karapetsas84 28 Απριλίου 2012 #1 Share 28 Απριλίου 2012 Εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μικρό μαύρο σαλιγκάρι στο ενυδρείο μ... χωρίς να το βάλω εγώ. πως γίνεται αυτό..??? πρέπει να το βγάλω...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Απριλίου 2012 #2 Share 28 Απριλίου 2012 Προσθεσες προσφατα καποιο φυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karapetsas84 28 Απριλίου 2012 Author #3 Share 28 Απριλίου 2012 Είναι σχετικά καινούργιο το ενυδρείο 2 μήνες το έχω... είχα βάλει πριν 2 εβδομάδες περίπου λιγο κερατόφυλλο στην επιφάνεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kouvou 28 Απριλίου 2012 #4 Share 28 Απριλίου 2012 λαθρεπιβατησ ειναι φιλε μην ανυσηχεισ δεν κανει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karapetsas84 28 Απριλίου 2012 Author #5 Share 28 Απριλίου 2012 δε πιστεύω να γεννά κ να γεμήσω σαλιγκάρια..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 28 Απριλίου 2012 #6 Share 28 Απριλίου 2012 Με το κερατοφυλλο μεταφέρθηκε που έβαλες! Θα δεις κιαλα αλλά θα ανησυχήσεις μόνο όταν δεις τον πληθυσμό τους να ξεφεύγει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
idnik 28 Απριλίου 2012 #7 Share 28 Απριλίου 2012 δε πιστεύω να γεννά κ να γεμήσω σαλιγκάρια..?? μην ανυσηχείς ξαφνικά διαπίστωσα οτι είχα καμια 15αριά. και τώρα μου έχουν αφήσει αυγα όπου μπορείς να φανταστείς!!! Μερικά τα χάλασα γιατί άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα μικρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος