Sojer90 12 Αυγούστου 2016 #3651 Share 12 Αυγούστου 2016 ρε παιδια εγω τωρα διαβασα το θεμα.Πραγματικα στεναχωρο το τι επαθε ο φιλος την ζημια αυτη,Αλλα (επειδη πιστευω και εγω στο *ματι*-αρνητικη ενεργεια) ειναι δυνατον καποιος μεσα σε ενα φορουμ που μοιραζομαστε ενα κοινο χομπι να φθονει τον κοπο του αλλου για να φτασει σε ενα αριστο σημειο αντι να το θαυμαζει?Ημαρτον... Οσον αφορα το ενυδρειο σου φιλε μου επειδη ξερω απο φολες..ελπιζω γρηγορα να το ξερεπερασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Αυγούστου 2016 Author #3652 Share 12 Αυγούστου 2016 ρε παιδια εγω τωρα διαβασα το θεμα.Πραγματικα στεναχωρο το τι επαθε ο φιλος την ζημια αυτη,Αλλα (επειδη πιστευω και εγω στο *ματι*-αρνητικη ενεργεια) ειναι δυνατον καποιος μεσα σε ενα φορουμ που μοιραζομαστε ενα κοινο χομπι να φθονει τον κοπο του αλλου για να φτασει σε ενα αριστο σημειο αντι να το θαυμαζει?Ημαρτον... Οσον αφορα το ενυδρειο σου φιλε μου επειδη ξερω απο φολες..ελπιζω γρηγορα να το ξερεπερασεις. Και ομως φιλε και ετυχε να ακουσω και σχολια χαρας....................ας μην το συνεχισω,αλλα το ποιο ωραιο ειναι οτι αυτος αυτοι που το ειπαν νομιζουν οτι εχουν ενυδρειο..........................Αλλα εγω ειμαι εδω και οι λογος ειναι το χομπι ,το φορουμ και ολοι οι φιλοι που με αγαπανε μεσα σε αυτο [ειναι και πολλοι],,,,,,εχει ο καιρος γυρισματα ομως φιλε μου... Να εισαι καλα φιλε μου για τα καλα σου λογια,και πιστεψεμε γραφω ολη την εξελιξη του ενυδρειου που συμπεριλαμβανει και τις στραβες,ειδικα αυτες γιατι μεσα απο αυτες γινομαστε καλυτεροι,καποιοι δεν τις γραφουν καθολου.........................λεω. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Αυγούστου 2016 #3653 Share 12 Αυγούστου 2016 τι ψάχνεις να βρεις; όταν έχεις ένα ενυδρειο που έχεις σκάσει και σκάς τόσα λεφτά, όταν ξενύχτας διαβάζοντας για αυτό όταν ξενυχτας μαζί του!όταν κάθεσε από πάνω του να μην σου πάθει τίποτα!! αυτό λέγετε το αγαπώ και προχωράω!!! όταν ακούς στο γύρο γύρο να λένε άσχημα λόγια και να λογοκρινουν την αναποδια σου -στενάχωρια σου!! Είναι άσχημο!! Προσωπικά θέλω να πω σε όλους ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΠΈΣΕΙ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΝΙΚΌΛΑ ΠΟΥ ΜΌΝΟ ΚΑΛΟΣΎΝΗ ΈΧΕΙ ΔΕΊΞΕΙ ΣΕ ΌΛΟΥΣ (ΛΆΘΟΣ ΤΟΥ) Που μόνο αγάπη για το χομπυ και να βοηθάει όλον τον κόσμο με τα ενυδρεία τους! ΟΠΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΔΊΠΛΑ ΜΟΥ!! ΑΝΤΕΕ ΠΑΊΔΕΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΆΣ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΊΕΣ!!!! Φτιάξτε αυτό το ενυδρείο φτάσετε το Νικόλα σε όλα μας όλα που έχει προσφέρει στο χομπυ μας και μετά πείτε ότι θέλετε!!! Δυστυχος ένα θα μας φάει εδώ στη Ελλάδα!! Δεν θέλουμε καλά ενυδρεία και κοιτάμε επειδή δεν τα έχουμε να τα θαβουμε όσο μα όσο πιο βαθιά γίνετε!! Λοιπόν να μην κουράζως άλλο το θέμα, ο Νίκος ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατο που σε αυτό είμαστε δίπλα του!!! Και επειδή πιστεύω πολύ στο δείξε μου το ενυδρειο σου να σου πω πιος είσαι!!! Αντέ να τους δω όλους,όλους αυτούς που λένε λένε λένε μέλι μέλι αλλά από τηγανιτα τίποτα!! Αντέ να σας δούμε!!!!!αλλά τη να δεις θα μου πεις εχουν? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΠΟΛΎ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΑ ΘΑ ΔΟΎΝΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΥΤΌ! ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΝΙΚΌΛΑ ΉΡΕΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΈ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΆΣΈΤΕ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΑΓΑΠΉΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΉ ΤΟΥ!! ΓΙΑΤΊ...ΑΠΌ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΜΕ.ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΆΤΕ ΝΑ ΈΧΕΤΕ! Petran Halen!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Αυγούστου 2016 #3654 Share 12 Αυγούστου 2016 (edited) Εμένα πχ με κράζουνε επειδή είμαι αν ορθογράφος!! ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΩ γιατί την ώρα του μαθήματος ζωγραφίζα ψαράκια! Το AQUAZONE ήταν και είναι δίπλα στο χομπυ! Εδώ μέσα πολλοί δέχτηκαν βοήθεια και όχι ονλινε αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στο, τρέχανέος παιδιά στα σπίτια δωρεάν και βοηθαγανε χάριζαν εξοπλισμό! Κάτι μυαλλο σαν αυτά λοιπόν εποφεληθηκαν από την τρομερή βοήθεια του φόρουμ και μετά πλάτη!!! Μπράβο!!!! Κάνανε δουλίτσα τζάμπα από παιδιά που είναι δίπλα μας εδώ μέσα! Και Μετά στο κάδο απορριμμάτων! Έτσι λοιπόν και στο Νικόλα βοήθησε και μετά τον κράζουν και χεροντε με αυτό που έπαθε! Φαντάσου Νίκο που μερικούς τους έβαλες και σπίτι σου κοίταγανε το ενυδρειο και μέσα τους τι λέγανε!! Αντέ φτιάξτε το λοιπόν!!! Μπορειτε? Η θα ζητάτε βοήθεια πολύ από το νικο; ; Η όταν σας πετάνε από παντού θα γυρνάτε στο Νίκο που ξέρετε τη καρδιά εκεί!!! Και επειδή μαρεσει πολύ η ποζερια των 80ς λόγο μουσικής! Και είμαι και λίγο σκανταλιαρης..χιχιχιχιχιχιιχχι Petran reef!!! το θέμα μου! Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Αυγούστου 2016 #3655 Share 12 Αυγούστου 2016 Και κάτι τελευτεω... Τύχεο που γύρο από το Νίκο είμαστε όλοι με τα ενυδρείακια μας ; Ενώ άλλοι είναι μόνοι τους;από εκεί να κρίνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 12 Αυγούστου 2016 #3656 Share 12 Αυγούστου 2016 Νίκο δυστηχώς καλοθελητές υπάρχουν πολλοί...είπες την πιο σωστή κουβέντα ότι έχει ο καιρός γυρίσματα...από εκεί και πέρα επειδή είσαι καλός άνθρωπος και μόνο βοήθεια μας προσφέρεις εγώ πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται και θα φτιάξεις 10 φορές καλύτερο ενυδρείο και άσε τους άλλους στην μιζέρια τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Αυγούστου 2016 Author #3657 Share 12 Αυγούστου 2016 Και για να τα δουμε ολοι και να τα ξερουμε μιλαμε για αυτα. https://www.google.gr/search?q=nudibranch&client=firefox-b&biw=1366&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYjPua5rvOAhWK6RQKHUgQCMAQ_AUIBigB#tbm=isch&q=montipora+eating+nudibranch&imgrc=zIubxUFiZChzBM%3A Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 12 Αυγούστου 2016 #3658 Share 12 Αυγούστου 2016 Νικόλα άστους να λένε. Πολλοί θα θέλανε να έχουν το ενυδρείο σου έστω και στην κατάσταση που είναι σήμερα. Δεν μιλάω για πριν τις στραβές. Όμως ούτε μέχρι εκεί δεν μπορούν να φτάσουν. Άστους να λένε λοιπόν και να το χαίρονται αυτό που έπαθες γιατί αυτό το επίπεδο δεν πρόκειται ποτέ να το φτάσουν. Προχώρα και μη μασάς τίποτα.Οι χομπίστες το ξαναλέω OI ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ είμαστε μαζί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 12 Αυγούστου 2016 #3659 Share 12 Αυγούστου 2016 Θα φτιάξεις όμορφα πράγματα και καλήτερα απο πριν μην στεναχωριέσαι όλα ειναι στο προγραμμα και οπως σου είπε και ο Μιχαλης απο αυτά μπορείς μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί φιλε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 12 Αυγούστου 2016 #3660 Share 12 Αυγούστου 2016 Εχεις δικιο απολυτο βγαινουμε σοφοτερη απο τις στραβες οντος.Λες ?βλεπω επισκεπτες πολλους στα θεματα μου και γενικα τωρα τελευταια....λεω να αρχισω τα δικα μου ξεματιασματα σιγα σιγα..... Σε ευχαριστω πολυ φιλε ,να εισαι καλα. Ναι ρε αυτα τα γατακια/επισκεπτακια η' ακομα και οι πανεξυπνοι=πανηλιθιοι των διπων λογαριασμων δεν μπορουν να μεινουν μακρυα μας.... Θα κραζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ...γιατι δεν εχουν ζωη και ασχολουνται με τοι τι γραφουμε εμεις εδω,αν γραφουμε,αν πανε καλα τα ενυδρεια μας η' οχι......αλλα εδω θα μπαινουν να ξεστραβωθουν ξανα και ξανα ενυδρειακα...εδω θα μπαινουν να παρουν υλικο για να κουτσομπολεψουν με τις φιλεναδες τους και να νοιωσουν πως εχουν ζωη.... Και φυσικα αυτα ειναι κατι ανθρωπακια τρολλακια που δεν εχουν ζωη.... Κατι μπαναρισμενα γατια...το τρολλ,ο ,ο δασκαλος κ ο γκουρου,οι οποιοι ανηκουν και στις δυο κατηγοριες. Ειδικα το τρολλ ενω εχει φαει τοσα χαστουκια εδω μεσα συνεχιζει να μας παρακολουθει ανελλιπως....με επισκεψεις κ δευτερους λογαριασμους.... Και πως να μην το κανει,οταν το ανθρωπακι αυτο δεν εχει ζωη....προτιμαει να παιρνει ξεφτυλα κ να νοιωθει πως ειναι ζωντανος αντι να παει να κανει κανενα περιπατο...μιζερο ανθρωπακι.... Αυτα που παιρνει οχι μονο το αξιζουν αλλα και τα επιδιωκει κιολας γιατι στελνει και π.μ...φυσικα παιρνωντας απαντησεις που του αξιζουν....βιτσια...τι να κανεις... Οταν εχεις καταφερει να εισαι μπαναρισμενος απο δυο φορουμ και να μην εχεις ουτε δυο φιλους,ενω σε απεχθανεται ταυτοχρονα ολη η ενυδρειακη κοινοτητα και εσυ ταυτοχρονα επιμενεις τοτε ενα πραγμα μενει να εισαι... Το καλυτερο πραγμα ειναι να τους γλενταμε,να απολαμβανουμε τα ενυδρεια μας και να ειμαστε μια ωραια παρεα απο την οποια απεχουν....και οχι απο επιλογη τους...τους απεχουμε εμεις Ειπαμε,αραξε να ηρεμησεις κ εσυ κ το ενυδρειο και το ξανακανεις ενυδρειαρα στο πι κ φι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 12 Αυγούστου 2016 #3661 Share 12 Αυγούστου 2016 Και για να τα δουμε ολοι και να τα ξερουμε μιλαμε για αυτα. https://www.google.gr/search?q=nudibranch&client=firefox-b&biw=1366&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYjPua5rvOAhWK6RQKHUgQCMAQ_AUIBigB#tbm=isch&q=montipora+eating+nudibranch&imgrc=zIubxUFiZChzBM%3A Τι διαολια ειναι παλι αυτα ρε γμτ?ΚΙ εγω βλεπω καποια φαγωματα σε καποιες digitata αλλα δυστυχως δεν εχω ανακαλυψει τι τις τρωει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Αυγούστου 2016 Author #3662 Share 12 Αυγούστου 2016 Τι διαολια ειναι παλι αυτα ρε γμτ?ΚΙ εγω βλεπω καποια φαγωματα σε καποιες digitata αλλα δυστυχως δεν εχω ανακαλυψει τι τις τρωει. Ωχ Γιωργο κοψε το φαγωμενο κοματι βαλτο σε ενα κουβα παρε και φεξε επανω του και ευχομαι να μην τα δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 12 Αυγούστου 2016 #3663 Share 12 Αυγούστου 2016 Νίκο αυτό το διαόλι μόνο τις μόντι χτυπάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Αυγούστου 2016 Author #3664 Share 12 Αυγούστου 2016 Νίκο αυτό το διαόλι μόνο τις μόντι χτυπάει? Το συγκεκριμενο Λευτερη ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Αυγούστου 2016 #3665 Share 12 Αυγούστου 2016 Παιδιά κόκκινο φως βοηθάει να τα δούμε... Red bugs,nudibranch και άλλα τέτοια Με το σβησουμε τελείως τα φώτα μας περάσει και κάνα 3ωρο βοηθάει λένε να τα βλέπουμε με κόκκινο φως πχ κάνα λεντακι κόκκινο σκούρο γιατί αυτό το χρωμα; δεν τα ενοχλεί, δεν κρύβονται στο εξωτερικό πουλάνε και τέτοιους φακούς οι ξένοι ισχυρίζονται πως το βαθύ κόκκινο δεν τα τρομάζει από το λευκό έντονο φως. εγώ έτσι σκαναρώστε τα βράδια το ενυδρειο αυτό που παρατήρησα είναι πως ακόμα και οι γαριδες με.το φως αυτό δεν μαζεύονται ελπίζω κάνεις να μην έχει τέτοια πράγματα... γιατί θεραπεία δεν! μόνο κάτι ακούγετε για ένα απόπαρασητικο σκύλων που ασφαλώς χάνεις ασπονδυλα καβούρια γαρίδες clams όπως λέει και ο ΒεγγοΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΑΨΑΧΤΩΣ ΚΆΝΕΙΣ ΌΛΟΙ ΘΑ ΨΆΧΝΟΥΜΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Αυγούστου 2016 Author #3666 Share 12 Αυγούστου 2016 Παιδιά κόκκινο φως βοηθάει να τα δούμε... Red bugs,nudibranch και άλλα τέτοια Με το σβησουμε τελείως τα φώτα μας περάσει και κάνα 3ωρο βοηθάει λένε να τα βλέπουμε με κόκκινο φως πχ κάνα λεντακι κόκκινο σκούρο γιατί αυτό το χρωμα; δεν τα ενοχλεί, δεν κρύβονται στο εξωτερικό πουλάνε και τέτοιους φακούς οι ξένοι ισχυρίζονται πως το βαθύ κόκκινο δεν τα τρομάζει από το λευκό έντονο φως. εγώ έτσι σκαναρώστε τα βράδια το ενυδρειο αυτό που παρατήρησα είναι πως ακόμα και οι γαριδες με.το φως αυτό δεν μαζεύονται ελπίζω κάνεις να μην έχει τέτοια πράγματα... γιατί θεραπεία δεν! μόνο κάτι ακούγετε για ένα απόπαρασητικο σκύλων που ασφαλώς χάνεις ασπονδυλα καβούρια γαρίδες clams όπως λέει και ο ΒεγγοΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ ΑΨΑΧΤΩΣ ΚΆΝΕΙΣ ΌΛΟΙ ΘΑ ΨΆΧΝΟΥΜΕ! Αποπαρασιτικο σκυλων????που δεν θα επηρεασει κοραλα ψαρια βιολογια ενυδρειου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 12 Αυγούστου 2016 #3667 Share 12 Αυγούστου 2016 Interceptor λέγατε το φάρμακο δοσολογία δεν γνωρίζω δυστυχος... αυτό για Red bugs όμως λένε.. για nubibranch δεν γνωρίζω φάρμακο.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 13 Αυγούστου 2016 #3668 Share 13 Αυγούστου 2016 Και για να τα δουμε ολοι και να τα ξερουμε μιλαμε για αυτα. https://www.google.gr/search?q=nudibranch&client=firefox-b&biw=1366&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYjPua5rvOAhWK6RQKHUgQCMAQ_AUIBigB#tbm=isch&q=montipora+eating+nudibranch&imgrc=zIubxUFiZChzBM%3A Νίκο κάποτε είχα θέμα και εγω με αυτά όπως και το είχα κάνει και θέμα και θυμάμαι καλα Επειδής είχα και πρόβλημα με την bryopsis είχα ανεβάσει το μαγνήσιο στα άστρα και αυτο για 2 φορές μετά απο την θεραπεία έβλεπα και βλέπω τα ζοανθους μου μια χαρά ανοιγμένα και υγιέστατα και ούτε έτυχε να ξαναδώ κανενα απο αυτά τα nudi.....( Βεβαίως είχα ακολουθήσει και τις οδηγίες του Θανάση )αλλα πάλι αμμα είχε Μείνει Κανένα ;.... λες να έκανε δουλεια η υπέρ δοσολογία του μαγνήσιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 13 Αυγούστου 2016 #3669 Share 13 Αυγούστου 2016 Τάσο πιστεύω πως σε οτιδήποτε ζωντανό του κάνεις τέτοια κόλπα το επηρεάζει μπορεί και ναι! Εγώ έκανα σε φίλο θεραπεία για bryopsis με μαγνήσιο όπως εσύ φτάσαμε 1500 συν συν το μόνο που είδαμε από fullstock κοράλλια σπσ ήταν οι γαρίδες κοκκινισαν... Για τα νουντις μόνο αυτό έκανες τη οδηγίες έδωσε ο ταν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 14 Αυγούστου 2016 #3670 Share 14 Αυγούστου 2016 Τάσο πιστεύω πως σε οτιδήποτε ζωντανό του κάνεις τέτοια κόλπα το επηρεάζει μπορεί και ναι! Εγώ έκανα σε φίλο θεραπεία για bryopsis με μαγνήσιο όπως εσύ φτάσαμε 1500 συν συν το μόνο που είδαμε από fullstock κοράλλια σπσ ήταν οι γαρίδες κοκκινισαν... Για τα νουντις μόνο αυτό έκανες τη οδηγίες έδωσε ο ταν; Φίλε μου εδω: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 14 Αυγούστου 2016 #3671 Share 14 Αυγούστου 2016 Τάσο έχω ανοίξει και θέμα στη κατηγορία ρεεφ Να μαζευτούμε όλοι να πούμε ότι ξέρουμε να τα συγκεντροσουμε όλα ότι ξέρειςο καθένας να βρούμε λύσεις! Εγώ πάλι ψάχνω μπας και βρω και κάνα ζώο ρε να τα τρώει! Δεν μπορεί ολόκληρος ωκεανος κάτι θα υπάρχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Αυγούστου 2016 Author #3672 Share 19 Αυγούστου 2016 (edited) Το ενυδρειο προχωρει μετα το αναγκαστικο αδειασμα του.Θελω να πω ενα μεγαλο Ευχαριστω στον φιλο Modiliani για τα φραγκακια που μου εδωσε και οχι μονο,ενα μεγαλο Ευχαριστω στον φιλο Μανολη (STAMOS) για την picta που μου εδωσε.Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους MANOLIS REEF,PETRAN HALEN,ΠΑΣΧΑΛΗ,που ειναι εδω,Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο ΑQUAZONE και στα μελη του-φιλοι μου που με στηριξαν στηριζουν και οχι μονο. Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2016 - niknik 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 19 Αυγούστου 2016 #3673 Share 19 Αυγούστου 2016 Ωραίος Νικόλα προχώρα ξανά δυνατά. Θα γίνει πάλι ριφαρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 19 Αυγούστου 2016 #3674 Share 19 Αυγούστου 2016 Αντε με το καλό να γίνει δάσος Νίκολα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 19 Αυγούστου 2016 #3675 Share 19 Αυγούστου 2016 keep reefing 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος