Jump to content

Niknik Reef 550L

niknik

Recommended Posts

Ρε Νίκο , πες πόσα νιτρικά και φωσφορικά έχεις , για να σου δώσω κάτι που ξέρεις!!!!

φωσφωρικα πολλα 0,33 νιτρικα 10+

Mετά από τυχαία συνάντηση σε ενυδρειακό μαγαζί, ο Νίκος είχε την καλοσύνη να με καλέσει σπίτι του να ξεστραβωθώ λίγο... Νικόλα, ένα πράγμα έχω να σου πω, έβλεπα το ενυδρείο σου στον ύπνο μου φίλε... Με κατέστρεψες, χαχαχα!! Τα νέα chromis απλά τα σπάνε...

• Like 1

Νικο, εγω ειμαι γλυκος και αναλατος και θα σου πω την γνωμη μου με βαση αυτο! Μου αρεσει παρα πολυ το ενυδρειο σου αλλα θα το προτιμουσα χωρις τα κοραλλια που ειναι πανω στην αμμο, μπροστα! Θα προτιμουσα ολα να ειναι πανω στον βραχο και μπροστα καθαρο!

Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα τι εχεις μεσα!

Mετά από τυχαία συνάντηση σε ενυδρειακό μαγαζί, ο Νίκος είχε την καλοσύνη να με καλέσει σπίτι του να ξεστραβωθώ λίγο... Νικόλα, ένα πράγμα έχω να σου πω, έβλεπα το ενυδρείο σου στον ύπνο μου φίλε... Με κατέστρεψες, χαχαχα!! Τα νέα chromis απλά τα σπάνε...

Θανο χαρηκα που γνωριστηκαμε ευχομαι να δεις το δικο δου τουμπανο και συντομα σε μεγαλυτερο ,οτι θες μου λες,πως παει το κοραλακι?
  • Like 1

ωραιο το κοπαδακι Νικολα.μεγειες.Κωστα να εισαι καλα φιλε . :thumbsu: :thumbsu:

γεια σου νικο με την ενυδρειαρα σου ευχαριστω φιλαρακι και εσυ το δικο σου Μανολη

Γειά σου Νικόλα με τις ομορφιές σου !!!!!!!

Ωραιο Νικολα, θα γινει τουμπανο παλι :thumbsu:

Το κοπαδακι πολυ ωραιο, καλοριζικα :thumbsu:

πανέμορφο Νικόλα!! Με γεία τα chromis ;)

Πανο και Σταματη μου σας ευχαριστω πολυ. Έγινε επεξεργασία - niknik

Προχωρωντας τα πελλετ λεω να προσθεσω 50 ml διοτι η ποσοτητα ειναι λιγη ,σχεδον 20 μερες με 100ml δεν εχω καμια διαφορα.Αρα μολις κλεισω μηνα και δεν εχω αντιδραση καμια τοτε θα προσθεσω 50 ml.

Μπράβο Νικόλα πολύ όμορφα τα ζωντανά σου

• Like 1

Προχωρωντας τα πελλετ λεω να προσθεσω 50 ml διοτι η ποσοτητα ειναι λιγη ,σχεδον 20 μερες με 100ml δεν εχω καμια διαφορα.Αρα μολις κλεισω μηνα και δεν εχω αντιδραση καμια τοτε θα προσθεσω 50 ml.

Τι περιμένεις απο τα πελετ;

Τι περιμένεις απο τα πελετ;

να κατεβαδουν τις τιμες των νιτρικων και των φωσφωρικων.

Τα bp να ξερεις δεν θα τα κατεβάσουν απο μόνα τους θα πρεπει και εσυ να βαλεις το χεράκι σου δηλαδη τροφές ψαριών και κοραλλιών να μην πέφτουν ασύστολα αλλα με μέτρο και οσο χρειάζεται στο λεω γιατι και εγω τρέχω bp στο δικό μου και στα νιτρικά απλα εχω μετρήσιμα η 2 στην χειρότερη στα φωσφορικά δεν εχουν κανει τίποτα και ούτε θα κάνουν εκει ειμαι μηδέν με 0,03 να σημειώσω οτι και πριν ειχα τα ίδια νιτρικά απλα με τα bp μπορω και ταΐζω καθημερινά κατεψυγμένες το chelmon.

Αν θες να ριξεις τα νιτρικά για μένα πρεπει να κανεις ενα γερό καθαρισμό σαμπ και εξοπλισμό πιστεψε με θα κανει δουλεια επισης 20 μερες ειναι λίγες για να δεις αποτέλεσμα θέλεις χαλαρά 3 μήνες.

Νικόλα φιλε μου πολύ ομορφο!

Αν παρατήρησα καλά τα lps και τα μαλακά σου ειναι τούμπανο! Του αρεσουν τα νιτρικά και χωρίς αυτα στεγνώνουν.

Φτου φτου φιλε μου!

Νικόλα φιλε μου πολύ ομορφο!

Αν παρατήρησα καλά τα lps και τα μαλακά σου ειναι τούμπανο! Του αρεσουν τα νιτρικά και χωρίς αυτα στεγνώνουν.

Φτου φτου φιλε μου!

Γιωργο μου σε ευχαριστω ναι εχεις δικιο τωρα που επιμενω να δω το 0-2 στα νιτρικα να δω αντιδρασεις.

Πάρα μα πάρα πολύ ωραίο κοράλι....σε χρώμα, σε σχήμα, σε μέγεθος....

Σε ευχαριστω φιλε μου ,ναι ειναι εκπληκτικο ζωντανο.

Θανο χαρηκα που γνωριστηκαμε ευχομαι να δεις το δικο δου τουμπανο και συντομα σε μεγαλυτερο ,οτι θες μου λες,πως παει το κοραλακι?

Το κοραλάκι, έγινε δύο κοραλάκια δυστυχώς γτ δεν είχα ΙΔΕΑ πόσο εύθραυστη είναι η Montipora Capricornis!! Οπότε τώρα έχω 2 μωρά κόκκινα κόκκινα και περιμένω να δω ανάπτυξη! Σ' ευχαριστώ πολύ Νικόλα;) Εύχομαι σύντομα να τα δω να μεγαλώνουν και ακόμα πιο σύντομα να τα μεταφέρω σε κανα 300άρι..

• Like 1

Γιωργο μου σε ευχαριστω ναι εχεις δικιο τωρα που επιμενω να δω το 0-2 στα νιτρικα να δω αντιδρασεις.

Νίκο μου το ενυδρείο σου είναι κούκλα, πανέμορφο! Σίγουρα θα έχουν αντιδράσεις όταν πέσουν τα νιτρικά αλλά στο τέλος πιστεύω το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...