fishbone! 19 Αυγούστου 2016 #3676 Share 19 Αυγούστου 2016 Καλή επάνοδο φίλε ! Γιατί πρώτον , σου αξίζει ! Και βασικότερο εχεις βοηθήσει τόσο κόσμο που τουλάχιστον σου χρωστάει θετική ενέργεια !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 19 Αυγούστου 2016 #3677 Share 19 Αυγούστου 2016 (edited) είναι που σταματήσει το χομπυ και παρατήσες το ρεεφ για κάποιους! κρίμα δεν πέσανε μέσα τα παιδιά... ΝΙΚΟ ΜΑΣ!!!! ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΊΝΑΙ ΟΠΩΣΕ ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ 1000ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΤΗΜΈΝΟ ΑΠΌ ΠΑΛΙΆ! συνεχεισεεε προεδραρα μου !!! να φτάσεις της ακροπορες στο λεντ!! (να στο σπάσουν να βάλεις τ5 ) Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2016 - petran halen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 20 Αυγούστου 2016 #3678 Share 20 Αυγούστου 2016 Εύχομαι όλα καλά από δω και πέρα Νίκο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Αυγούστου 2016 #3679 Share 20 Αυγούστου 2016 Νικόλα φιλαράκι μου, είσαι σπουδαίος χομπίστας και είμαι σίγορος οτι όλα θα γινουν καλύτερα απο πρίν keep reefing ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Αυγούστου 2016 #3680 Share 20 Αυγούστου 2016 Πολλά μπράβο φίλε μου για το υπέροχο ενυδρείο σου. Να γίνει δάσος και να το χαίρεσαι πάντα χωρίς άλλες στραβές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Αυγούστου 2016 #3681 Share 20 Αυγούστου 2016 Τι ειναι αυτα που διαβαζουν τα ματακια μου παλι; Νικο κανε χωρο και γραφτους στα καλαμπαλικια σου ρε. Μην ασχολεισαι με σαχλαμαρακηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Αυγούστου 2016 #3682 Share 20 Αυγούστου 2016 Τι ειναι αυτα που διαβαζουν τα ματακια μου παλι; Νικο κανε χωρο και γραφτους στα καλαμπαλικια σου ρε. Μην ασχολεισαι με σαχλαμαρακηδες. καλαμπαλικια!!! εποςςς πρόεδρε το ενυδρειο θα το φωνάζω καλαμπαλικι !!! χαχαχαχχαχααχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Αυγούστου 2016 Author #3683 Share 20 Αυγούστου 2016 Τι ειναι αυτα που διαβαζουν τα ματακια μου παλι; Νικο κανε χωρο και γραφτους στα καλαμπαλικια σου ρε. Μην ασχολεισαι με σαχλαμαρακηδες. Aστα φιλε αστα και εχουν και ενυδρειο.........................το οποιο πουντο?????????????????????????????????????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 20 Αυγούστου 2016 #3684 Share 20 Αυγούστου 2016 Ποιοί είναι αυτοί που τα λένε αυτά ρε παιδιά? Τους έχουμε εδώ στο φόρουμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 20 Αυγούστου 2016 #3685 Share 20 Αυγούστου 2016 Aστα φιλε αστα και εχουν και ενυδρειο.........................το οποιο πουντο?????????????????????????????????????? δεν καταλαβενεις και εσύ τωρα; ότι δεν φτάνει η αλεπού....κρεμασταρι!!! εφόσον δεν μπορώ εγώ κάνεις να μην έχει.... συνεπάγεται στο ότι....ΧΕΡΟΜΕ με τη αναποδια σου γελώ με την στενάχωρια σου!! και ΚΛΑΙΩ που δεν το έχω ΟΠΩΣ ΤΟ ΈΧΕΙΣ ΕΣΎ! τρελενετε που σκάω ένα σακη λεφτά και ενυδρειο δεν... και βλέπω εσάς που πάτε τρένο.... αλλά χτες που οι προγνωσεις-μάντεψεις μου ΠΈΣΑΝΕ ΈΞΩ ΝΙΏΘΩ ΤΌΣΟ €£¥₩#& όταν χεροντε αλλοι και πιο πολύ εσύ που έχεις ακόμα πιο όμορφο ενυδρειο από πριν! η παιδεία στο χομπυ.... ααααααα και Νίκο να το ξαναχαλασεις φίλε να έχω κάτι να λέω πίσω από το χαμόγελο που βλέπεις... Να περνά κ η ώρα δλδ... λοιπόν ας τους αφήσουμε αυτούς όλους έχουν και θα έχουν να ασχοληθούν με πολλά πολλά πράγματα αρχίζουν και τα τουρκικά τώρα στη τηλεόραση! ΑΛΛΆ ΝΊΚΟ ΜΕ ΧΆΛΑΣΕΣΟΥ ΠΟΛΟΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΌΣΟΥΝΑ !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Αυγούστου 2016 #3686 Share 21 Αυγούστου 2016 Μιζεροι ανθρωποι.Κακοι.Μην ασχολειστε μαζι τους.Αφηστε τους στη μοναξια τους.Αυτοι κι ο καθρεφτης τους. ΟΥΥΥΥΣΤ!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 21 Αυγούστου 2016 #3687 Share 21 Αυγούστου 2016 Δώσε πόνο Νικόλα...τα καλύτερα έρχονται.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 21 Αυγούστου 2016 #3688 Share 21 Αυγούστου 2016 (edited) Ευχομαι να το δεις οπως το θες φιλαρακι Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2016 - vasilis4x4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 23 Αυγούστου 2016 #3689 Share 23 Αυγούστου 2016 Νικολα μη μασας εχεις ενα απο τα πιο φανταστικα ενυδρεια που για να το φτασουμε εμεις θελει μεεεεεεεεγαλη προσπαθεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantherdim 24 Αυγούστου 2016 #3690 Share 24 Αυγούστου 2016 Αυτοι ειναι η φαρα μας.... Αυτοι που χερονται με την δικια σου λυπη . Αυτοι που εχουν 1 ενυδρειο γεματο παρασιτα αλγες βρομα. Αυτοι που εχουν τον κυριο λογο για ολα, αλλα δεν εχουν να δειξουν τιποτα! Αυτοι που μιλουν πισω απο την πλατη μας ... Αυτοι που εβγαλαν την βρωμα οτι σταματησες το χομπι.. Αυτοι που σε επερναν και σε περνουν τηλεφωνο για να τους βοηθησεις .. Αυτοι που πριν καποιους μηνες δεν ηξεραν που τους πανε τα 4 Και τωρα Αυτοι εγιναν επιστημονες .... Και πολλα αλλα που μπορω να αναφερω αλλα κρατιεμαι! Anyway... Νικολα . εχεις ενα απο τα καλυτερα ενυδρεια στην ελλαδα . Εισαι ενας φανταστικος χαρακτηρας και πανω απο ολα ενας καλος ανθρωπος. Για εμενα? Συνεχισε φιλε μου αυτο που κανεις με την καρδια σου,Δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα σε κανεναν .παρα μονο σε εσενα. Οι ανθρωποι που σε αγαπουν για αυτο που εισαι, και για αυτο που προσφερεις ειναι πραγματικα διπλα σου, και ας μην ασχολουνται καθε μερα και καθε λεπτο με εσενα. Σε ολους μπορει να συμβει η κακια στιγμη, αλλα η κακογλωσια ειναι κακο πραγμα, Αστους να λενε και να γελουν... Εσυ θα εισαι ξανα απο πανω ομως. Γιατι αυτο που κανεις για εμας, για τα φορουμ, για το χομπι, δειχνει οτι εισαι Τεραστιος! Και αγαπας αυτο που λεγεται ενυδρειο.! Μην χαλιεσαι γιατι ετσι και αλλιως στην κορυφη εισαι! Keep walking αδερφε μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 24 Αυγούστου 2016 #3691 Share 24 Αυγούστου 2016 Νικο ανεβασε καμμια φωτο , γιατι καποιοι ελεγαν οτι εγκατελειψες το χομπυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 24 Αυγούστου 2016 #3692 Share 24 Αυγούστου 2016 Δυστυχος ΝΑΙ ο Νίκος εγκατέλειψε το χομπυ... Για αυτούς ιδιαίτερος!! Πιο πάνω ο φιΛος μου είπε την είδαν επιστήμονες. Ναι την είδαν,βασικά ΤΟ ΚΆΝΑΝ ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΟΎΝ!! Σταμοοοοο πάρε μια βρεγμένή βετφα και απανο τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 25 Αυγούστου 2016 #3693 Share 25 Αυγούστου 2016 Το ενυδρειο προχωρει μετα το αναγκαστικο αδειασμα του.Θελω να πω ενα μεγαλο Ευχαριστω στον φιλο Modiliani για τα φραγκακια που μου εδωσε και οχι μονο,ενα μεγαλο Ευχαριστω στον φιλο Μανολη (STAMOS) για την picta που μου εδωσε. Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους MANOLIS REEF,PETRAN HALEN,ΠΑΣΧΑΛΗ,που ειναι εδω, Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο ΑQUAZONE και στα μελη του-φιλοι μου που με στηριξαν στηριζουν και οχι μονο. Εχω την ΤΥΧΗ να βλεπω αυτο το ενυδρειο πολυ συχνα!! Ακομα και στην κατασταση που ειναι σημερα μετα τις τοσες αναποδιες παραμενει ενα ενυδρειο κοσμημα στο σαλονι του Νικου... Διαβασα τις 5 τελευταιες σελιδες του topic και πραγματικα μου φανηκε εξαιρετικο αστειο απο εσας που λετε οτι ο Νικος εγκατελειψε το χομπυ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 25 Αυγούστου 2016 #3694 Share 25 Αυγούστου 2016 Εχω την ΤΥΧΗ να βλεπω αυτο το ενυδρειο πολυ συχνα!! Ακομα και στην κατασταση που ειναι σημερα μετα τις τοσες αναποδιες παραμενει ενα ενυδρειο κοσμημα στο σαλονι του Νικου... Διαβασα τις 5 τελευταιες σελιδες του topic και πραγματικα μου φανηκε εξαιρετικο αστειο απο εσας που λετε οτι ο Νικος εγκατελειψε το χομπυ... Φιλαράκι μου κ εγώ όταν το έμαθα γέλασα με τη ψυχή μου!! Δλδ οκ να το παρατήσει κάνας άλλος οκ Αλλά ο Νίκος είναι άρρωστος εντελος όμως!! Παραλία με το ένυδρειο έχει!! Πόσο οοοοο π-π-ρες παίζει α είναι χχχαχαχχααχχα Τέλος πάντων ας τα αφήσουμε αυτά και το χαβαλε τους γιατι μόνο για χαβαλε είναι α γελάμε μαζί τους!! Και ας δούμε σε λίγες μέρες ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΊΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΑΠΌ ΠΡΙΝ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Αυγούστου 2016 Author #3695 Share 30 Αυγούστου 2016 Νεος κατοικος εντελος νυστικος και απο οτι βλεπω δεν θα φαει,πολυ ομορφο ζωντανο. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Αυγούστου 2016 Author #3696 Share 30 Αυγούστου 2016 Το ενυδρειο προχωρει Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 30 Αυγούστου 2016 #3697 Share 30 Αυγούστου 2016 Με το καλό ρε φίλε ! Και άλλη αναποδιά μην σε βρει ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 30 Αυγούστου 2016 #3698 Share 30 Αυγούστου 2016 Το ενυδρειο προχωρει Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕτσι Νικόλα επειδή τα παράτησες ρε συ!!!!!!!! Και πάλι ενυδρειάρα είναι Νίκο και θα γίνει ακόμη καλύτερο από πριν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Αυγούστου 2016 #3699 Share 30 Αυγούστου 2016 Μπράβο ρε Νικο προχώρα και αυτό θα σε ανταμείψει. Στραβές όλοι παθαίνουμε. Το τι γίνεται μετά είναι το θέμα. Μακάρι να φάει και ο Chelmon. Ειναι πανέμορφο ψάρι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Αυγούστου 2016 #3700 Share 30 Αυγούστου 2016 Μπραβο Νικολα, ωραιες φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος