Kristina Rosie 14 Απριλίου 2016 #3376 Share 14 Απριλίου 2016 Απλά αριστούργημα οι φωτογραφίες!!!!!!!!!Έχει πάρει πολύ τα πάνω του το ενυδρείο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 14 Απριλίου 2016 #3377 Share 14 Απριλίου 2016 Πανεμορφες οι φωτο Νικολα!!!Για το ενυδρειο δεν το συζηταω,τελειο εχει γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 17 Απριλίου 2016 #3378 Share 17 Απριλίου 2016 (edited) Nικολααα επαθα πλακα!!!!!!!!!Να το χαιρεσαι!!!!! Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2016 - vasilis4x4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 17 Απριλίου 2016 #3379 Share 17 Απριλίου 2016 (edited) Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2016 - vasilis4x4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 17 Απριλίου 2016 #3380 Share 17 Απριλίου 2016 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 17 Απριλίου 2016 #3381 Share 17 Απριλίου 2016 Να συνεχισω εγω?Ειχαμε και οι δυο την ευκαιρια να φωτογραφισουμε το στολιδι του Νικολα!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 17 Απριλίου 2016 #3382 Share 17 Απριλίου 2016 Νικολα να χαιρεσαι τα υπεροχα ζωντανα σου και την ζουγκλα σου που λες ενυδρειο!!!!Δωσε φωτο στον λαο!!!Τωρα εχεις μπολικες να ανεβασεις!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 18 Απριλίου 2016 #3383 Share 18 Απριλίου 2016 Νικόλα πανέμορφο φίλε μου να το χαίρεσαι και να έχεις υγεία να το θαυμάζεις μαζί με εμάς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 18 Απριλίου 2016 #3384 Share 18 Απριλίου 2016 Νικόλα είσαι πολύ μπροστά φίλε!!!Τουμπανέιροςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 18 Απριλίου 2016 #3385 Share 18 Απριλίου 2016 Υπέροχο Νικόλα. Το ενυδρείο έχει "ξεφύγει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Απριλίου 2016 Author #3386 Share 18 Απριλίου 2016 :thaman: Ποσα θες να μας τρελλανεις!!!!!!!!! Πανεμορφες οι φωτο Νικολα!!!Για το ενυδρειο δεν το συζηταω,τελειο εχει γινει Φιλαρακια ενα μεγαλο ευχαριστω για τις πολυ ωραιες φωτο που βγαλατε και την ωραι κουβεντα που καναμε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Απριλίου 2016 Author #3387 Share 18 Απριλίου 2016 Υπέροχο Νικόλα. Το ενυδρείο έχει "ξεφύγει". Σε ευχαριστω Λουκα και σε περιμενω. Νικόλα είσαι πολύ μπροστά φίλε!!!Τουμπανέιροςςς Βασιλη να εισαι καλα και ελπιζω να πειρες την catalafilia Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Απριλίου 2016 Author #3388 Share 18 Απριλίου 2016 Νικόλα πανέμορφο φίλε μου να το χαίρεσαι και να έχεις υγεία να το θαυμάζεις μαζί με εμάς. Φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και ανταποδιδω στο επακρον,να εισαι παντα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Απριλίου 2016 Author #3389 Share 18 Απριλίου 2016 Βασιλη τρομερη φωτο Νικόλα πανέμορφο φίλε μου να το χαίρεσαι και να έχεις υγεία να το θαυμάζεις μαζί με εμάς. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Απριλίου 2016 Author #3390 Share 18 Απριλίου 2016 όμορφες φωτογραφίες και φανταστικά χρώματα Νίκο... Σε ευχαριστω Γιωργο. Αμάν αμάν !!!! Μπορεί φίλε από τις καλύτερες σου !!! Διονυση ερχετε και η σειρα σου στις φωτο λεω ε και μην γελας ,σε βλεπω....χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Απριλίου 2016 Author #3391 Share 18 Απριλίου 2016 μπραβο ρε νικολα τρομερα χρωματα και πλεον εξελισεσαι και σε καλλιτεχνης.αντε να ερθεις να με φωτογραφισεις χαχαχαχαχα Ετοιμασου παιρνω φωτογραφικη και ερχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Απριλίου 2016 Author #3392 Share 18 Απριλίου 2016 Απλά αριστούργημα οι φωτογραφίες!!!!!!!!!Έχει πάρει πολύ τα πάνω του το ενυδρείο Γεια σου Χριστινα να εισαι καλαααα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 18 Απριλίου 2016 #3393 Share 18 Απριλίου 2016 Φιλαρακια ενα μεγαλο ευχαριστω για τις πολυ ωραιες φωτο που βγαλατε και την ωραι κουβεντα που καναμε. Νικολα εμεις ευχαριστουμε για την φιλοξενια,για το οφθαλμολουτρο που καναμε στο στολιδι σου και που δεχτηκες να γινει πειραματοζωο στις πρωτες μου φωτο εκτος σπιτιου!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2016 Author #3394 Share 19 Απριλίου 2016 φιλε νικ το thread ειναι τεραστιο και δεν υπαρχει ο χρονος να το διαβασω ολο σε 1-2 sessions , μια απορια και μια απαντηση εχω για την ωρα . μπορεις να μου πεις πποια ειναι η πορια του ενυδρειου απο αποψη φωτος ? με τι ξεκινισες τι προσθεσες στη πορια και με τι παιζεις τωρα ? bacterial η algal bloom , ανοιξη γαρ Μια απλη απαντηση ειναι στη φωτογραφια στης απαντησεις μου ειναι η εικονα του ενυδρειου μοιυ τοτε που μου εκανε τη χαρα το AQUAZONE να με πρωτεινει για το διαγωνισμο,απο τοτε βεβαιως εχουν αλλαξει πολλα στην συντηρηση του ,οπως τοποθεηση biopellet,χαιρωμαι που το διαβαζεις,εξαλου αυτος ειναι ο σκοπος του ,και με τα καλα και τα στραβα του ,λαθη και μη,και φυσικα η πορεια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2016 Author #3395 Share 19 Απριλίου 2016 ουτε στη μεση δεν εχω φτασει ωστοσο δε μου ειπες , με τι λαμπες εχεις παιξει ? Επειδη εχω τρελα με τον φωτισμο εχουν περασει απο τα χερια μου ολα σχεδον τα φωτα του εμποριου,απο mh ,τ5 και φυσικα led.Τα χρωματα των κοραλιων κατω απο τα led δεν υπαρχουν.Οταν ειχα το ati pwermodule 6x54 ειχα 3 μπλε 2 λευκες και μια purple,ολες ατι.Σημερα εχω το vertex sr900 μαζι με 2 τ5 μια αριστερα του και μια δεξια του,αποτελεσμα να γινει υβριδικο.Το vertex για μενα ειναι το καλυτερο φωτιστικο στον κοσμο ,οσο και αν ακουγετε υπερβολικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 19 Απριλίου 2016 #3396 Share 19 Απριλίου 2016 Πεσ'τα Νίκο! Έτσι έτσι κάτω από τα λέντ δεν υπάρχουν τα χρώματα. Και έχεις και καβάτζα τις Τ5 αριστερά και δεξιά για υποστήριξη Θεωρώ κατά την ταπεινή μου άποψη ότι ο υβριδισμός Λεντ+Τ5 είναι τοπ στο τετράπτυχο χρωμάτων-οικονομίας-ανάπτυξης-θερμοκρασίας οτι πιο "balance" υπάρχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Απριλίου 2016 Author #3397 Share 20 Απριλίου 2016 Ωραια χαιρομαι που δε θα σε πριξω τοτε το βερτεξ ειναι λεντ και υβριδικο το κανεις εσυ με κοτσαρισμενες τ5 ετσι ? τι τ5 εχεις ?? μπορεις να βαλεις και " auxiliary modules " με διαφορα χρωματα περαν του ασπρου και διαβαθμισεων του μπλε , αυτα ειναι απλα ομαδες λεντ που μπορεις να αντικαταστισεις τις υπαρχουσες ετσι ? ( ετσι ετσι , γιουβετσι θα μου πεις ...) αλαγες στις κοραλινες με τις αλλαγες πηγων ?? ειδες αλαγες στη συμπεριφορα τους οταν απο 6 φθοριου "κατεβικες" στις 2 ? Αλλαγες γινανε πολλες μετα τις τ5.Το επομενο ηταν ο hyperion r2 τις pacific sunΣου ειπα εχω αλλαξει σχεδον ολο τον φωτισμο χαχαχα στο τοτε ενυδρειο με την τοτε λογικη βεβαια.Δεν θα ελεγα αλλαγες στην κοραλινη οτι ειδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cholymelan 24 Απριλίου 2016 #3398 Share 24 Απριλίου 2016 nik αυτο το μωβ το λεπτο τι ειναι?μπατονετα?χχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Απριλίου 2016 Author #3399 Share 27 Απριλίου 2016 nik αυτο το μωβ το λεπτο τι ειναι?μπατονετα?χχαχαχαχαχ Χαχαχα μοιαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Απριλίου 2016 Author #3400 Share 27 Απριλίου 2016 Συνεχιζω με 2 ,3ξαφνικα ασπρισματα οντος ξαφνικα,που τα κοραλια βγηκαν.Απο τιμες μια χαρα ,ο ανθρακας βγηκε προς το παρων.Το σκιμερ δουλευε στο ρελαντι ,το ταισμα αυξηθηκε και παρακολουθουντε δυο στρεσαρισμενα ακομα.Το μαγνησιο με νεο τεστ 1500 με το αλλο 1410.Η κοραλινη σε καποια σημεια του αριστερου νησιου ασπρισε.Τι να πω.Επισεις ηρθαν και 2 νεοι κατοικοι.Συνεχιζω....λιγο τσαντισμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος