Δίας 6 Ιουλίου 2013 #501 Share 6 Ιουλίου 2013 ναι αλλα πως θα το βρεις μονος σου;;;;; μηπως να ανοιξεις ενα νεο θεμα και να με ρωτησεις ;; χαχαχαχαχαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 6 Ιουλίου 2013 #502 Share 6 Ιουλίου 2013 Δεν χρειάζεται!!Θα πάω στον φίλο μου τον ΤΑΝ και θα μου τα πει όλα!!!! :p Ανάγκη νομίζεις σας έχω;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Ιουλίου 2013 #503 Share 6 Ιουλίου 2013 και πως θα σου τα πει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Ιουλίου 2013 Author #504 Share 8 Ιουλίου 2013 o ψαρις μας τελιωσε..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιουλίου 2013 #505 Share 8 Ιουλίου 2013 o ψαρις μας τελιωσε..................... Όχι ρε φίλε!!!!Κάτι έπαιξε Νικόλα δεν εξηγείται ρε φιλαράκι αλλιώς!!!Κρίμα στεναχωρέθηκα πολύ ρε συ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 8 Ιουλίου 2013 #506 Share 8 Ιουλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιουλίου 2013 #507 Share 8 Ιουλίου 2013 Τον ματιασαμε ρε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Ιουλίου 2013 #508 Share 8 Ιουλίου 2013 λες τελικά στραταρε αυτο να "έπαιξε"? Νικο μου πολυ κρίμα για το ψαράκι σου φιλε αλλά.....το ενυδρείο το μετεφερες μολις την προηγούμενη κυριακη που μας πέρασε. Ειναι λογικο να εχεις κάποιες απώλειες ακομα και σε ζωντανα που ειχες,ποσο μαλλον σε ενα καινουργιο ψαρακι.Ισως να επρεπε να το αφήσεις λιγο περισσότερο στο κατάστημα που το πηρες(δεν ετρωγε κιολας και τα πραγματα ηταν ακομα πιο δυσκολα). Μην στεναχωριεσαι,ολοι έχουμε χάσει ψαράκια...ασε το ενυδρείο να στρώσει-συνέλθει απο τη μεταφορά και μετα ολα θα πανε καλα. Ειναι πανέμορφο ψαρι το Tennenti και προσωπικά θα περίμενα να ξαναερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Ιουλίου 2013 Author #509 Share 8 Ιουλίου 2013 λες τελικά στραταρε αυτο να "έπαιξε"? Νικο μου πολυ κρίμα για το ψαράκι σου φιλε αλλά.....το ενυδρείο το μετεφερες μολις την προηγούμενη κυριακη που μας πέρασε. Ειναι λογικο να εχεις κάποιες απώλειες ακομα και σε ζωντανα που ειχες,ποσο μαλλον σε ενα καινουργιο ψαρακι.Ισως να επρεπε να το αφήσεις λιγο περισσότερο στο κατάστημα που το πηρες(δεν ετρωγε κιολας και τα πραγματα ηταν ακομα πιο δυσκολα). Μην στεναχωριεσαι,ολοι έχουμε χάσει ψαράκια...ασε το ενυδρείο να στρώσει-συνέλθει απο τη μεταφορά και μετα ολα θα πανε καλα. Ειναι πανέμορφο ψαρι το Tennenti και προσωπικά θα περίμενα να ξαναερθει Μιχαλη το ψαρι ετρωγε φυλλαρακι τοσο πολυ και με παθος που κοντευε να βγει εξω απο το νερο χωρις να σημαινει οτι ο χρονος τις αλλαγης ειναι πολυ μικρος,αλλα βλεποντας τον τοσο ζωηρο ειπα μεσα ...τελος παντον ναι μου την βαρεσε ναιμεν γιατι εχω παρα πολυ καιρο να χασω ψαρι.θα περιμενω μεχρι να δω κατι που να μου αρεσει ξανα αλλιως απο το φθινοπορο θα μπει ενας sohal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 8 Ιουλίου 2013 #510 Share 8 Ιουλίου 2013 Τα θέλει ο κwλ@ς σου έτσι....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Ιουλίου 2013 #511 Share 8 Ιουλίου 2013 ωραιος ο μαγκας αλλα εχει μουλαρωσει και δεν τρωει σωστα εος καθολου τον εβλεπω,.......... 3μερες δεν ακουει στο φαει και κρυβετε και οταν βγαινει ειναι φοβιτσιαρης Nικο μου ειχα μείνει σε αυτά τα ποστ και νόμιζα πως εξακολουθουσε να μην τρώει το ψαράκι μέχρι και που πέθανε. Δώσε λιγο χρόνο να ωριμασει το ενυδρείο και ολα θα πάνε καλα.Μη βιάζεσαι φίλε. Ξερω είναι δύσκολο αλλά και η μεταφορά απο ενα ενυδρείο σε αλλο ειναι σε μεγάλο βαθμό σαν να ξεκινάς απο την αρχή. Απο τιμες πως εισαι? kostaskappa επειδη θελει να βαλει sohal τον τρωει ο πωπος του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 9 Ιουλίου 2013 #512 Share 9 Ιουλίου 2013 Μιχαλη το ψαρι ετρωγε φυλλαρακι τοσο πολυ και με παθος που κοντευε να βγει εξω απο το νερο χωρις να σημαινει οτι ο χρονος τις αλλαγης ειναι πολυ μικρος,αλλα βλεποντας τον τοσο ζωηρο ειπα μεσα ...τελος παντον ναι μου την βαρεσε ναιμεν γιατι εχω παρα πολυ καιρο να χασω ψαρι.θα περιμενω μεχρι να δω κατι που να μου αρεσει ξανα αλλιως απο το φθινοπορο θα μπει ενας sohal. Ααααυτο ακριβως !!! απλα κουκλι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 9 Ιουλίου 2013 #513 Share 9 Ιουλίου 2013 o ψαρις μας τελιωσε..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 9 Ιουλίου 2013 #514 Share 9 Ιουλίου 2013 Nικο μου ειχα μείνει σε αυτά τα ποστ και νόμιζα πως εξακολουθουσε να μην τρώει το ψαράκι μέχρι και που πέθανε. Δώσε λιγο χρόνο να ωριμασει το ενυδρείο και ολα θα πάνε καλα.Μη βιάζεσαι φίλε. Ξερω είναι δύσκολο αλλά και η μεταφορά απο ενα ενυδρείο σε αλλο ειναι σε μεγάλο βαθμό σαν να ξεκινάς απο την αρχή. Απο τιμες πως εισαι? kostaskappa επειδη θελει να βαλει sohal τον τρωει ο πωπος του? Ναι mad23 γιατί ενώ χάθηκε πριν μια μέρα το τανγκάκι ήδη μιλάει για sohal....! Νικόλα εγώ είμαι της άποψης να μην βάλεις άλλο ψάρακα.....άστο να πάει έτσι,και αν είναι από φθινόπωρο βάζεις κάτι.....αν κι εγώ θα σου έλεγα να μην βάλεις για να εκμεταλευτεί το ήδη υπάρχον βιοφορτίο στο έπακρο τα εξτρά λίτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 9 Ιουλίου 2013 #515 Share 9 Ιουλίου 2013 Ναι mad23 γιατί ενώ χάθηκε πριν μια μέρα το τανγκάκι ήδη μιλάει για sohal....! Νικόλα εγώ είμαι της άποψης να μην βάλεις άλλο ψάρακα.....άστο να πάει έτσι,και αν είναι από φθινόπωρο βάζεις κάτι.....αν κι εγώ θα σου έλεγα να μην βάλεις για να εκμεταλευτεί το ήδη υπάρχον βιοφορτίο στο έπακρο τα εξτρά λίτρα! ενταξει απο φθινοπωρο ειπε οτι θα βαλει το sohal ... εγω πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλη επιλογη ... αλλα κατα ποσο κανει σε 400 λιτρα ενα sohal ...με ενδιαφερει και εμενα γιαυτο το λεω και απο οτι ξερω δεν μπορει να μπει σε τοσα λιτρα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doperman 9 Ιουλίου 2013 #516 Share 9 Ιουλίου 2013 ο τιτλος πλεον ειναι λαθος γιατι εχει ανεβει σε λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουλίου 2013 #517 Share 9 Ιουλίου 2013 ο τιτλος πλεον ειναι λαθος γιατι εχει ανεβει σε λιτρα Γεια σου φιλε μου Κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 9 Ιουλίου 2013 #518 Share 9 Ιουλίου 2013 ο τιτλος πλεον ειναι λαθος γιατι εχει ανεβει σε λιτρα τωρα το ειδα ... νομιζα οτι ηταν το καινουργιο 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 9 Ιουλίου 2013 #519 Share 9 Ιουλίου 2013 Νικόλα πόσα λίτρα είναι το display ρε φιλαράκι καθαρά;Άντε βγάλε καμία φωτογραφία να πάρουμε μάτι....φουτουες θέλει ο λαός!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιουλίου 2013 Author #520 Share 14 Ιουλίου 2013 νεες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιουλίου 2013 Author #521 Share 14 Ιουλίου 2013 το μπλεξιμο αρχιζει να γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Ιουλίου 2013 #522 Share 14 Ιουλίου 2013 μπραβο νικο Σε 4-5 μηνες(πρωτα ο θεος) θα ειναι απο τα πιο δυνατα σημεια του ενυδρειου σου! θα αναγκαστεις ομως να βγαλεις την digitata(?) και την ακρο που εχεις στην πισω πλευρα γιατι θα τους κοβουν το φως σε λιγο καιρο. Ασε που και οι δυο μοντι ειναι πανεμορφες!Μπραβο και παλι νικ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιουλίου 2013 Author #523 Share 14 Ιουλίου 2013 και αλλες φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιουλίου 2013 #524 Share 14 Ιουλίου 2013 Μπραβο Νικολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιουλίου 2013 #525 Share 14 Ιουλίου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος