fishbone! 26 Οκτωβρίου 2015 #2901 Share 26 Οκτωβρίου 2015 Welcome to Sherwood Forest !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 26 Οκτωβρίου 2015 #2902 Share 26 Οκτωβρίου 2015 Αντε παρτε λιγο ματι :bigemo_harabe_net-162: 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Οκτωβρίου 2015 #2903 Share 26 Οκτωβρίου 2015 Ε ρε τι πάθαμε πάλι βραδιάτικα! Νικόλα εξαιρετικές φωτογραφίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 27 Οκτωβρίου 2015 #2904 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Νικολα,οι υπεροχες φωτο του Μακη μπορουν να αποτυπωσουν μονο ενα κομματι της απιστευτης ομορφιας που αντικρυζει κανεις βλεποντας ζωντανα το ενυδρειο σου. ενας υπεροχος υφαλος που σφιζει απο ζωη,αναπτυξη,χρωμα και κινηση. χαιρομαι αφανταστα που το ενυδρειο σου εχει φτασει,χωρις ιχνος υπερβολης,να ειναι πλεον ενα απο τα καλυτερα ενυδρεια και ευχομαι η πορεια του να ειναι ακομα πιο ανοδικη. δεν θα αξιξε φανταζομαι τιποτα λιγοτερο για ενα χομπιστα του δικου σου επιπεδου που μοιραζεσαι απλωχερα τις γνωσεις σου και την αγαπη σου για το χομπυ με αλλους χομπιστες,οπως και την διαθεση σου για βοηθεια. να σαι παντα καλα . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 27 Οκτωβρίου 2015 #2905 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραίος ύφαλος!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2015 Author #2906 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Ε ρε τι πάθαμε πάλι βραδιάτικα! Νικόλα εξαιρετικές φωτογραφίες! Μακη ενα μεγαλο ευχαριατω για τις φωτο ,χαιρομαι που σου αρεσει φιλε να εισαι καλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2015 Author #2907 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραίος ύφαλος!!!Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2015 Author #2908 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Νικολα,οι υπεροχες φωτο του Μακη μπορουν να αποτυπωσουν μονο ενα κομματι της απιστευτης ομορφιας που αντικρυζει κανεις βλεποντας ζωντανα το ενυδρειο σου. ενας υπεροχος υφαλος που σφιζει απο ζωη,αναπτυξη,χρωμα και κινηση. χαιρομαι αφανταστα που το ενυδρειο σου εχει φτασει,χωρις ιχνος υπερβολης,να ειναι πλεον ενα απο τα καλυτερα ενυδρεια και ευχομαι η πορεια του να ειναι ακομα πιο ανοδικη. δεν θα αξιξε φανταζομαι τιποτα λιγοτερο για ενα χομπιστα του δικου σου επιπεδου που μοιραζεσαι απλωχερα τις γνωσεις σου και την αγαπη σου για το χομπυ με αλλους χομπιστες,οπως και την διαθεση σου για βοηθεια. να σαι παντα καλα . Εγω ενα θα πω,να εισαι παντα καλα και ανταποδιδω :bigemo_harabe_net-145: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 28 Οκτωβρίου 2015 #2909 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Μακη ενα μεγαλο ευχαριατω για τις φωτο ,χαιρομαι που σου αρεσει φιλε να εισαι καλα. Δεν χρειαζεται να ευχαριστεις τιποτα Νικο η χαρα ηταν δικη μου. Οποτε θες μιλαμε να στις στειλω να τις εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Οκτωβρίου 2015 #2910 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Νικο οπως σου ειπα η αναπτυξη ειναι τρελη και οσο μεγαλωνουν τοσο πιο κοντα ερχεται σε φυσικο υφαλο Τις Τ5 τις εβγαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 28 Οκτωβρίου 2015 #2911 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο σου είναι πολύ ωραίο το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Οκτωβρίου 2015 Author #2912 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο σου είναι πολύ ωραίο το ενυδρείο σου.Βαγγελη μου να εισαι καλα φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Οκτωβρίου 2015 Author #2913 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Νικο οπως σου ειπα η αναπτυξη ειναι τρελη και οσο μεγαλωνουν τοσο πιο κοντα ερχεται σε φυσικο υφαλο Τις Τ5 τις εβγαλες? Οχι Παυλο υπαρχουν κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 28 Οκτωβρίου 2015 #2914 Share 28 Οκτωβρίου 2015 αδερφε οτι και να πω λιγο θα ειναι!!! :bow: υπεροχο :thumbsu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Οκτωβρίου 2015 Author #2915 Share 28 Οκτωβρίου 2015 αδερφε οτι και να πω λιγο θα ειναι!!! :bow: υπεροχο :thumbsu: Που χαθηκες?σε ευχαριστω να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Οκτωβρίου 2015 #2916 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Νικο υπεροχο, πρεπει να το δω και απο κοντα καποια στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 30 Οκτωβρίου 2015 #2917 Share 30 Οκτωβρίου 2015 Κανα clam θα βαλεις?? Αδειος εισαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Οκτωβρίου 2015 Author #2918 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Νικο υπεροχο, πρεπει να το δω και απο κοντα καποια στιγμη Οποτε θες Βασιλη παρε τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Οκτωβρίου 2015 Author #2919 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Κανα clam θα βαλεις?? Αδειος εισαι !!! Θα δω Πετρο γιατι το μωρο derasa μας αφησε χρονους ετσι απλα ,ειπαμε 90% θνησιμοτητα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 31 Οκτωβρίου 2015 #2920 Share 31 Οκτωβρίου 2015 Θα δω Πετρο γιατι το μωρο derasa μας αφησε χρονους ετσι απλα ,ειπαμε 90% θνησιμοτητα. Πειτε και σε μας να ξερουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Νοεμβρίου 2015 Author #2921 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Πειτε και σε μας να ξερουμε!Γιωργο ειπα φιλαρακι, το μικρο μου clam μας αφησε χρονους δυστηχος τα μικρα εχουν 90% θνησιμοτητα (αποψι μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 1 Νοεμβρίου 2015 #2922 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Γιωργο ειπα φιλαρακι, το μικρο μου clam μας αφησε χρονους δυστηχος τα μικρα εχουν 90% θνησιμοτητα (αποψι μου)Μάλιστα.Οπότε αν αποφασίσουμε για clam πάνω από πόσους πόντους πρέπει να είναι?Γιατί δεν το ήξερα και κοιταγα κάποια μικρουλια που ήταν σχετικά φθηνάΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 1 Νοεμβρίου 2015 #2923 Share 1 Νοεμβρίου 2015 νικολα αμα θες να σου φραγκαρω κανα κλαμ από αυτά που εχω είναι στρωμενα .κριμα για το κλαμακι αλλα δεν είναι τοσο μεγαλο το ποσοστο θνησιμότητας κατά τη γνωμη μου.το σιγουρο είναι ότι είναι παρα πολύ ευαίσθητα κατω των 10 ποντων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 1 Νοεμβρίου 2015 #2924 Share 1 Νοεμβρίου 2015 νικολα αμα θες να σου φραγκαρω κανα κλαμ από αυτά που εχω είναι στρωμενα .κριμα για το κλαμακι αλλα δεν είναι τοσο μεγαλο το ποσοστο θνησιμότητας κατά τη γνωμη μου.το σιγουρο είναι ότι είναι παρα πολύ ευαίσθητα κατω των 10 ποντωνΣιγα σιγααα εσυ χειρουργε του φραγκαρισματος ελα εδω νικολα να διαλεξεις στρυδακι παιδι μου να στο φραγκαρω εγω!!! Και αστον να λεει αυτον χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 1 Νοεμβρίου 2015 #2925 Share 1 Νοεμβρίου 2015 Θα δω Πετρο γιατι το μωρο derasa μας αφησε χρονους ετσι απλα ,ειπαμε 90% θνησιμοτητα.Θα σου φραγκαρουμε εγω με το μανωλη αχαχαχαχαχαχ!!! Μην στενχωριεσεεε!!!Ειναι αυτο που λεμε ... Πατατε στη γερη πλατη χαχαχαχ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος