Jump to content

Niknik Reef 550L

niknik

Recommended Posts

Νίκο οι τιμες σου ειναι καλες πιστευω Με ενα καθαρισμό και να ανακούφισης λιγο το σαμπ απο το πολυ φορτίο θα βοηθούσε πολυ το σύστημα σου! Για βαλε φωτο απο τις άκρο που λες.

Λυκουργο προχτες καθαριστηκε ο θαλαμος επιστροφης ,και μπηκε ενα ζευγαρι sextutata,επιασαν δουλεια αμεσως,εχω βαλει υαλοβαμβακα στο σαμπ και θα γινει και σκουπα ξανα,ελπιζω να φτασω στο αποτελεσμα που θελω ,παντως σχεδον μια βδομαδα μετα το 80% του αραγωνιτη λαμπει.Και 240 ml πελλετ.και ριακτορα με αντιφωσφωρο.

Έγινε επεξεργασία - niknik

Οταν εννοεις τροφη?τι ριχνης εσυ νικο?

κανε μας μια γενικη παρουσιαση απο τα ζουμακια φαγητα των κορραλιων σου... :)

Οταν εννοεις τροφη?τι ριχνης εσυ νικο?

κανε μας μια γενικη παρουσιαση απο τα ζουμακια φαγητα των κορραλιων σου... :)

Εμφανισα κυανο σε 2 ,3 σημεια καποια στιγμη,δουλεψα  το  cyanoclean το οποιο εκανε δουλεια στο κυανο το αποδυναμωσε και μολις το ρουφηξεις τελος,αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι διαλυει και τα ντιτριτους απο βραχο και οχι μονι,εκπληκτικο.Πετρο ριχνω ενναλαξ reef plus και τις αλλες μερες coralvitalizer,μαζι με amino acid τις corallen,2,3 φορες την εβδομαδα επισεις πεφτει το coral snow,η reef pearls.Και βακτηρια καθε βδομαδα.

• Like 1

Λυκουργο προχτες καθαριστηκε ο θαλαμος επιστροφης ,και μπηκε ενα ζευγαρι sextutata,επιασαν δουλεια αμεσως,εχω βαλει υαλοβαμβακα στο σαμπ και θα γινει και σκουπα ξανα,ελπιζω να φτασω στο αποτελεσμα που θελω ,παντως σχεδον μια βδομαδα μετα το 80% του αραγωνιτη λαμπει.Και 240 ml πελλετ.και ριακτορα με αντιφωσφωρο.

Μπραβο σου Νικολα,παμε ετσι δυνατα....

• Like 1

Ωραίος!

Χιλια μπραβο Νικο μου.

Πες μου λιγο το cyanoclean σε τι δοσολογια το εριξες στα 600lt σου?

Επισης με τα σωματιδια καθαρισες?

• Like 1

Χιλια μπραβο Νικο μου.

Πες μου λιγο το cyanoclean σε τι δοσολογια το εριξες στα 600lt σου?

Επισης με τα σωματιδια καθαρισες?

Πετρο 1 σταγονα στα 100 λιτρα οπως ακριβως αναγραφουν επανω οι οδηγιες.

Νικο καθαρισες απο Detritus απο το cyanoclean ?   

Εγω προσπαθω με το  brightwell redox clean αλλα δεν βλεπω και τιποτα το θεαματικο όσο αφορα το Detritus.

Νικο καθαρισες απο Detritus απο το cyanoclean ?

Εγω προσπαθω με το brightwell redox clean αλλα δεν βλεπω και τιποτα το θεαματικο όσο αφορα το Detritus.

Ευγενιε εκανε τρομερη δουλεια ναι λιγοστεψαν πολυ τωρα μου τελειωσε καποια στιγμη θα ξαναπαρω,μολθς σταματησει η θολουρα απο τους γοβιους χαχαχα Έγινε επεξεργασία - niknik

Ελα σαν πολυ το άφησες για δώσε υλικό στο λαό! Ξερεις αυτές που λατρεύει ο κωσταςΤ και εγω!

Ελα σαν πολυ το άφησες για δώσε υλικό στο λαό! Ξερεις αυτές που λατρεύει ο κωσταςΤ και εγω!

Αχαχαχα Λυκουργο επειδη εχει χαλασει το laptop ανεβαζω απο το κιν.

Συνεχιζοντας νιτρικα 2 φωσφωρικα 0

νικο μη τα λες αυτά με κανεις και ζηλευω .το εχεις φερει για τα καλα στα ισια του ενυδρειο

Παει πολυ καλα νικολα!! Οι γοβιοι που εβαλες ειναι δουλευταραδες!! Εγω τον χαρηκα πολυ τον δικο μου...

Μπράβο ρε Νίκο, από ότι φαίνεται έχεις βρει τις ισορροπίες που πρέπει να παίζεις και το πας μια χαρά....και πάλι μπράβο!

Μπράβο Νικόλα φτου-φτου σκόρδα! Φοβερό!!

post-59162-0-06101300-1432001556_thumb.jpg

πολλα μπραβο Νικο, καθε μερα τωρα θα δικαιωνεσαι με το αποτελεσμα του κοπου σου απλα υπεροχο :bow: :bow: :bow:

Μπράβο Νικόλα φτου-φτου σκόρδα! Φοβερό!!

Οπως ξεκινησε να πηγαινει μπορεις να βαλεις τα σκορδα μεσα μονιμα και να κοβεις και φραγκακια καθε τοσο!!!! Ασε που θα εχεις και μονιμη ενισχυση για το ικ!!!!

• Like 1

ομορφο.τα ζωανθους ψωφησανε τα red hornet?

Ναι δυστηχος ετσι ξαφνικα,τι να κανουμε συμβαινουν αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...