Akridas66 7 Δεκεμβρίου 2014 #2076 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφα ολα τους!!! Το open brain γιατι το εχεις καταχωνιαση εκει; Δεν εχεις καμια μπροστηνη θεσουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Δεκεμβρίου 2014 Author #2077 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ομορφα ολα τους!!! Το open brain γιατι το εχεις καταχωνιαση εκει; Δεν εχεις καμια μπροστηνη θεσουλα Αγγελε σε ευχαριστω,δεν παρατηρησες κατι οτι απο την ωρα που μπηκε εκει αρχισε να ξανα παιρνει το κιτρινο σιγα σιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 7 Δεκεμβρίου 2014 #2078 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Φοβερες φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 7 Δεκεμβρίου 2014 #2079 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις πετυχει ενα πανεμορφο αποτελεσμα!!! Οι ζωανθοι σου μου αρεσουν πολυ και το clam (καλα αυτο ειναι ιδιο με το δικο μου χα χα ) Μπραβο σου παντως για ολη αυτη την προσπαθεια, μονο οποιος εχει ασχοληθει μπορει να καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι να φτασει κανεις εδω που εχεις φτασει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 7 Δεκεμβρίου 2014 #2080 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Νικόλα ολα ειναι πολυ όμορφα και τρομερά χρώματα ,τα 2 κλοουνακια πίσω καινούργια ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Δεκεμβρίου 2014 #2081 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω τις φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2014 #2082 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Νικόλα ολα ειναι πολυ όμορφα και τρομερά χρώματα ,τα 2 κλοουνακια πίσω καινούργια ειναι ? Οχι τα ειχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2014 #2083 Share 7 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Μπραβο ρε Νικο το ενυδρειο παει απο το καλο στο καλητερο Συνεχισε ετσι και το ενυδρειο θα παει πολυ ψηλα ΥΓ στειλε οταν μπορεσεις σε πμ απο που πηρες τα zoanthus , μπας και βαλω κανα της προκοπης Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2014 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Δεκεμβρίου 2014 #2084 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Ρε σεις, βαλτε και καμια πανοραμικη για μας που δεν ειμαστε αλμυροι! Μου βαζετε κοντινες τα κοραλλια και δεν ξερουμε τι βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 8 Δεκεμβρίου 2014 #2085 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Ρε σεις, βαλτε και καμια πανοραμικη για μας που δεν ειμαστε αλμυροι! Μου βαζετε κοντινες τα κοραλλια και δεν ξερουμε τι βλεπουμε!+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2086 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Μπράβο Νικόλα ολα ειναι πολυ όμορφα και τρομερά χρώματα ,τα 2 κλοουνακια πίσω καινούργια ειναι ?Σε ευχαριστω Σπυρο ,οχι παλια με σπιτι τους το clam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2087 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις πετυχει ενα πανεμορφο αποτελεσμα!!! Οι ζωανθοι σου μου αρεσουν πολυ και το clam (καλα αυτο ειναι ιδιο με το δικο μου χα χα ) Μπραβο σου παντως για ολη αυτη την προσπαθεια, μονο οποιος εχει ασχοληθει μπορει να καταλαβει ποσο δυσκολο ειναι να φτασει κανεις εδω που εχεις φτασει! Ανεστη να εισαι καλα φιλε η αληθεια οτι το αποτελεσμα ωφειλετε σε πολυ διαβασμα σε πολυ συζητηση πολυ προσπαθεια και πολυ παρατηριτικοτητα και τυχη,αυτο συνεχιζετε μεχρι και σημερα και δεν τελειωνει νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2088 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ για κάποιο λόγο δεν μπορώ να δω τις φώτο.Maik τις βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2089 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Φοβερες φωτο Σε ευχαριστω ina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2090 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Αχχχχ αυτά τα ζωάνθους!!! Πολύ όμορφα όλα!!!!! Σε ευχαριστω Λουκα.Ειναι οντως ομορφα. Μπραβο ρε Νικο το ενυδρειο παει απο το καλο στο καλητερο Συνεχισε ετσι και το ενυδρειο θα παει πολυ ψηλα ΥΓ στειλε οταν μπορεσεις σε πμ απο που πηρες τα zoanthus , μπας και βαλω κανα της προκοπης Παυλο σε ευχαριστω να εισαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Δεκεμβρίου 2014 #2091 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Ωραιες φωτογραφιες Νικολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Δεκεμβρίου 2014 #2092 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Εξακολουθώ να μην μπορώ να τις δω. Οι υπόλοιποι βλέπετε κανονικά τις φώτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2093 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Εξακολουθώ να μην μπορώ να τις δω. Οι υπόλοιποι βλέπετε κανονικά τις φώτο; για δες τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2094 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Ρε σεις, βαλτε και καμια πανοραμικη για μας που δεν ειμαστε αλμυροι! Μου βαζετε κοντινες τα κοραλλια και δεν ξερουμε τι βλεπουμε! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Δεκεμβρίου 2014 #2095 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Τίποτα. Μέχρι και την φώτο με την formosa τις έβλεπα βλέπω κανονικά. Τώρα είναι σαν να μην ποστάρεις τίποτα.Κενό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Δεκεμβρίου 2014 #2096 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Aυτος εισαι! Να ξερουμε και τι βλεπουμε βρε αδερφε! Πανεμορφο! Απο ψαρια, γιατι τοσα λιγα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2097 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Τίποτα. Μέχρι και την φώτο με την formosa τις έβλεπα βλέπω κανονικά. Τώρα είναι σαν να μην ποστάρεις τίποτα.Κενό. απο αλλου τωρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2098 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Aυτος εισαι! Να ξερουμε και τι βλεπουμε βρε αδερφε! Πανεμορφο! Απο ψαρια, γιατι τοσα λιγα; :lolu: κανονικα δεν ειναι λιγα ,και επειδη κανουμε χομπι σκεφτομαι για κανα κοπαδοψαρο,και ισως αλλο ενα,βλεπουμε,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Δεκεμβρίου 2014 #2099 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα μάλιστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Δεκεμβρίου 2014 Author #2100 Share 8 Δεκεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος