lefteris67 2 Αυγούστου 2016 #3626 Share 2 Αυγούστου 2016 Ενα μεγαλο ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και την αγαπη σας,ευχομαι,να επανελθω συντομα........................... Δεν παίρνεις εσύ χαμπάρι από τέτοια. Πάμε πάλι δυνατά Νικόλα!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Αυγούστου 2016 #3627 Share 2 Αυγούστου 2016 Μην μασάς καθόλου. Ετσι ειναι το χομπυ. Και μην σου πω, πως εχω παρατηρήσει οτι όταν μας συμβαίνει μια ζημιά και το ξαναρχίζουμε απο την αρχή, τότε γίνεται πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο. Και ειδικά εσύ κάνεις παπάδες με το ενυδρείο. Ευκαιρία να φτιάξεις κάτι ακόμη ποιό τούμπανο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Αυγούστου 2016 Author #3628 Share 2 Αυγούστου 2016 Ποτέ γίνανε όλα αυτά ;;;; Tι εννοεις?προχτες ξεστηθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 2 Αυγούστου 2016 #3629 Share 2 Αυγούστου 2016 Αύριο νομίζω πρέπει να στηθεί Νίκο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Αυγούστου 2016 #3630 Share 2 Αυγούστου 2016 Νικόλα κρίμα και κουράγιο λυπάμαι πολύ για ότι έγινε Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 2 Αυγούστου 2016 #3631 Share 2 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά δεν πιστεύω στο μάτι .... Αλλα οι στραβές που κάθονται με έχουν προβληματίσει !!!! Τώρα δεν μιλάμε για τα κακά που συμβαίνουν στις διακοπές που λόγω του Μερφι χάνονται ενυδρεία ! Και το έχουμε δει πολλες φορές το έργο ! Εδώ είναι μέσα σε διάστημα ενός μήνα πολλες στραβές !!! Τι να πω ;;; Νικόλα γερά !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 2 Αυγούστου 2016 #3632 Share 2 Αυγούστου 2016 Κουραγιο Νικολα!!!Κριμα για τα ζωντανα και για τον κοπο σου αλλα ξερω οτι εισαι μαχητης και σιγουρα θα το φτιαξεις ακομα καλυτερο απο οτι ηταν.Δυστυχως σε αυτο το χομπι υπαρχουν πολλα που μπορει να πανε στραβα.Keep Reefing!!! Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Αυγούστου 2016 Author #3633 Share 3 Αυγούστου 2016 Νικόλα κρίμα και κουράγιο λυπάμαι πολύ για ότι έγινε Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να εισαι καλα φιλαρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Αυγούστου 2016 Author #3634 Share 3 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά δεν πιστεύω στο μάτι .... Αλλα οι στραβές που κάθονται με έχουν προβληματίσει !!!! Τώρα δεν μιλάμε για τα κακά που συμβαίνουν στις διακοπές που λόγω του Μερφι χάνονται ενυδρεία ! Και το έχουμε δει πολλες φορές το έργο ! Εδώ είναι μέσα σε διάστημα ενός μήνα πολλες στραβές !!! Τι να πω ;;; Νικόλα γερά !!! Ελα μου ντε....λες??να εισαι καλα Διονυση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Αυγούστου 2016 Author #3635 Share 3 Αυγούστου 2016 (edited) Κουραγιο Νικολα!!!Κριμα για τα ζωντανα και για τον κοπο σου αλλα ξερω οτι εισαι μαχητης και σιγουρα θα το φτιαξεις ακομα καλυτερο απο οτι ηταν.Δυστυχως σε αυτο το χομπι υπαρχουν πολλα που μπορει να πανε στραβα.Keep Reefing!!! Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιωργο σε ευχαριστω πολυ,δυστυχως τα εχει το χομπι αυτα,εχεις δικιο. Έγινε επεξεργασία 3 Αυγούστου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 3 Αυγούστου 2016 #3636 Share 3 Αυγούστου 2016 Να σου εγώ τι γίνετε!!! Η μάλλον καλύτερα να μας το πει ο Μανώλης ρεεφ!!γιατί συμβενουν σε όλους ανάποδικές Πιστεύω πως είναι θες ΖΕΝΝΝΝ ΟΜΜΜΜΜΜΜΜ Χαχαχαχαχαχαχαχαχαζααζζ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Αυγούστου 2016 #3637 Share 3 Αυγούστου 2016 Φιλαρακι μετα τις διακοπες θελω να δω ενυδρειο τουμπανο Ξερεις εσυ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 3 Αυγούστου 2016 #3638 Share 3 Αυγούστου 2016 Νικόλα αν και δεν είναι ευκολο . . . κάθε εμπόδιο για καλό φίλε !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Αυγούστου 2016 #3639 Share 4 Αυγούστου 2016 Νικολα μη μασας.Οι μοντι ειναι πολυ συνηθισμενα κοραλια.Αρκει να περιμενεις ωστε να ψοφησουν τα παρασιτα και ξαναβαζεις. Τρενο θα πανε παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 4 Αυγούστου 2016 #3640 Share 4 Αυγούστου 2016 Να σου εγώ τι γίνετε!!! Η μάλλον καλύτερα να μας το πει ο Μανώλης ρεεφ!!γιατί συμβενουν σε όλους ανάποδικές Πιστεύω πως είναι θες ΖΕΝΝΝΝ ΟΜΜΜΜΜΜΜΜ Χαχαχαχαχαχαχαχαχαζααζζ χαχαχααχαχαχαχαχαχα petran αστα φιλε δυστυχως καποιοι ανθρωποι χαιρεκακοι ζουν απο αυτο.με αναποδιες των αλλων ανεβαινουν στο κοινωνικο τους status και απολαμβανουν για το κακο του αλλου.το θεμα ξερεις ποιο ειναι ομως πως θα χαιρονται μονοι τους γιατι πραγματικα ειναι μονοι τους.ουτε κατσαριδες δε θα μπαινουν σπιτι τους.Νικολα παλι με χρονια με καιρους παλι ενυδρειαρα θα χεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 4 Αυγούστου 2016 #3641 Share 4 Αυγούστου 2016 όπως ακριβώς το λες χαίρονται με κάτι τέτοια και το κλασσικο; ;εγω το ήξερα μωρέ τώρα!! όσο για τον Νικόλα με τόση αγάπη για το χομπυ θα φτιάξει το τοπ είναι ενυδρείο! πιστεύω πως όλοι μας εδώ είμαστε δίπλα του! και εμείς οι δύο σε όλα δίπλα του! που σε παιδί!! κοίτα τι σου έχω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 5 Αυγούστου 2016 #3642 Share 5 Αυγούστου 2016 Νικόλα τωρα το διάβασα και χω στεναχωρηθεί πολυ.. Ρε φιλε, δεν γινόταν τιποτα χωρις να ξεστηθει;;;; Κρίμα..ξερω ομως τη τρελα σου για το χόμπι και ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις κατι ακομα καλυτερο Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 7 Αυγούστου 2016 #3643 Share 7 Αυγούστου 2016 Κριμα βρε Νίκο για 2 φορά κατι σε τυχαίνει ,καλό κουράγιο σε εύχομαι και σιγά σιγά να το ξανά γεμίσεις!!! .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 9 Αυγούστου 2016 #3644 Share 9 Αυγούστου 2016 Μην απογοητευεσαι νικο...ξερω ειναι δυσκολο αλλα αυτα ειναι μεσα στο χομπυ δυστυχως! Και οσο και να ακουγεται βλακεια φιλε....οι ατυχιες/στραβες/λαθη ειναι αυτα που μας δινουν γνωση σε κατι,εμπειρια και μας κανουν καλυτερους χομπυστες. Θα αραξεις τωρα να ηρεμησεις,να ηρεμησει και το ενυδρειο.Να εχεις εναν ξεκουραστο αυγουστο χωρις εννοιες και ανησυχιες για το ενυδρειο και απο σεπτεμβριο που θα ξαναμπουμε στα σπιτακια μας,το πιανεις παλι να το πας εκει που θες και μπορεις Ρε λες να σε ματιασε καμια κουφαλα που εγινες συντονιστης και οχι αυτη??? Εννοειται πως κανω πλακα...ξερεις τι πιστευω για το ματι Συγχαρητηρια κιολας κ καλη δυναμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIGERTRIGER 10 Αυγούστου 2016 #3645 Share 10 Αυγούστου 2016 Επειδη τα δικα μου ματια ειναι ανεκπαιδευτα ακομα, (μονο σε καταστηματα εχω δει reef ενυδρεια) το ενυδρειο σου νικο μου φαινεται καταπληκτικο ακομα και τωρα μετα τις ατυχιες που ειχες. Για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι για τον κοπο που εχεις κανει μεχρι τωρα. Ομως ειμαι σιγουρος οτι ταυτοχρονα ειναι και αφορμη για να συνεχισεις και με την εμπειρια που εχεις να εισαι πιο προετοιμασμενος για παρομοιες καταστασεις. Οπως βλεπω τα παιδια σε λατρευουν εδω μεσα και σε μπριζωνουν.... εισαι καταδικασμενος να συνεχισεις ακομα πιο δυνατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Αυγούστου 2016 Author #3646 Share 11 Αυγούστου 2016 Νικολα μη μασας.Οι μοντι ειναι πολυ συνηθισμενα κοραλια.Αρκει να περιμενεις ωστε να ψοφησουν τα παρασιτα και ξαναβαζεις. Τρενο θα πανε παλι. Στρατο μου να εισαι καλα φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Αυγούστου 2016 Author #3647 Share 11 Αυγούστου 2016 Μην απογοητευεσαι νικο...ξερω ειναι δυσκολο αλλα αυτα ειναι μεσα στο χομπυ δυστυχως! Και οσο και να ακουγεται βλακεια φιλε....οι ατυχιες/στραβες/λαθη ειναι αυτα που μας δινουν γνωση σε κατι,εμπειρια και μας κανουν καλυτερους χομπυστες. Θα αραξεις τωρα να ηρεμησεις,να ηρεμησει και το ενυδρειο.Να εχεις εναν ξεκουραστο αυγουστο χωρις εννοιες και ανησυχιες για το ενυδρειο και απο σεπτεμβριο που θα ξαναμπουμε στα σπιτακια μας,το πιανεις παλι να το πας εκει που θες και μπορεις Ρε λες να σε ματιασε καμια κουφαλα που εγινες συντονιστης και οχι αυτη??? Εννοειται πως κανω πλακα...ξερεις τι πιστευω για το ματι Συγχαρητηρια κιολας κ καλη δυναμη! Εχεις δικιο απολυτο βγαινουμε σοφοτερη απο τις στραβες οντος.Λες ?βλεπω επισκεπτες πολλους στα θεματα μου και γενικα τωρα τελευταια....λεω να αρχισω τα δικα μου ξεματιασματα σιγα σιγα..... Σε ευχαριστω πολυ φιλε ,να εισαι καλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Αυγούστου 2016 Author #3648 Share 11 Αυγούστου 2016 Επειδη τα δικα μου ματια ειναι ανεκπαιδευτα ακομα, (μονο σε καταστηματα εχω δει reef ενυδρεια) το ενυδρειο σου νικο μου φαινεται καταπληκτικο ακομα και τωρα μετα τις ατυχιες που ειχες. Για το μονο που στεναχωριεμαι ειναι για τον κοπο που εχεις κανει μεχρι τωρα. Ομως ειμαι σιγουρος οτι ταυτοχρονα ειναι και αφορμη για να συνεχισεις και με την εμπειρια που εχεις να εισαι πιο προετοιμασμενος για παρομοιες καταστασεις. Οπως βλεπω τα παιδια σε λατρευουν εδω μεσα και σε μπριζωνουν.... εισαι καταδικασμενος να συνεχισεις ακομα πιο δυνατα. Με συγκινουνουν τα καλα σου λογια ,ναι το βλεπω και ανταποδιδω,θα συνεχισω σιγουρα ........ερχονται τα καλυτερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Αυγούστου 2016 Author #3649 Share 11 Αυγούστου 2016 Κριμα βρε Νίκο για 2 φορά κατι σε τυχαίνει ,καλό κουράγιο σε εύχομαι και σιγά σιγά να το ξανά γεμίσεις!!! .... Αστα Τασο,να εισαι καλα φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 11 Αυγούστου 2016 #3650 Share 11 Αυγούστου 2016 Εχεις δικιο απολυτο βγαινουμε σοφοτερη απο τις στραβες οντος.Λες ?βλεπω επισκεπτες πολλους στα θεματα μου και γενικα τωρα τελευταια....λεω να αρχισω τα δικα μου ξεματιασματα σιγα σιγα..... Σε ευχαριστω πολυ φιλε ,να εισαι καλα. χιχιχιχι έτσι ξεματιαζω εγωωωω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος