omilos heraklion 29 Απριλίου 2012 #1 Share 29 Απριλίου 2012 παιδεία καλημέρα μου έχει σπάσει το αξονακη στην αντλία μέσα που μπορώ να το βρω ευχαριστώ [ θέλω όλο το σύστημα μέσα! Στο μαγαζί από εκεί που αγοράζω δεν μπορεί να μου το φέρει ,το μόνο που ξέρω ο εισαγωγέας είναι η pet line η εταιρία είναι δυνατόν να πουλάνε αυτά τα skimmer και να μην μπορώ να βρω ανταλλακτικό !!!!!!!!!!!! Η Αντλία είναι τις agouabee 2000L!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 29 Απριλίου 2012 #2 Share 29 Απριλίου 2012 Καλησπέρα,θα πάρεις τηλέφωνο στην εταιρεία pet(2106069800) line και θα ρωτήσεις αρχικά αν υπάρχει διαθέσιμο το ανταλλακτικό,θα βρεις ενα κατάστημα που συνεργάζεται με την εταιρεία(Θα έχει στα ράφια προϊόντα της sera) και θα ζητήσεις να το παραγγείλει .Πάρε και ένα επιπλέον γιατί ποτέ δε ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 29 Απριλίου 2012 #3 Share 29 Απριλίου 2012 κανονικα υπαρχει και αλλη μια εταιρεια που τα εισαγει,αλλα λογο του οτι εσυ θες ανταλλακτικο για την aquabee παρε σε αυτους που σου προτεινει ο Νικος....η αλλη εταιρεια που τα εισαγει δεν εχει αυτη την στιγμη αποθεμα απο ανταλλακτικα aquabee,λογο του οτι αλλαχτηκαν οι αντλιες του mce600 με αυτες που πανω λενε Deltec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Απριλίου 2012 #4 Share 29 Απριλίου 2012 κανονικα υπαρχει και αλλη μια εταιρεια που τα εισαγει,αλλα λογο του οτι εσυ θες ανταλλακτικο για την aquabee παρε σε αυτους που σου προτεινει ο Νικος....η αλλη εταιρεια που τα εισαγει δεν εχει αυτη την στιγμη αποθεμα απο ανταλλακτικα aquabee,λογο του οτι αλλαχτηκαν οι αντλιες του mce600 με αυτες που πανω λενε Deltec Εχουμε μηπως καποιο λινκ να δουμε την καινουρια αντλια; Κατασκευαζει η ιδια η Deltec πλεον τις αντλιες της; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 29 Απριλίου 2012 #5 Share 29 Απριλίου 2012 μα και βέβαια και συγνώμη που το ξέχασα στο παραπάνω ποστ http://www.deltec-aquaristik.com/english/products/dcs_skimmer_pumps/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
omilos heraklion 30 Απριλίου 2012 Author #6 Share 30 Απριλίου 2012 tnx !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος