niknik 1 Νοεμβρίου 2015 Author #2926 Share 1 Νοεμβρίου 2015 νικολα αμα θες να σου φραγκαρω κανα κλαμ από αυτά που εχω είναι στρωμενα .κριμα για το κλαμακι αλλα δεν είναι τοσο μεγαλο το ποσοστο θνησιμότητας κατά τη γνωμη μου.το σιγουρο είναι ότι είναι παρα πολύ ευαίσθητα κατω των 10 ποντων Σιγα σιγααα εσυ χειρουργε του φραγκαρισματος ελα εδω νικολα να διαλεξεις στρυδακι παιδι μου να στο φραγκαρω εγω!!! Και αστον να λεει αυτον χαχαχαχα Για να δω τη θα φραγγαρετε ,γιατι ειμαι και παραξενος...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Νοεμβρίου 2015 Author #2927 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα.Οπότε αν αποφασίσουμε για clam πάνω από πόσους πόντους πρέπει να είναι?Γιατί δεν το ήξερα και κοιταγα κάποια μικρουλια που ήταν σχετικά φθηνά Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιωργο απο 7 ποντους και πανω γνωμη μου νομιζω οτι ειναι οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Νοεμβρίου 2015 Author #2928 Share 1 Νοεμβρίου 2015 νικολα αμα θες να σου φραγκαρω κανα κλαμ από αυτά που εχω είναι στρωμενα .κριμα για το κλαμακι αλλα δεν είναι τοσο μεγαλο το ποσοστο θνησιμότητας κατά τη γνωμη μου.το σιγουρο είναι ότι είναι παρα πολύ ευαίσθητα κατω των 10 ποντων Μανολη και 80% να ειναι ,ειναι παρα πολυ,και αναλογα το ειδος.Το squamosa ειναι το ποιο ευκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 1 Νοεμβρίου 2015 #2929 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Εμενα παντως παιδια ο μεγαλυτερος ΕΦΙΑΛΤΗΣ Των clams ειναι το mandias necrosis..πολυ γρηγορος θανατος και δυστηχος κολανε ολα τα clamakia! Και φυσικα τα piramids snails.ειναι και τα clamakia πονοκεφαλος ωρες ωρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 2 Νοεμβρίου 2015 #2930 Share 2 Νοεμβρίου 2015 εγω το clamακι μου πάντως το έχω για πολύ σκληροτράχιλο. Το έχω μια 4ετια και του χω κάνει τα έσχη απο αλλαγες Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 3 Νοεμβρίου 2015 #2931 Share 3 Νοεμβρίου 2015 εγω το clamακι μου πάντως το έχω για πολύ σκληροτράχιλο. Το έχω μια 4ετια και του χω κάνει τα έσχη απο αλλαγες πανο τι κλαμ εχεις και σε τι μέγεθος το αγορασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 3 Νοεμβρίου 2015 #2932 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Θα σου φραγκαρουμε εγω με το μανωλη αχαχαχαχαχαχ!!! Μην στενχωριεσεεε!!! Ειναι αυτο που λεμε ... Πατατε στη γερη πλατη χαχαχαχ!! να κανουμε μια μικροχειρουργική για κλαμ, μια mix από derasa με maxima θα σε φτιαξουμε νικο .μη μασας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 3 Νοεμβρίου 2015 #2933 Share 3 Νοεμβρίου 2015 να κανουμε μια μικροχειρουργική για κλαμ, μια mix από derasa με maxima θα σε φτιαξουμε νικο .μη μασας.Τον βλεπεις να στεναχωριετε!!!εχει κηπο εκει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Νοεμβρίου 2015 #2934 Share 4 Νοεμβρίου 2015 πανο τι κλαμ εχεις και σε τι μέγεθος το αγορασες? ένα tridacna έχω και το είχα πάρει 4-5 εκατοστά. μάλιστα κάποια στιγμή που το γλένταγε ενας γιατρος μέχρι που το πήρα χαμπάρι. Δόθηκε για φιλοξενία σε φίλο για κάποιους μήνες μέχρι να ξεφωρτοθώ τον γιατρό. ο μανδύας είχε γίνει χάλια απο τα τσιμπίματα αλλα πλέον είναι καλύτερο απο ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Νοεμβρίου 2015 Author #2935 Share 4 Νοεμβρίου 2015 ένα tridacna έχω και το είχα πάρει 4-5 εκατοστά. μάλιστα κάποια στιγμή που το γλένταγε ενας γιατρος μέχρι που το πήρα χαμπάρι. Δόθηκε για φιλοξενία σε φίλο για κάποιους μήνες μέχρι να ξεφωρτοθώ τον γιατρό. ο μανδύας είχε γίνει χάλια απο τα τσιμπίματα αλλα πλέον είναι καλύτερο απο ποτέ Πανο ολα tridacna λεγοντε ποιο απο ολα maxima derasa η squamosa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 4 Νοεμβρίου 2015 #2936 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Νίκο επειδή έχεις πολλές τα φώτα σου! Digitata αν ακουμπήσουν "χαλιουνται"; Ή επειδή είναι " αδέρφια" έχουμε ειρηνικηνσυνηξπαρξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Νοεμβρίου 2015 Author #2937 Share 4 Νοεμβρίου 2015 Τα περισσοτερα ειδη τα πανε καλα καποια οχι αλλα το συπτωμα που κανουν καιγετε η ποιο αδυναμη εκει που θα ακουμπησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Νοεμβρίου 2015 #2938 Share 4 Νοεμβρίου 2015 καμμια φωτο θα δουμε κ.Νικο τωρα που εχετε παρει φορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Νοεμβρίου 2015 Author #2939 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Φιλε Κωστα για σενα που το ζητησες. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 5 Νοεμβρίου 2015 #2940 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Αυτά είναι !!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Νοεμβρίου 2015 #2941 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Ωραια πραγματα!!!!Γεματο ζωη και χρωμα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Νοεμβρίου 2015 #2942 Share 5 Νοεμβρίου 2015 Ωραίος ο Νίκος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 6 Νοεμβρίου 2015 #2943 Share 6 Νοεμβρίου 2015 Αληθινός ύφαλος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Νοεμβρίου 2015 #2944 Share 7 Νοεμβρίου 2015 :thumbsu: :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Νοεμβρίου 2015 #2945 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Φιλε Κωστα για σενα που το ζητησες. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πανέμορφα όλα. Αν ποτέ κόψεις μοντιπόρα πράσινη θα ήθελα ένα κομματάκι Νίκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Νοεμβρίου 2015 Author #2946 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Πανέμορφα όλα. Αν ποτέ κόψεις μοντιπόρα πράσινη θα ήθελα ένα κομματάκι Νίκο.Εχω ενα μικρο φραγκακι ελα να σου δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Νοεμβρίου 2015 #2947 Share 9 Νοεμβρίου 2015 Εχω ενα μικρο φραγκακι ελα να σου δωσω Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλα. Το εκτιμώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Νοεμβρίου 2015 Author #2948 Share 9 Νοεμβρίου 2015 :thumbsu: :bow: Αληθινός ύφαλος! Ωραίος ο Νίκος. Ωραια πραγματα!!!!Γεματο ζωη και χρωμα!!! Αυτά είναι !!!!! Σας ευχαριστω ολους φιλαρακια μου να ειστε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 10 Νοεμβρίου 2015 #2949 Share 10 Νοεμβρίου 2015 Δειξε και τα μοβ που εχεις κρυμενα!!! Δεξια δεξια!!! Δειξτα πριν ερθω καταδρομικη με τον κοφτι μου χααχαχα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Νοεμβρίου 2015 Author #2950 Share 11 Νοεμβρίου 2015 Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος