δεν κανετε ουτε ενα ποστ για να βοηθησετε τον κοσμο σε καποιο προβλημα που μπορει να αντιμετωπιζει η' να πειτε μια αποψη-εμπειρια...μονο για διαφημιση "ενεργοποιειστε"... Ευτυχως ειναι εμφανες ποιοι ειναι... Ο στρατος αυτο που ειπε,το ειπε τελειως φιλικα και για το καλο του νικου!!! Για να μην κλαιει χρηματα η'να στεναχωριεται απο απωλειες ζωντανων. Καποιοι δινουν συμβουλες σε φιλους τους η' εκφραζουν αποψεις,γιατι θελουν να δουν τα ενυδρεια τους να κρατανε πολυ καιρο με τα ιδια ψαρακια και τα ιδια κοραλια να γινονται δεντρα....ενω αλλους τους ενδιαφερουν πολλες,καλες "αρπαχτες", μπαζιες","επαναστοκαρισματα".... Το αν ειχε αδικο ο στρατος(για την τελειως φιλικη συμβουλη του και χωρις να εχει κανενα κερδος-οικονομικο η' αλλης φυσεως) και το αν ξερει τελικα ο νικος καλυτερα απ'ολους το ενυδρειο του,θα φανει σε 1 με 2 μηνες...εαν τα κοραλια ειναι στη θεση τους,μεγαλυτερα και υγειεστατα.Και δεν αναφερομαι στο ποσο ικανος-εμπειρος ειναι ο νικος αλλα στο ποσο ικανο-ετοιμο ειναι το ενυδρειο μετα την AKOMA προσφατη μεταφορα!Ο νικος εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι θελει με το ενυδρειο του αλλά οσοι ειναι ΦΙΛΟΙ του εχουν και αυτοι το δικαιωμα-ελευθερο λογω της φιλιας τους,να τον προστατευσουν και ας μην τους ακουσει...φιλοι θα ειναι και παλι! Ειναι γνωστο πως τα κοραλια ειναι ενα κλικ κατω(απο θεμα εθισμου)....απο τα ναρκωτικα ...οποτε καλο ειναι ολοι να εχουμε μερικους ΦΙΛΟΥΣ να μας βαζουν ενα φρενο αν ξεφυγουμε... Η ψυχολογια καποιου θα πεσει οταν τα χασει ολα,μαζι και τα χρηματα που δαπανησε...δεν θα πεσει οταν προσπαθησεις να τον γλυτωσεις απο περισσοτερες πιθανες απωλειες!!!το να κρατησεις ζωντανα τα κοραλια δεν εχει καμια σχεση με την ψυχολογια...οποτε οσοι θελουν να βοηθησουν το νικο ας βοηθησουν-ασχοληθουν πρωτα με τις τιμες του νερου του ενυδρειου και μετα με αυτες των κοραλιων. Ουτε καν σχολιαστηκε αν τα τοποθετησε σωστα(ροη-φως),τι τιμες εχει,τι να προσεξει τωρα που στοκαρε αποτομα(και μεγαλα κοραλια) κτλ κτλ...και τι να κανει με τα παραπανω....αυτο που σχολιαστηκε χωρις δευτερη σκεψη ηταν το οτι καλως δεν μπορεσε να αντισταθει γιατι τα κοραλια ειχαν πολυ καλη τιμη σε σχεση με το μεγεθος τους! Τετοια σχολια-παρατηρησεις-συμβουλες σιγουρα δεν πανε το χομπυ μπροστα και σιγουρα δεν θα βοηθησουν τον νικο η' τον καθε νικο να εχει ενα ενυδρειο σε βαθος χρονου και οχι μια "φωτοβολιδα","σπιρτο" που θα αναψει μονο για λιγο,πραγμα που βολευει μερικους.... Και αυτοι οι "μερικοι" καλα κανουν...την τσεπη τους κοιτανε...και ο καθενας στοκαρει το ενυδρειο του οσες φορες θελει(δικαιωμα δικο του και της τσεπης του)...εσεις οι 3-4 δεν ξερω που κολλατε και ποιος ειναι ο ρολος σας...μαλλον του κομπαρσου-κραχτη... Τεσπα...μπηκα μετα απο πολυ καιρο να δω το αγαπημενο μου φορουμ,αλλα τελικα καλυτερα μακρυα και ησυχα...τουλαχιστον οσο γινονται αυτα τα χαλια... Νικολα,καλως τα δεχτηκες,να τα χαιρεσαι και ευχομαι να μη χωραει το χερι σου στο ενυδρειο σε λιγο καιρο Σιγα σιγα "reefαρεται" το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 16 Αυγούστου 2013 #614 Share 16 Αυγούστου 2013 βρεθηκα σημερα στο σπιτι του Νικου και ειδα απο κοντα το ενυδρειου του οπως και τις καινουργιες προσθηκες. μιλαμε για καποιες εξαιρετικες αποικιες και κοραλια.δεν εχω την εμπειρια να κρινω αν βιαζεται η οχι αλλα ευχομαι απο καρδιας να μην χασει ουτε πολυποδα μιας και ματωνει πραγματικα για το χομπυ του και το ενυδρειο του σε λιγο καιρο θα ειναι υποδειγμα ενυδρειου υφαλου ανωτατου επιπεδου. keep reefing my friend. ΥΓ.μες στη φουρια μου ξεχασα τη φωτογραφικη και δεν ειχα τη δυνατοτητα να τραβηξω μερικες φωτο(μπορειτε να αρχισετε τα μπινελικια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 16 Αυγούστου 2013 #615 Share 16 Αυγούστου 2013 κωστα ενα εχω να σου πω..... Που πας χωρις φωτογραφικη βρε στο σπιτι του νικου..αφου ξερεις πως ειναι το ιδιο αταλαντος με εμενα στις φωτο..δεν τον-μας λυπασαι καθολου? Να μην επαναληφθει παρακαλω! Ο νικολας θα βαλει τα δυνατα του και ολα θα πανε καλα! Και οτι ειπωθηκε ειναι για να μη ματωνει η καρδουλα του οπως λες κωστη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Αυγούστου 2013 #616 Share 16 Αυγούστου 2013 κωστα ενα εχω να σου πω..... Που πας χωρις φωτογραφικη βρε στο σπιτι του νικου..αφου ξερεις πως ειναι το ιδιο αταλαντος με εμενα στις φωτο..δεν τον-μας λυπασαι καθολου? Να μην επαναληφθει παρακαλω! Ο νικολας θα βαλει τα δυνατα του και ολα θα πανε καλα! Και οτι ειπωθηκε ειναι για να μη ματωνει η καρδουλα του οπως λες κωστη μου! Οχι ρε για να τον πικαρω εγω το εγραψα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 16 Αυγούστου 2013 #617 Share 16 Αυγούστου 2013 κωστα ενα εχω να σου πω..... Που πας χωρις φωτογραφικη βρε στο σπιτι του νικου..αφου ξερεις πως ειναι το ιδιο αταλαντος με εμενα στις φωτο..δεν τον-μας λυπασαι καθολου? Να μην επαναληφθει παρακαλω! Ο νικολας θα βαλει τα δυνατα του και ολα θα πανε καλα! Και οτι ειπωθηκε ειναι για να μη ματωνει η καρδουλα του οπως λες κωστη μου! καλα κανεις και τα χωνεις Μιχαλη.μου αξιζει και ειμαι αδικαιολογητος.δεν θα επαναληφθει ξανα. μολις συνειδητοποιησε ο Νικολας οτι δεν ειχα φερει τη φωτογραφικη πηγε να με καθαρισει με το πηρουνι.τα ειδα ολα λεμε. ειμαι απολυτα βεβαιος πως οτι λες ειναι προς αυτη τη κατευθηνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Αυγούστου 2013 #618 Share 17 Αυγούστου 2013 Νίκο μπράβο για το ενυδρέιο που έχεις χτίσει! Τρομερά κοράλια! Όλα άπεχτα! Προσοχή τώρα στις καταναλώσεις, και σου εύχομαι να τα δεις όπως τα θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Αυγούστου 2013 Author #619 Share 17 Αυγούστου 2013 Νίκο μπράβο για το ενυδρέιο που έχεις χτίσει! Τρομερά κοράλια! Όλα άπεχτα! Προσοχή τώρα στις καταναλώσεις, και σου εύχομαι να τα δεις όπως τα θες! φιλαρακι χρονια σου πολλα χαθηκες σε ευχαριστω πολυ και ευχομαι και σε σενα και στο ενυδρειο σου υγεια,το πρωσπαθω φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Αυγούστου 2013 #620 Share 17 Αυγούστου 2013 φιλαρακι χρονια σου πολλα χαθηκες σε ευχαριστω πολυ και ευχομαι και σε σενα και στο ενυδρειο σου υγεια,το πρωσπαθω φιλε. Αυτό είναι πάνω απ'όλα! Όλα τα άλλα(ενυδρεία, χόμπυ) έρχονται σε 2η μοίρα! Πιστεύω ότι το ενυδρείο αυτό θα κάνει θραύση σε λίγο καιρό! Άνετα ενυδρείο του μήνα! ΥΓ: Μιας και το έφερε η κουβέντα, τι θα λέγατε να κάνουμε διαγωνισμό με το ενυδρείο του μήνα? Πλάκα θα'χε! Τί, ποιο έξυπνοι είναι απο εμάς οι ξένοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Αυγούστου 2013 Author #621 Share 17 Αυγούστου 2013 Αυτό είναι πάνω απ'όλα! Όλα τα άλλα(ενυδρεία, χόμπυ) έρχονται σε 2η μοίρα! Πιστεύω ότι το ενυδρείο αυτό θα κάνει θραύση σε λίγο καιρό! Άνετα ενυδρείο του μήνα! ΥΓ: Μιας και το έφερε η κουβέντα, τι θα λέγατε να κάνουμε διαγωνισμό με το ενυδρείο του μήνα? Πλάκα θα'χε! Τί, ποιο έξυπνοι είναι απο εμάς οι ξένοι? το εχω πει 1000 φορες μεσαααααα ειμα ωραια προταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Αυγούστου 2013 #622 Share 17 Αυγούστου 2013 το εχω πει 1000 φορες μεσαααααα ειμα ωραια προταση :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 17 Αυγούστου 2013 #623 Share 17 Αυγούστου 2013 (edited) Οχι ρε για να τον πικαρω εγω το εγραψα!!!! Και εγω και ο ιδιος ο νικος και ολα τα παιδια ξερουν οτι το ειπες για καλο στραταρε! Οπως ειπες και ο ορεστης μη χαλιεσαι απο ενα ατυχες(μη με βαζεις στη διαδικασια να πω περισσοτερα,καλα ειμαι ηρεμος) σχολιο(οχι δικο σου).Οι φιλοι μεταξυ τους λενε και τα καλα και τα κακα καλα κανεις και τα χωνεις Μιχαλη.μου αξιζει και ειμαι αδικαιολογητος.δεν θα επαναληφθει ξανα. μολις συνειδητοποιησε ο Νικολας οτι δεν ειχα φερει τη φωτογραφικη πηγε να με καθαρισει με το πηρουνι.τα ειδα ολα λεμε. ειμαι απολυτα βεβαιος πως οτι λες ειναι προς αυτη τη κατευθηνση. Το ελπιζω(το να μην το επαναλαβεις) κωστα γιατι θα εχεις μπλεξιματα!χαχα ...καλα πηγε να σε πηρουνιασει?? Βασικα εγω δεν ειπα τιποτα...για τα κοραλια κωστα...αλλα αν ελεγα μαλλον θα συμφωνουσα με το στρατο. Ετσι κ αλλιως ο νικος ξερει αρκετα πραγματα και ειμαι σιγουρος οτι θα βαλει τα δυνατα του να πανε ολα καλα. Γενικοτερα ομως ειμαι της αποψης πως τιποτε καλο σε αυτο το χομπυ δεν ερχεται γρηγορα και αν ερθει θα ειναι απο τυχη και το πιθανοτερο να κρατησει πολυ λιγο. edit Πανο,νικο απ'οσο ξερω η συντονιστικη ομαδα το εχει δρομολογησει εδω και καιρο να ξαναγινει διαγωνισμος ενυδρειου οταν με το καλο ερθει ο σεπτεμβριο-οκτωβριος....οποτε...γυαλιστε ολοι τα ενυδρεια μας!!!! Έγινε επεξεργασία 17 Αυγούστου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 17 Αυγούστου 2013 #624 Share 17 Αυγούστου 2013 το εχω πει 1000 φορες μεσαααααα ειμα ωραια προταση νατος και ο αλλος...μολις ειπαμε μια καλη κουβεντα για το ενυδρειο του αμεσως ειναι ετοιμος για κοντρες και ονειρευεται και βαθρο. :D . μια ψηφος απο εμενα προκαταβολικα παρακαλω στο nik. Και εγω και ο ιδιος ο νικος και ολα τα παιδια ξερουν οτι το ειπες για καλο στραταρε! Οπως ειπες και ο ορεστης μη χαλιεσαι απο ενα ατυχες(μη με βαζεις στη διαδικασια να πω περισσοτερα,καλα ειμαι ηρεμος) σχολιο(οχι δικο σου).Οι φιλοι μεταξυ τους λενε και τα καλα και τα κακα Το ελπιζω(το να μην το επαναλαβεις) κωστα γιατι θα εχεις μπλεξιματα!χαχα ...καλα πηγε να σε πηρουνιασει?? Βασικα εγω δεν ειπα τιποτα...για τα κοραλια κωστα...αλλα αν ελεγα μαλλον θα συμφωνουσα με το στρατο. Ετσι κ αλλιως ο νικος ξερει αρκετα πραγματα και ειμαι σιγουρος οτι θα βαλει τα δυνατα του να πανε ολα καλα. Γενικοτερα ομως ειμαι της αποψης πως τιποτε καλο σε αυτο το χομπυ δεν ερχεται γρηγορα και αν ερθει θα ειναι απο τυχη και το πιθανοτερο να κρατησει πολυ λιγο. edit Πανο,νικο απ'οσο ξερω η συντονιστικη ομαδα το εχει δρομολογησει εδω και καιρο να ξαναγινει διαγωνισμος ενυδρειου οταν με το καλο ερθει ο σεπτεμβριο-οκτωβριος....οποτε...γυαλιστε ολοι τα ενυδρεια μας!!!! ασε Μιχαλη αντι να πηρουνιασει το μοσχαρακι πηγε να πηρουνιασει εμενα.(με βλεπει που ειμαι και ετσι στρουμπουλος...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 17 Αυγούστου 2013 #625 Share 17 Αυγούστου 2013 Ε,όχι και στρουμπουλός ρε Κωστή....!fit είσαι αγόρι μου,αλλά δεν ξέρουν οι άλλοι.....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος